Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χαμένος στον εξοπλισμο!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Καλά εννοείται ότι η αγορά μπότας είναι από τις προτεραιότητες μου. Αν και με τις νοικιασμένες που έπαιρνα δεν είχα πρόβλημα (ούτε πόνοι ούτε πιασίματα και λοιπά) ξέρω ότι η μπότα επηρεάζει κατά πολύ τη συμπεριφορά του πέδιλου. Απλά μπότες λέω να πάρω από Ελλάδα που θα έχω πιο πολύ την άνεση να δοκιμάσω και να φορέσω δε το συζητώ. Αυτή η ΑMC σειρά όντως που έψαξα ακούγεται καλή αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι φετινά μοντέλα και τσούζουν λίγο οι τιμές Προσπαθούσα να βρω τίποτε πέδιλα περσινής σεζόν που φαντάζομαι οι τιμές είναι μειωμένες... Αλήθεια ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ στο internet??
    Καλά εννοείται επίσης ότι δε πλησιάζω τα race πέδιλα. Είπαμε να ευχαριστηθώ σκι όχι να πεθάνω προσπαθώντας!!

Comment

Lux, βασική ερώτηση: είσαι σε κάποιο πανεπιστήμιο Αγγλιά? Στο ρωτάω αυτό επειδή τα περισότερα έχω ένα ski/snowboard society, και από εκεί μπορείς να βρεις καλά κονέ για μπότες (και εξοπλισμό γενικότερα) άμα δεν ξέρεις που να ψαχτείς Ελλάδα.

Όσον αφορά το internet, ενοείται πως μπότες απλά ΔΕΝ αγοράζεις από net, και όχι μόνο τις δοκιμάζεις, αλλά κάνεις και το μαγαζί πάνω-κάτω φορόντας τες κανένα 20-λεπτο πριν τις αγοράσεις!Edited by: Acidgurl
      The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P. Lovecraft)

Comment

Περσινά πέδιλα θα βρεις μόνο ψάχνωντας στα καταστήματα γύρω απο χιονοδρομικά.Στο internet κατά μεγάλο ποσοστό θα βρεις μόνο καινούρια.Εκτός αν ενδιαφέρεσαι για μεταχειρισμένα,οπότε ψάχνεις σε forums που ασχολούνται με σκι.Πάντως και μεταχειρισμένο αν πάρεις,με την προϋπόθεση ότι είναι σε καλή κατάσταση,δε θα έχεις πρόβλημα.
        ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

Λίγο άσχετο επειδή αναφερθήκατε σε μαγαζιά γύρω από τα χιονοδρομικά.
          Αν πάω στην Αράχοβα π.χ. κατακαλόκαιρο, θα βρω μαγαζιά που πουλάνε εξοπλισμό; Και αν ναι, αυτός θα είναι σε (πολύ) χαμηλότερες τιμές;
          Προφανώς δεν με νοιάζει να είναι περσινός, δεν αλλάζω πέδιλα κάθε χρόνο αλλά μποτούλες θα ήθελα να βρω όσο πιο καλές γίνεται.
          Μπορεί τα πάντα να είναι αριθμός, αλλά τα #@*** τα Μαθηματικά δεν είναι πλήρη!

Comment

Originally posted by kostis314
            Λίγο άσχετο επειδή αναφερθήκατε σε μαγαζιά γύρω από τα χιονοδρομικά.
            Αν πάω στην Αράχοβα π.χ. κατακαλόκαιρο, θα βρω μαγαζιά που πουλάνε εξοπλισμό; Και αν ναι, αυτός θα είναι σε (πολύ) χαμηλότερες τιμές;
            Προφανώς δεν με νοιάζει να είναι περσινός, δεν αλλάζω πέδιλα κάθε χρόνο αλλά μποτούλες θα ήθελα να βρω όσο πιο καλές γίνεται.
            Αν πας κατακαλόκαιρο,δε θα βρεις ανοιχτό μαγαζί.Αν όμως πας όταν κλείνει το χ.κ θα βρεις σίγουρα φθηνές μπότες.Εγώ αγόρασα πρόπερσι στο τέλος της σεζον τις μπότες μου απο τον Κλαουδάτο στην Πατησίων,στα 150€ απο 220€.
            ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

Working...
            X