ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
Collapse
X
-
Ακριβώς έτσι είναι φιλοι μου...Ότι είναι να έρθει καλώς να έρθει..το σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον θα έχουμε καιρό σύμφωνο με το πνεύμα των ημερών..και αν είμαστε και τυχεροί θα δούμε και καμία νιφάδα..(προσωπικά πιστεύω αρκετές..)τώρα έαν δεν θαφτούμε στο χιόνι δεν έγινε και τίποτα..ας αφήσουμε λοιπόν την αμπελοφιλοσοφία και ας χαρούμε τις ημέρες που έρχονται με τους αγαπημένους μας [i]"
Comment
-
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ,...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΣΗΒΙΡΙΚΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ????
20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ....ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ....ΑΕΛ
Comment
-
Το οτι υπάρχουν διαφωνίες εδώ μέσα νομίζω οτι είναι το απόλυτα υγειές για άτομα τα οποία διαθέτουν μια υπαρκτή τουλάχιστον προσωπικότητα.Οταν μένουν σε κόσμιο επίπεδο νομίζω οτι είναι αναγκαίες κιόλας ειδικά στα θέματα του καιρού όπου οι απόψεις είναι πολλές....Το οτι μπορεί κάποιοι να γίνονται κουραστικοί θα συμφωνήσω αλλα γίνονται κουραστικοί μόνο και μόνο επειδή διαβάζουμε τα πόστ τούτα.....Ενημερώνεσαι από κάποιο άλλο μέσο (t.v. radio)για τον καιρό και δεν εκνευρίζεσαι ........απλά[i]!!!!
Πάντως εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να διαβάζω τα πόστ αυτά....."
Comment
-
To oti uparxoun atoma pou pianoun sto stoma tous ton Saki.... auto einai to problima!!! giati poloi apo edw mesa tin exoun dei eidimones kai mexri twra den exoun pei tipota!! O AEL1964 pou ton krazete exei perisotero dikio apo kapiousEdited by: freeze07ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Η ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ Η ΗΔΟΝΗ, ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΔΟΞΑ ,ΤΩΝ ΔΕ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Η ΑΡΕΤΗ!!!
Comment

Comment