Δεν μίλησα καθόλου χτες αν και θα με συνέφερε πάρα πολύ μετά την εκτίμηση του Σάκη!Ο άνθρωπος είπε ξεκάθαρα ότι όσο δυτικότερα τόσο καλύτερα για χιόνι.Εσείς τώρα ελπίζετε και πάλι βασιζόμενοι σε τρεξίματα πάνω από τις 180 ώρες,χωρίς να συνειδητοποιείτε ότι αυτά αλλάζουν πλήρως.Εγώ από τη μέρια μου βλέπω τη γενικότερη διάταξη των συστημάτων και το jet stream να ευνοεί καθαρά τη δικιά μου περιοχή αλλά και τη βόρεια χώρα,Μπορεί στην πορεία να υπάρξει και προσήνεμου τύπου κακοκαιρία,αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται αξιόπιστα κάτι τέτοιο.Βέβαια αν δεν δω τη νιφάδα να πέφτει,δεν θα σιγουρευτώ ούτε εγώ. Όπως εγώ δεν σιγουρεύομαι,ούτε εσείς να απογοητεύεστε γιατί έχουμε καιρό μπροστά μας,αλλά ούτε και να ονειροβατείτε από όσα δείχνουν τα τρεξίματα στις 200 ώρες!Αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου,μπάινουμε σε παρατεταμένη κακοκαιρία δυτικού τύπου και η Ήπειρος θα έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά τον υετό για όλη την ερχόμενη εβδομάδα!Τώρα για τη θερμοκρασία είμαι περισσότερο επιφυλακτικός και δεν το δένω σχοινί κορδόνι ότι θα χιονίσει Γιάννενα!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δυτικός θα είναι ο όποιος χιονιάς!
Collapse
X
-
Όσο απομακρυνόμαστε από το σήμερα τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να πέσουν έξω αυτές οι εκτιμήσεις!Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι οι προγνώσεις για πάνω από 180 ώρες μπαίνουν σε χωριστή ενότητα.Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
μακαρι φιλε γιαννιωτη να ειναι για εμας τους δυτικους γιατι νομιζω οτι ειναι σειρα μας πια!εγω βλεπω δημιουργια ενος βαρομετρικου νοτιοδυτικα της πελλοποννησου το οποιο θα ευνοησει πολυ την δυτικη ελλαδα και περισσοτερο την πελοποννησο αλλα ακομα ειναι αρκετα νωρις και οπως πολυ σωστα ειπες αν δεν δουμε νυφαδα να πεφτει δεν πιστευουμε σε τιποτα.ας περιμενουμε λιγο ελπιζοντας σε οτι καλυτερο για την πολη μας.ευχομαι χιονια σε ολη την ελλαδα! [i]"Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Αν θες πες το κομπλεξισμό.εγώ το λέω στέρηση χιονιού που η περιοχή μου ιστορικά και στατιστικά δικαιούται.Ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα να χιονίσει αλλού,αλλά αν ήξερες το ιστορικό των τελευταίων χρόνων θα αντιλαμβανόσουν ότι κάποιος μας έχει καταραστεί!Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΙΝΟΜΑΙ ΣΙΚΓΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΜΙΑ ΤΑΣΗ GHETOΠΟΙΗΣΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΑΝ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΤΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΙΟΝΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.http://www.athens-weather.eu
Comment
-
Χρήστο όπως φαίνεται τώρα (γιατί πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη), ναι πράγματι από 21-23/12 τα Δυτικά και η Ηπειρος θα δεχτούν πολλά χιόνια στα ορεινά και αμέσως στα ημιορεινά ίσως και πεδινά, οπότε μέσα θα είσαι. Τώρα δεν θα πρέπι να είσαι πολύ παραπονεμένος, αφού πρόπερσι πνιγήκατε στο χιόνι, με αποκλεισμένα εκατοντάδες χωριά.
Και βέβαια χαίρομαι όπου κι αν χιονίσει, δεν το συζητάω.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Οκ,σόρυ αν φάνηκε επιθετικό το μήνυμα!Δεν έπρεπε να συμβάλω στη δημιουργία καιρικής κόντρας.Ας περιμένουμε να δούμε και ας ελπίσουμε όσο γίνεται περισσότερες περιοχές να δουν χιόνι [i]"Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
Χρήστο κι εγώ νόμιζα ότι πάει για ήπειρο το θέμα αλλά ο θεός μάλλον δε μας ξέχασε εμάς. Μου φαίνεται όμως ότι θα πρέπει να του θυμίσεις ότι υπάρχετε κι εσείς γιατί έτσι όπως πάει... [i]"Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΑΤΥΧΗΣΕΣ ΠΑΛΙ... ΚΑΙ Ο ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ!!Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
www.meteo.gr
www.meteovolos.gr
Comment
-
XRHSTO EIPES"το jet stream να ευνοεί καθαρά τη δικιά μου περιοχή αλλά και τη βόρεια χώρα##
TO JET STREAM PWS SE WFELEI APO YTA 10.000 METRA?????????????????????TO J.S. KINEI TA NIMATA OXI TA XIONIA!!καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment

"
Comment