8a paw me to amaksi k 8a anevoume me patsman,mhn agxwnesai! eyxaristoume pantws!!!! an einai kai pate panw, egw menw panw ston e8niko pio panw apo karafousia
( 10 metra prin th strofh pros panagIA ). exw ena palio nissan sunny molivi an einai kornarete.an den apantw 8a trww mprizoles sto spiti toy allouEdited by: dimit
’ρχισε να ασπρίζει πάντως. Στη φώτο της 17:30 από την snowcam είναι σαν κουραμπιεδάκι! Όχι ότι φτάνει για να ανοίξει το ΧΚ στο άμεσο μέλλον, αλλά τουλάχιστο να μη βλέπουμε στη snowcam τα χόρτα και μελαγχολούμε, είναι ψυχολογικό το θέμα [i]"
Τελικά με την όρεξη θα μείνουμε Χριστούγεννα. Τζάμπα το κράξιμο οι γκρίνιες και τα μπινελίκια. ’ντε να δούμε για την πρωτοχρονιά. Οργανώνεται τίποτε για new year's eve ή στην ξεραϊλα θα περάσει κι αυτή ;[i] "
Μου φαίνεται λίγο" σαν ανακοίνωση γιατί, ορμώμενη μόνο από την αγάπη μου για το βουνό αυτό και τις εκδηλώσεις του, είναι άχαρη σαν πρόσκληση, χωρίς ξεχωριστό ύφος και χρώμα, όπως πιστεύω πως αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι κάτι αντίστοιχο με ένα γαμήλιο προσκλητήριο, είναι μια σύντομη πρώτη εικόνα του τι θα ακολουθήσει, άλλο ο πάπυρος κι άλλο η άχρωμη Α4.
Και φυσικά, το ίδιο συμβαίνει και με όλο το site. Το πιο χρήσιμο κεφάλαιό του "Επικοινωνήστε μαζί μας" είναι ανενεργό και ο Δεκέμβρης τελείωσε, χωρίς να διαφοροποιείται από τις άλλες χρονιές (ανανέωση).
Επειδή δεν θέλω να ξεφύγω όμως από το θέμα, προσπάθησα πιο πάνω να αναλύσω όσο μπορώ, γιατί θεωρώ ότι η ανακοίνωση είναι στερεότυπη, ψυχρή και με τηλεγραφικό χαρακτήρα.
κοιταξε δεν θελω να κρινω την αποψη σου για το site .. γιατι ο σοφος λαος λεει : περι ορεξεως ... ομως νομιζω πως πρεπει να εχει προβλημα ο browser σου ή ο proxy που
χρησιμοποιεις διοτι η σελιδα της επικοινωνιας βρίσκεται
σε λειτουργια αρκετες μερες τωρα και μαλιστα εχω στειλει
καποια σχολια και ελαβα και απαντηση μεσα σε 1 ωρα!!
Δεν θα βιαστω λοιπον να κρινω το εργο καποιων ανθρωπων
πριν ακομα το δω ολοκληρωμενο. Θα μου πεις ειναι Δεκεμβρης και ειναι πια πολυ αργα ... συμφωνω ομως
αργα εγινε και ο διορισμος της νεας διοικησης (5/12/2006) ... μεχρι σημερα ειναι 23 ημερες ... μια τετοια σελιδα για να γινει χρειαζεται χρονος (1-2 μηνες). Να θυμισω πως και το site του Παρνασου ειναι
υπο κατασκευη κι ας εχει διοικηση εδω και ενα χρονο περιπου.
Μπορει ολοι να εχουμε παραπονα και μαλιστα πολλα απο
το αγαπημενο μας βουνο-χιονοδρομικο αλλα καπου καπου
χρειαζεται να μη τα βλεπουμε ολα μαυρα και αραχνα και
να αναγνωριζουμε εστω και τη πιο μικρη προσπαθεια που
γινεται.
Τελος για να μεινω και στο θεμα, το snow-forecast δινει
για Τριτη βραδυ 10 εκατοστα χιονι...
Comment