Announcement

Collapse
No announcement yet.

18ρι Ανσάμπλ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 18ρι Ανσάμπλ

Εξαιρετικό το 18άρι ανσάμπλ φίλοι μου, με την Τ κάτω από το 0 στα 850 από τις 19/12 ως και το τέλος του, δηλαδή 28/12, που πηγαίνει στους -12!

Ουσιαστικά δίνει χιόνι στην Αθήνα το 2ήμερο 20-22 με πολύ καλές Τ και μπόλικο υετό. Από τις 23 ξεκινά νέο πανηγύρι, με τρελλές Τ και αύθονο υετό, διαρκείας απροσδιόριστης!!! Κάτι μου λέει πως θα ζήσουμε μέρες 2002 και καλύτερα αν επαληθευτεί!
    Over and out.

τι να πω? μακαρι!! αλλα μου φαινεται υπερβολικο.ετσι και γινει ομως ερε γλεντια!!!
    http://www.athens-weather.eu

Comment

αυτα ειναι χιονο-νεα [i] "
      ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

Το άσχημο είναι ότι η βασική γραμμή τρέχει μόνη της σε τρελούς μάλιστα ρυθμούς.

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Ήδη το 00Ζ είναι πολύ αλλαγμένο... την παίρνει πίσω την πρώτη εισβολή και η 2η είναι πολύ πιο express...
          Over and out.

Comment

Καλημέρα και από εμένα

Εγω από το πρωί ζώ ένα όνειρο και ελπίζω να ξυπνήσω στης 22/12 και το όνειρο μου να γίνεται πραγματικότητα να γιορτάσω την ονομαστική μου γιορτή για πρώτη φορά σε χιονισμένη Αθήνα
            ΠΟΤΕ ΘΑ ΘΑΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ???????????????????

Comment

Πόσο χρονών είσαι Χρήστο?
              Over and out.

Comment

Δεν είμαι και μικρός 30 χρονών αλλα δεν έχω δεί ποτέ λευκα Χριστούγεννα στο Χαλάνδρι του΄λάχιστον. (Αν κάνω λάθος διορθώστε με)

Comment

Ίσως δεν το θυμάσαι, αλλά είχαμε λευκά Χριστούγεννα αν δεν κάνω λάθος το 1983. Κι εγώ Χαλανδραίος είμαι αν και μένω Βριλήσσια τώρα. Τότε έμενα χαλάνδρι.
                  Over and out.

Comment

Το 1983 ημουν 6 χρονον θα επρεπε να το θυμάμαι μπορει να εχεισ δικιο αλλα το τε τα Χριστούγεννα τα πέρναγα στην Νεα Μάκρη και τώρα που το σκέφτομαι θυμάμαι μια Χρονία ξύπνησα Χριστούγεννα και είχαν τα αυτοκίνητα ένα πασπάλισμα από χιόνι μπορεί τότε το Χαλάνδρι να είχε πιο πολύ χιόνι

Comment

klasika xioni salonika gia merikes ores k meta prosunema gia 3 meres ??? [i]"
                      Lyoness ... The future is here !!!

Comment

Καθήστε να δούμε το πως και πότε ακριβώς και βλέπουμε μετά ποιές περιοχές θα χτυπήσει περισσότερο.

Comment

Originally posted by a8lios

klasika xioni salonika gia merikes ores k meta prosunema gia 3 meres ??? [i]
                          Γιατί κλασικά? Αλλά περιμένετε ο υετός είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί."
                          Κλειστόν

Comment

ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΠΑΡΕΑ!

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΖΩ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 34 ΧΡΟΝΩΝ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΛΙΓΗ ΠΑΡΕΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΧΙΟΝΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

ΣΤΙΣ 21/12 ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 28/12,

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ Η ΘΑ ΔΩ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ???

ΦΙΛΙΚΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ.
                            Αντιο Αγγελε.......

Comment

θα φας καλά εκεί...
                              Καλως όρισες.

Comment

Working...
                              X