Απλά ρεαλιστής [i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
12Z GFS / 12 Δεκ. 06.
Collapse
X
-
Βασικά υετό θέλω, βροχές και χιόνια στα βουνά και αν έρθουν και στα πεδινά δεν λέω όχι. Αλλά αν σκεφτείτε ότι διανύουμε άνυδρο χειμώνα δεν είμαι και τόσο χαρούμενος, δεν είμαι άλλωστε τόσο χιονολάγνος όσο καιρολάγνος γενικά.<a href="" target="_blank">
meteovolos.gr
Pilio
Comment
-
ισως να ειναι νωρις αλλα η κατασταση που παει να δημιουργηθει προβλεπεται.και εξηγω¨'στην ουσια προκειτε για τον λεγομενο Ω εμποδισμο που με ακριβεια προεβλεψε την δημιουργια του το γφσ πανω απο την χωρα μας πριν 12 ημερες.αρα η μετακινηση του αντ.των αζορων με την ταυτοχρονη αναγκαστικη καθοδο απο γροιλανδια των υψ.πιεσεων,ειναι κατι εξισου προβλεψιμο!!
σε περιπτωση Ω εμποδισμου εκει οπου τωρα τοποθετειτε,τοτε μπορουμε να μιλαμε για εξαναγκαστικη τροχια των χαμηλων προς εμας και αρα καθετα αντιθετη απο οτι συνεβαινε πριν 1 μηνα και για ενα μηνα!!κατι τετοιο και βεβαια ειναι λογικο να συμβει,,και αν τελικα συμβει θα εχει και συνεχεια η οποια βεβαια αχνοφενεται στο τρεξιμο."καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Με τα τωρινά στοιχεία είναι τούρκικων προσηνέμων.Originally posted by megremΕκτός και αν εννοείς ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όχι δεν φαίνεται να είναι Βόρειας Ελλάδας, μάλλον Ανατολικών προσήνεμων (με τα τωρινά δεδομένα).Κλειστόν
Comment

Comment