Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...

Καλησπερα παιδια.Αρχικα να αναφερω οτι απο χθες εχει ριξει αρκετο νερακι στην ανοιξη..η εμυ το προβλεψε,το τζιφος εδινε ψιχουλα..αλλα το αφηνω αυτο,αλλωστε αλλα μας νοιαζουν τωρα [i] εγω απλα συνιστω ψυχραιμια γιατι ειναι παρα πολυ νωρις ακομα και θα μας κακοφανει μετα αν δεν κατσει το σεναριο..σιγουρα ΑΡΧΙΖΕΙ και διαμορφωνεται μια ταση αλλα εχουμε ακομα 3-4 μερες με πολυ κρισιμα τρεξιματα..φυσικα και δεν τειθεται ακομα ερωτημα για το που θα χιονισει και ποιος θα ευνοηθει,ειναι αδυνατον να το ξερουμε απο τωρα...προς το παρον πρεπει να παρακαλαμε για το κρυο..το τζιφος τις τελευταιες μερες με προβληματιζει γιατι ωρες ωρες δινει κατι πολυ ακυρες καταστασεις..πχ για 2 μερες στα τρεξιματα του εδειχνε ψυρχη λιμνη πανω απο την χωρα μας αλλα τελικα το πηρε πισω

φαινεται επισης μια μινι ψυχρη εισβολη την αλλη δευτερα-τριτη που με καταλληλες συνθηκες μπορει να δωσει καλο χιονακι στα χιονοδρομικα μας και να καταφερουν να ανοιξουν μεσα στις γιορτες!!ας το παρακολουθησουμε κ αυτο...
    "

Εγώ πολύ απλά θα πω ότι όσοι ΄το σκέφτονται που θα πάνε τα Χριστούγεννα, θα τους έλεγα να παραμείνουν εδώ, γιατί ίσως έχουμε έναν ιστορικό χιονιά.

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

kosta min mou vazis idees na min figo . idi arxisa na skeftomai dikaiologies gia na xaso tin ptisi mou [i] kai i epomeni gia kipro einai 25 tou mina"

Comment

χμμ αν μας κάτσει δεν θα πετάει τίποτα....

Comment

κωστα δεν νομιζω οτι το πραγμα ειναι τοσο καλο...εχει πολυ δρομο ακομα...προς το παρον ασ κλεισουμε το κρυο και μετα βλεπουμε

Comment

χμμ αν μας κάτσει δεν θα πετάει τίποτα....

Comment

εσυ εκει,κολλησες [i] "

Comment

Κώστα κάνε και λίγο κράτει, κράτα μία πισινή.
                <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
                Pilio

Comment

Σόλωνα όταν έχουμε πληροφόρηση από αναλογικά και μοντελικά δεδομένα, νομίζω ότι όπως είπες κι εσύ το πρωί, έχουμε 70% και κάτι πιθανότητες για να συμβεί το όλο χιονοσκηνικό. Τα στοιχεία είναι πολύ θετικά και όχι από ένα μοντέλο, αλλά ταυτίζονται αρκετά πλέον.
                  Φυσικά δεν έχει κλειδώσει η όλη κατάσταση, αλλά είναι μια ισχυρή τάση πλέον, δεν συμφωνείς;

Comment

Παντως παιδια,πιστεψτε και λιγο τον Κωστα,και τον Γιαννη,ειναι οι πρωτοι που ειχανε μιλησει(αν δεν κανω λαθος),για την ψυχρη εισβολη,και σιγα σιγα,αυτα που ειχαν πει,τωρα αρχιζουν να βγαινουν ΑΛΗΘΕΙΝΑ [i] !!!"
                    Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                    Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Αφου το λενε και τα μοντελα,αλλα και ο Σακης.. [i] !!!"
                      Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                      Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

beach snow kitao tora gfs gia 25-12 psixula ueto:S:S

Comment

Κώστα για την ψυχρή εισβολή πάει να παγιωθεί, οκ το λέω και γω πλέον (συγκρατημένος γαρ) αλλά η ένταση (θερμοκρασία, υετός) είναι πολύ αμφίβολα ακόμα και λίγες μέρες πριν. Το Γφσ έχει την τάση να τα παραλέει. Θυμάσαι πέρυσι που έδινε κάτι -15 και τελικά έφτασε -10; Έτσι το λέω ότι πρέπει να υπάρχει και το αλλά και το αν...ας πούμε προχθές έδινε -2 για τα 850 και μέσα σε ένα ραν το πήγε 0 και αμέσως πριν την εισβολή +2, άρα ας μην προτρέχουμε με το Γφς γιατί τα παραλέει πολλές φορές. Το ότι συμφωνεί και το ευρωπαικό και το νογκαπς είναι επίσης ένα στοιχείο που με κάνει αισιόδοξο και δίνω 70%, αλλά και αυτό το ποσοστό δεν είναι σταθερό μπορεί να αυξομειωθεί. Για το που θα σκάσει, Βόρεια, Ανατολική ή Νότια χώρα θα το δούμε πολύ αργότερα...
                          <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
                          Pilio

Comment

Δεν κοιτάμε υετό από τώρα.
                            Σόλωνα συμφωνώ, αλλά δεν αποκλείεται το GFS να πάει θερμ. και πιο πάνω (μερικες γραμμές από τα τρεξίματα έφτασαν και -15), για να καταλήξει τελικά λίγο πιο κάτω. Κάτσε να δούμε γιατί μυρίζομαι κι άλλες χιονοεκπλήξεις.

Comment

κωστα και εμενα κατι μου μυριζει..αλλα μαλλον ειναι η καντινα εδω στην γειτονια που ψηνει κατι σουβλακια [i] "

Comment

Working...
                              X