auto lew tzamba o antikyklwnas,,,oles tis sugyries theloyme gia kati kalo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!
Collapse
X
-
Γιωργο,πραγματικα φετος ειναι λιγο ανυσοροπα τα πραματα.Εδω θα συμφωνησο ακι με τον Γιαννη.
Αυτο που μας εκανε παντος να πιστεψουμε στον γερο χιονια,ηταν η σταθεροτητα που επεδειξαν τα ραν,για κανα 10ημερο,πριν γινει ο τεμαχισμος.Εκει την πατησαμε ολοι.Μετεορολογοι,ειδικοι,μη ειδικοι,και ερασιτεχναι....Τι να κανουμε. Εχουμε χειμωνα μπροστα μας παντος,και δεν χρειαζετε να εγκαταλειπουμε απο τωρα.Ποσο δε οταν απο το καλοκαιρι ειμασταν κολυμαινει εδω,και περνουσαμε καλα,εστω και αν πλακονομασταν.Ψηλα το κεφαλι Γιαννη,και ολοι οι αλλοι.
Εγω κρατω αυτο που ειχε πει ο Γιαννης οτι αρκει ενα τσακ,για να κουφαθει η ευρωπη ολη.Αυτο ειναι.Ποτε δεν ξερεις,απλα προσπαθεις,να προσεγγησεις οσο το δυνατον καλλητερα.Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...
Comment
-
Συμφωνώ με το Γιάννη.Δεν είναι οτι ζούμε σε μια απο τις πιο ζεστές γωνιές στην ευρώπη, είναι και το γεγονός οτι το κλίμα αλλάζει.Με αργό ρυθμό μεν αλλα αλλαζει.Δυστηχώς ο φετινός χειμωνας είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτος.Είχα γράψει πριν απο κάποιες ημέρες για προσοχή στον ενθουσιασμό κάποιων στο Φόρουμ.Δεν το έλαβε κανείς υπόψην.Και δεν το λέω για να παραπονεθω.Μπορει κάποιοι να φτιάχνοντε όταν διαβάζουν οτι σε 15 μέρες θα έχουν μισό μέτρο η όπως έλεγε η γιαγιά μου: ένα μπό΄ι΄ χιόνι έξω απο την πόρτα τους.Κάποιοι άλλοι όμως όταν το περιμένουν και τελικά βλέπουν οτι δε θα μπορέσουν να μείνουν όλη νύχτα ξάγρυπνοι κοιτόντας έξω απο το παραθυρό τους το χιόνι να στρώνεται στεναχοριουντε.Μήπως σεβόμενοι αυτους που για τον α η β λόγο το χιόνι είναι τόσο σημαντικό στη ζωή τους θα έπρεπε να γίνουμε λίγο πιο συγκρατημένοι και προσεκτικοι;
Comment
-
ΒΟΛΙΟΤΗΣ..παντος επιδει ειμαι στη συζητηση λαιβ τωρα,εγω δεν ανεφερα ποτε για χιονοστρωσεις,χιονοθυελλες,η εκατοστα. Εγω επαιμενα συμαντικα στον χιονια,και οτι θα χιονισει.Και εν τελη ετσι θα γινει.
Τωρα μας ξεφυγε λιγο.Πιστευα σε λευκα χριστουγεννα απο την πρωτη στιγμη.Δεν πειραζει.Τουλαχιστον ας εχει λιγο συνεφεια....Δεν θελω ηλιο με τιποτα,αν και δεν βλεπω να τη γλιτονουμαι...Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...
Comment
-
δεν θα συμφωνήσω μαζί σου Φάνη,σε καμία περίπτωση δεν είχε διαμορφωθεί σαφής αισιόδοξη εικόνα.
Υπήρχε ο απρόβλεπτος παράγοντας γι αυτό ακόμα και λίγα 24ωρα πριν και βλέπεις τον μέσο όρο στα ensemble να έχουν τέτοιες διαφορές.
Κάτω από το -5 το μεσημέρι κοντά στο -3 τώρα στο -7,5 εχτές.
Δεν θα εκπλαγούμε βέβαια αύριο τέτοια ώρα να είναι στο -6,5 άλλα αυτό δείχνει την ασάφεια στην εικόνα των συνθηκών που υπάρχει και υπήρχε.
Comment
-
Παιδιά σκέφτομαι και αναρωτιέμαι μεριές φορές πως παλαιότερα,πολύ παλαιότερα,από αρχές 80 δεν είχαμε ούε τζίφους ούτε όντέλα ούτε ενσέμπλς και περιμέναμε να ακούσουμε το δελτίο καιρου για τους αγρότες και είμασταν τρισευτυχισμένοι όταν ακούγαμε για χιονοπτώσεις...και πράγματι τότε ερχόταν τα χιόνια όπως έπρεπε να έρθουν..αρχικά βόρεια κεντρικά και μετά ανατολικά.Τώρα τι?Εχούμε δυστυχώς ,και εγώ μέσα, εξάρτηση από τα μοντέλα...γιατι?Διότι θέλουμε να μάθουμε τι καιρό θα κάνει μετά από 7 η 17 μέρες....Αν είναι δυνατόν!!Αλλά είναι πιο γλυκό και ωραίο το απρόβλεπτο,όταν άκουγες το συγχωρεμένο τον Λαζάνη,να ανακοινώνει επιδείνωση με χιόνια στα κεντρικά και βόρεια πεδινά σε δύο μέρες..Δεν ξέρω απλά έτσι μου ήρθε τώρα και το καταθέτω διαβάζοντας και το ποστ του Γιάννη...
Comment
-
Με συνγκινησες ρε dolphin,τι μου θυμιζεις,ΛΑΖΑΝΗΣ,ΚΑΝΤΕΡΕΣ,ΜΕΛΑΝΙΤΗΣ.ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...''και απο το βραδυ αναμενονται χιονοπτωσεις και μεσα στην πολη''Originally posted by dolphinΠαιδιά σκέφτομαι και αναρωτιέμαι μεριές φορές πως παλαιότερα,πολύ παλαιότερα,από αρχές 80 δεν είχαμε ούε τζίφους ούτε όντέλα ούτε ενσέμπλς και περιμέναμε να ακούσουμε το δελτίο καιρου για τους αγρότες και είμασταν τρισευτυχισμένοι όταν ακούγαμε για χιονοπτώσεις...και πράγματι τότε ερχόταν τα χιόνια όπως έπρεπε να έρθουν..αρχικά βόρεια κεντρικά και μετά ανατολικά.Τώρα τι?Εχούμε δυστυχώς ,και εγώ μέσα, εξάρτηση από τα μοντέλα...γιατι?Διότι θέλουμε να μάθουμε τι καιρό θα κάνει μετά από 7 η 17 μέρες....Αν είναι δυνατόν!!Αλλά είναι πιο γλυκό και ωραίο το απρόβλεπτο,όταν άκουγες το συγχωρεμένο τον Λαζάνη,να ανακοινώνει επιδείνωση με χιόνια στα κεντρικά και βόρεια πεδινά σε δύο μέρες..Δεν ξέρω απλά έτσι μου ήρθε τώρα και το καταθέτω διαβάζοντας και το ποστ του Γιάννη...
Comment
-
γιαννη θα συμφωνησω μαζι σου.καθε μερα μιλαω με το σαλε του καιμακτσαλαν και καθε μερα δεν περνω μια απαντηση καλη για να βασιστω στισ επομενες μερες.μελαγχολια.το σ/κ ομως ειπαν πωσ θα ανοιξουν.ελπιζουμε για να μην απελπιστουμε τελειως......
Comment

Comment