Πήγα πριν τέσσερα χρόνια και πέρασα πολύ καλά. Μην περιμένεις γενικά την άψογη οργάνωση (σαν βαλκανική χώρα) αλλα θα βρεις πολλές και καλές πίστες. Γενικά ήταν καλά και φθηνά. Πιστεύω μάλιστα οτι θα έχει βελτιωθεί από τότε.
πήγα πρόπερσι, εχω πολλες φωτο και δεν ξερω πως να της ανεβασω. Δε σου λεω οτι ειναι και πολυ πιο μεγαλο απο τον Παρνασσο αλλα ειναι απο τα ωραιοτερα μερη που εχω δει. Η καρτα λιφτ εκανε περιπου 8 ευρω αλλα δυο φορες ειχα πληρωσει 5 ευρω γιατι δεν ηταν ολες οι πιστες ανοικτες...
Θελει λιγη υπομονη στο τιμονι και αρκετα κομματια του δρομου ειναι πολυ καλα, το επαρχιακο κομματι ομως εχει λακκουβα. Εμενα στο Κονακι το οποιο αν και πολυ φθηνο και ομορφα τα δωματια του, δεν ειχε καλη μονωση και το βραδυ δεν μπορουσες να ηρεμησεις απο τη μουσικη των μπαρ που ειναι στο ισογειο κι απ'τις φωνες. Γενικα αν δεν το δεις σαν ενα ταξιδι αποκλειστικα για σκι, αλλα και λιγο τουριστικα θα το ευχαριστηθεις. Τελος εχει κατι μωρα.... αντε γεια!!!!!!!!!!!!
γι αυτο δε μενεις στο γκραντ.(5αστερο). Οι μη επαρχιακοι δρομοι ειναι καλοι, οι επαρχιακοι εχουν λακκουβα. Εγω εμενα στο Κονακι που ειναι διπλα στις πιστες και ολη η ζωη ειναι εκει , απλα εχει θορυβο το βραδυ και παει αργα για να κοιμηθεις. Δες και καποια αλλα, δε θυμαμαι ονοματα.
απο Θεσ. ειναι κανα 7ωρο. Εγω με αμαξι πηγα. Δεν εχω ακουσει κατι φοβερο για κλοπες, οπως για παραδειγμα στη Βουλγαρια.
πηγαινε kopaonik.net --- yellow pages. και εκει εχει τα τηλ. των ξενοδοχειων και του κονακι. Αν μπορεις μεινε σε αλλο λογω αυτων που σου ειπα. Απλα ειναι φθηνο και επανω στις πιστες. Παντως σου ξαναλεω οτι θα ευχαριστηθεις περισσοτερο το τοπιο, το περιβαλλον και το ταξιδι παρα το σκι. Αξιζει ομως!
Comment