Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?

Ας πει όποιος ξέρει κάτι. Στις παραμονές και στη διάρκεια των 2 ψυχρών και χιονοφόρων εισβολών που διαφαίνονται έχω αεροπορικό ταξίδι.

ΣΥγκεκριμένα στις 20/12 πετάω για Θεσσαλονίκη, στις 23 γυρίζω και στις 26/12 πετάω για Βρυξέλλες.

Πιστεύετε ν υπάρξει πρόβλημα στις πτήσεις, να αντιμετωπίσω έντονες αναταράξεις ή και να ματαιωθούν?
    Over and out.

Φοβάμαι πως ναι Ζινκ. Και εγώ έχω πρόβλημα με τις πτήσεις με κακοκαιρία.
    Θα κουνάει, αλλά δεν θα είναι επικίνδυνο. Το λέει η καρδούλα σου όμως;

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

να ματαιωθουν λιγο δυσκολο...
      ισως καμια ψιλοκαθυστερηση κλπ
      απλα να εισαι ετοιμος γαι λιγο κουνημα

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

για τους mods δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα μόνο για τα απλά μέλη ίσως [i]
        Εγώ το θεωρώ λίγο άκαιρο μια και ο χρόνος της καιρικής μεταβολής δεν είναι σαφής ακόμα."

Comment

egw 23 petaw gia austria/alpeis 5 wra tro prwi! lete na exw kapoio problhma?
          what else is there..?

Comment

μην μασατε...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

egw de masaw.. to aeroplano mporei na masisei kai na mhn thelei na petaxei [i]"
              what else is there..?

Comment

Κυρίως θέμα αεροδρομίου είναι... για ακύρωση φοβάμαι μόνο λόγω ορατότητας ή ολισθηρότητας διαδρόμου... Τις αναταράξεις δεν τις φοβάμαι Κώστα, αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο να συμβαίνουν κατά την απογείωση.
                Over and out.

Comment

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του forum, στο οποίο μόλις γράφτηκα, παρόλο που το παρακολουθώ ανελιπώς εδώ και μήνες!Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό.....Στις 21-28/12 θα είμαι Βουδαπέστη-Βιέννη(Τι γκαντεμιά και αυτή θεέ μου.Θα χάσω όλο το πάρτυ [i] ).Τι περίπου να περιμένω να συναντρήσω εκεί.Απ' ότι βλέπω στους χάρτες προβλέπεται τρελό κρύο.Χιόνι όμως???Μπορεί να μου πει κάποιος στο περίπου τι θερμόκρασίες και γενικότερα καιρός προμυνήεται γιατι δεν είμαι και πολύ σχετικός με το θέμα....Ό,τι καταλάβω απλά από τις συζητήσεις σας ξέρω....Και κάτι άλλο!Όταν λέτε αναταράξεις στις πτήσεις τι ακριβώς εννοείτε?Κατα την προσγείωση-απογείωση η κατά τη διάρκεια της πτήσης?Σας ευχαριστώ πολύ!
                  "

Comment

to problima tha einai an tha rixei kana metro xioni sti thessaloniki!
                    edo me 10 pontous klinei!...
                    (NSA)NeverSummerAgain Snowboard Crew - the Objectors rules...

Comment

Α καλα το δεσατε κιολλας????????????????? Σιγα μην ριξει και καμμια 10 μετρα στην Κρητη ωρεεε

Comment

φίλε fuero όπως τα δείχνει τώρα τα πράγματα θα έχεις οπωσδήποτε πολύ κρύο αφού θα είσαι μέσα στην ψυχρή εισβολή...στα κράσπεδα της βέβαια...με θερμοκρασίες συνεχώς κάτω από το μηδέν και μέχρι και -12. Χίονι λίγο και κατά διαστήματα.

Οι αναταράξεις σε μια πτήση μπορεί να είναι σε όλη την διάρκεια από την ώρα της απογείωσης μέχρι την προσγείωση. Σε αυτά όμως τα δύο στάδια είναι και λίγο επικίνδυνο αλλά οι πιλότοι φυσικά γνωρίζουν. Για παράδειγμα όταν υπάρχουν σοβαρές αναταράξεις κατά την προσέγγιση του αεροδρομίου πάντα φροντίζουν να τροχοδρομούν με μεγάλη ταχύτητα για να εξαλείφονται οι αναταράξεις...φυσικά το μπαπ της τροχοδρόμησης είναι λίγο απότομο αλλά πολύ ασφαλές στην προκειμένη. Εαν όι αναταράξεις είναι πολύ σοβαρές την ώρα της απογείωσης είθισται να αναβάλονται οι πτήσεις. Αναταράξεις είναι η πιο επίσημη λέξη για αυτό που λέμε ¨κουνάει¨.
                        Κατά την διάρκεια της πτήσης οι αναταράξεις δεν είναι και τόσο επικίνδυνες γιατί το αεροπλάνο έχει σταθερή πορεία και ισορροπία

Comment

Δεν θα έχει χίονι ε?Κρίμα!Τι να κάνουμε, τουλαχιστον θα ρεφάρουμε με το κρύο τον τελευταίο ζεστό μήνα....Κρίμα πάντως....Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Comment

Θυμάμαι μια φορά πετούσα καλοκαίρι από Αθήνα για Βρυξέλλες μέσω Γενεύης. Το πρώτο σκέλος της πτήσης ήταν καλοκαιρινό, και με μικρό αεροπλάνο, δεν κατάλαβα τίποτα. Στη Γενεύη είχε απλά συννεφιά και η προσγείωση ήταν νορμάλ. Στην απογείωση όμως, και με μεγαλύτερο αεροσκάφος 737 με το που αφήσαμε το έδαφος, αμέσως όμως, είχε τρελλές αναταράξεις!!! Όλοι στο αεροπλάνο ήταν δεμένοι, ακόμα και οι αεροσυνοδοί και δεν ακουγόταν κιχ! Ο μπαγάσας ο πιλότος δεν είπε λέξη (βέλγος γαρ...). Το αεροπλάνο πήγαινε σαν τρελλό φορτηγό, έπεφτε, βούταγε κάτω, ξανασηκωνόταν, σαν σέηκερ έκανε... Μακράν η χειρότερή μου πτήση [i] Τα είχα δει όλα, ούτε εφημερίδα δεν μπορούσες να διαβάσεις...

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί ο καιρός φαινόταν καλός, ούτε καν έβρεχε.Edited by: zink_titanum "
                            Over and out.

Comment

Μάκη προφανώς θα είχε αρχίσει να έρχεται κακοκαιρία που ακόμα δεν την καταλάβαινες. Στα ανώτερα της ατμόσφαιρας ο καιρός θα άρχιζε να καθίσταται ιδιαίτερα άστατος όμως και για αυτό και οι αναταράξεις

Comment

Working...
                              X