Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τη γνώμη σας..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τη γνώμη σας..

Πέρσι λοιπόν, είχα πάρει ένα σετάκι (burton moto, mission, cruzer), μετά απο αρκετές ώρες στο ίντερνετ για σχέσεις απόδοσης/τιμής, και συνδυασμό χρωμάτων. Πέρσι σπάει η δέστρα η μία, την παίρνουν στην εγγύηση και μου στέλνουν μία γκρί. Τώρα δεν αντέχω να το βλέπω έτσι γιατί και απο άλλη χρονιά μοντέλο είναι, και το σνοουμπορντ είναι σαν κλόουν. Το παιδί που συνεργάζομαι μου έκανε την εξής πρόταση: να του δώσω τις δέστρες τις μίσσιον όπως είναι + 100Ε και να μου δώσει τις περσινές καρτέλ μαύρες καινούριες. Συμφέρει;;;

Edit: Το έφτιαξα λίγο γιατί όπως το είχα γράψει φαινόταν σαν να με ενδιαφέρει περισσότερο το χρώμα παρά η διαφορά στις δέστρες.
    Edited by: dreamlord

re siga.
    snowboard kanis. den pas se kalistia.
    ego mehri prin 2 hronia pigena me forma gimnastikis sto vouno

Comment

den nomizw na sumferei!!!

Comment

John s το θέμα είναι οτι τείνω προς freeride και οι mission έτσι κι αλλιώς δεν με ευχαρίστησαν. Νομίζω οτι οι cartel είναι πολύ καλύτερες. Κι εγώ με τζιν πήγαινα και ότι να ναι ρούχα, δεν κολλάω εκεί, σαν κίνηση το βλέπω.

Comment

cartel eho akousi kala logia.
          den mporo na se voithiso perisotero

Comment

Έχουμε και λέμε. Οι περσινές Cartel (σε σχέση με τις περσινές Mission) είχαν το ψηλότερο hiback στη σειρά της Burton, και άρα καλύτερη απόκριση στο heelside. Επίσης είχαν μαξιλαράκι ακόμα και στο στρογγυλό που βιδώνεις τη δέστρα, δηλαδή καθ' όλο το μήκος του πάτου", και όχι όπως οι Mission μόνο στη φτέρνα και τη μύτη με κενό ενδιάμεσα. Συνεπώς ήταν πιο άνετες απο τις Mission. Τέλος είχαν Superstraps που είναι πολύ πιο άνετα απο τα straps των Mission και πολύ καλύτερες καστάνιες (Smooth Glide). Μια απο τις καστάνιες στις Mission μου χάλασε και το rider services μου έστειλε 4 απο cartel (για να επιλέξω χρώμα!) και είναι πολύ ανώτερες. Κουμπώνουν-ξεκουμπώνουν πολύ πιο ομαλά. Παρεμπιπτόντως, όταν σου χάλασε η δέστρα, έπρεπε να επικοινωνήσεις απευθείας με το rider services στην Αυστρία, παρά να πας στο κατάστημα. Το πιθανότερο ήταν οτι θα σου έστελναν ακριβώς ίδια με αυτή που έσπασε (χρώμα κλπ), εκτός και αν δεν υπήρχε πουθενά οπότε με λίγη καλή διάθεση θα σου έδιναν καινούργιο ζευγάρι (Ιδιαίτερα αν έσπασε η βάση και όχι το hiback). Το μόνο αρνητικό είναι οτι (όπως και οι Mission) είχαν αυτό το ρημάδι το Locking Quickflad, που "κούμπωνε" το hiback στη βάση της δέστρας, με αποτέλεσμα να πρέπει να κουμπώνεις στο τέλος του lift και να ξεκουμπώνεις στην αρχή, για να μη σου σπάσει το hiback απο το καρεκλάκι. Αυτό βέβαια το είχες και με τις Mission...

Το θέμα τη τιμής τώρα. Οι φετινές Cartel έχουν 215 ευρώ. Με λίγο ψήσιμο στον έμπορο πέφτουν στα 200. Συνεπώς αφού έχουν οι φετινές 200, για να πάρει κάποιος περσινές δε δίνει πάνω απο 140-150. Λογικό, έτσι; Με λίγα λόγια, σου προτείνει να πουλήσεις τις παλιές σου δέστρες για 40-50 ευρώ, που δε θεωρώ δίκαιο. Περιέγραψέ του τη λογική που σου λέω και ζήτα του καλύτερη τιμή, κάνα 70άρι. Και πάρτες.
            "
            The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
            http://www.hiddencellar.eu

Comment

Royale ακολούθησα το ίδιο σκεπτικό με εσένα αλλά
              1) πήγα blue tomato και τις έχει τις περσινές με τις φετινές ίδια τιμή
              2) στην ντομάτα, που είναι φτηνές οι τιμές σχετικά με εδώ τις έχει 219.
              3) στο επόμενο σετ που κανονίζω να πάρω, δεν ξέρω αν θα ταιριάξουν οι cartel (ion, custom-x (καλά αυτό χλωμό το βλέπω))
              Όσο για το κούμπωμα, επειδή αν δεν υπήρχε θα είχα σπάσει μόνο highback (αυτό έσπασε και τη base), φέτος θα το σφίξω, θα το ξεβιδώσω και θα το αφήσω έτσι..
              Edited by: dreamlord

Comment

1/ Μην ασχολείσαι. Στο Blue Tomato έχουν μια ηλίθια λογική με τα περσινά μοντέλα. Το καλοκαίρι τα έχουν μισή τιμή και το χειμώνα τα επαναφέρουν στην κανονική τους... Τους το έχω γράψει και σε email οτι είναι κοροϊδία αυτό που κάνουν.

2/ Είναι πλέον ανεπαίσθητα πιο φτηνά. Είναι οι τιμές των ελληνικών μαγαζιών (όλοι τις ίδιες αρχικές τιμές έχουν, αυτές που γράφει το καρτελάκι) μείον 5-10%. Παράδειγμα: Μια malolo εδώ κάνει 530 τιμή καταλόγου. Στο Blue Tomato έχει 490. Πιστεύεις οτι με τα λεφτά στο χέρι δε θα σου το αφήσουν 490 εδώ; Εκτός και αν πάς σε 1-2 συγκεκριμένα μαγαζιά που είναι για κλοτσιές, θα στο αφήσουν. Για τις φετινές Cartel γύρω στα 210 θα δώσεις. Στο λέω γιατί με ενδιαφέρουν και το έχω δεί.

3/ Αυτό είναι άλλο θέμα... Με αυτή τη λογική όμως, παίρνεις Co2 που κάνουν και 330 ευρουδάκια... Αν θές τη γνώμη μου πάρε τις Ion έτσι ώστε να μη ξαναχρειαστείς μπότα ποτέ, αλλά ξανασκέψου το για την CustomX. Είναι εξαιρετική σανίδα, αλλά απο Cruzer σε CustomX... αχρείαστα μεγάλο άλμα" και πολλά χρήματα τα 730...
                "
                The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
                http://www.hiddencellar.eu

Comment

Αγορασα για ενα φιλο απο ebay την σανιδα Burton custom 2007.Μαζι με τα μεταφορικα 416€
                  Εφτασε σημερα!!!!!!!
                  Πιστευω πως το tomato δεν αξιζει μια.
                  Εγω αγορασα τις Cartel 2007 απo Ελλαδα,τις πηρα φτηνοτερα απο οτι θα τις επαιρνα απο internet
                  Edited by: mokujin

Comment

Mokujin gia dwse kamia pliroforia gia sanidi apo ebay..
                    Telwneio plirwse???
                    Posa metaforika eixe???
                    Waiting for the winter....

Comment

Oχι δεν πληρωσα τελωνειο.
                      μεταφορικα 69$ = 56€
                      Το ebay το δουλευω εδω κ 3 χρονια και πληρως ικανοποιημενος.Αλλα εχει κ τα μυστικα του!!!!!!!!Οτι θες μπορω να σε βοηθησω
                      Aπο αυτο μαγαζι του ebay την πηρα ριξε μια ματια <a href=http://stores.ebay.com/720sports" target="_blank">http://stores.ebay.com/720sports</a>
                      "

Comment

Πιστευω πως ο Royale εχει δικιο και στις 3 παρατηρησεις του.Οσο για το απο Cruzer σε CustomX πραγματικα πιστευω πως η διαφορα θα ειναι χαοτικη (κυριως και στα χρηματα) και λογικα δεν θα αξιζει.Παρολο αυτα το γουστο σου αποφασιζει αλλα μην ξεχνας και το επιπεδο σου(χωρις να ξερω για αυτο).Μιλω, γιατι και εγω Cruzer εχω-ειχα, και ακριβως με την λογικη σου πηγαινα να αγορασω πολυ καλο και ακριβο σανιδι,χωρις ομως να εχω τοσο υψηλο επιπεδο.Παρολα αυτα συνετιστηκα την τελευταια στιγμη και πηρα κατι αρκετα καλο(ετσι πιστευω τουλ.).

Τωρα οσο για τις αγορες μεσω internet,εκφραζοντας την προσωπικη μου εμπειρια, πηρα ακριβο μπουφαν απο blue-tomato και γλιτωσα 50ευρω,τα οποια και θα διαθεσω αλλου.(σημ:η διαφορα του μπουφαν με τις εδω τιμες ηταν 70ευρω αλλα με την αντικαταβολη εγινε 50ευρω)Ετσι,και επειδη το εψαξα αρκετα πριν κινηθω σε τετοια αγορα,κατεληξα στο οτι συμφερει σε μερικα πραγματα,τα οποια εχουν υψηλη αντικειμενικη αξια,να κοιταζεις και μεσω internet.Παρ' ολα αυτα ειναι αληθεια πως αρκετα πραγματα ειναι πιο φθηνα εδω,απ'οτι στο internet...
                        ---------@#$%^&

Comment

Στην Αυστρία την περασμένη βδομάδα την τελευταία μέρα μου χαλάρωσε η μια καστανιά στις Mission μου και ήθελε βίδωμα αλλά επειδή είχα φρικάρει είπα στο τμήμα service του intersport να μου την αλλάξουν και μου έβαλαν μια ασημένια καστανιά από τις φετινές Mission (είναι ασημένιες ενώ οι δικές μου είναι χρυσές, δεν με χαλάει κιόλας). Αποτέλεσμα: πολύ καλύτερο και πιό γρήγορο σφίξιμο. Σαν να φαίνεται ότι χρόνο με χρόνο οι δέστρες της B γίνονται καλύτερες...

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Working...
                          X