Announcement

Collapse
No announcement yet.

sakhs sthn hellasweather twra!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sakhs sthn hellasweather twra!!

ME TA TELEYTAIA STOIXEIA KATASKOPO" DEIXNEI APOTHN PEMPTH KAI PROS TO BRADY
    KAI META KAI MEXRI TO MESHMERI THS PARASKEYHS OTI ASUENEIS XIONOPTVSEIS UA
    SHMEIU8OYN STHN KENTRIKH KAI THN ANATOLIKH MAKEDONIA (GIA KANENA 6WRO KATA MESO
    ORO PERIPOY)KAI STH UESSALONIKH) KAI APO TO BRADY THS PARASKEYHS MEXRI KAI TO
    MESHMERI TOY SABBATOY ASUENEIS EVS METRIAS ENTASHS XIONOPTVSEIS FAINETAI NA
    DEXONTAI EVS KAI TA PROASTIA TWN AUHNVS MEXRI KAI TA 300 -400 PERIPOY
    METRA...APO TO MESHMERI TOY SABBATOY OMVW O KAIROS UA BELTIVUEI KAI H
    UERMOKRASIA UA ARXISEI NA ANEBAINEI..

AVRIO STHN ET3 PERISSOTERA!!!"
    http://meteocam.gr/panorama/

είναι μια εικόνα που έχουν σχηματίσει πλέον πολλοί και εδώ από τα τελευταία τρεξίματα άλλα θεωρώ και πάλι πρώρη όσο αναφορά ακριβώς τις χρονικές στιγμές δράσεις.

Comment

Σκατά και απόσκατα λέω εγώ,πήγαν περίπατο οι εκτιμήσεις για 90% χιόνι στα βορειοδυτικα!Πέφτουμε όπως φαίνεται στο 10%.Ας περιμένουμε όμως λίγο ακόμα,εδώ δεν είμαστε καλά καλά σίγουροι για τις επόμενες 2 μέρες!Εγώ πάντως GFS πέραν των 3 ημερών δεν πρόκειται να λάβω σοβαρά υπόψη...
      Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

σιγά ρε Χρήστο,υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να τρώνε τώρα!!! [i]"

Comment

Χρήστο ο τύπος της κακοκαιρίας έχει κλειδώσει πια. Το μόνο που μένει είναι οι ακριβείς χρονικές τοποθςτήσεις των φαινομένων καθώς και κάποιες ψιλοδιαφορές στις θερμοκρασίες που μπορεί να είναι για μερικές περιοχές που παίζουν οριακά σημαντικές.
          Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
          Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Aρε Χρηστάρα και γω σκούρα τα βλέπω τα πράγματα για χιόνι σε Γιάννενα,τι να πώ!!Το πρωί και χθες κάτι έδιναν τα μοντέλα,αλλά τώρα τα πήραν πάλι πίσω!Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι!Γύρισα από θεσσαλονίκη!Θα στείλω για καφεδάκι όταν μπορέσω!
            Τρελαμένος με το χιόνι,και δεν είμαι σίγουρα ο μόνος...!!!!!

Comment

Working...
            X