Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ανισοροπος καιρος και χαζα καναλιων

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ανισοροπος καιρος και χαζα καναλιων

Λοιπον καλημερα και καλη εβδομαδα απο εμενα σε ολους. Το ποσο ανισοροπος ειναι ο καιρος θα το δουμε με το παρακατω παραδειγμα. Την Πεμπτη το βραδυ εγραψα οτι ενας φιλος απο Μοναχο και ενας αλλος απο Ινσμπουργκ μου ειπαν τηλεφωνικα οτι ο καιρος ειναι ανοιξιατικος και ειδικα στο μοναχο κυκλοφορουσαν πολλοι και με κοντομανικα. Το ιδιο θεμα επαιξαν τα καναλια και συγκεκριμενα ο ΑΝΤ1 στο Σαββατιατικο δελτιο και μαλιστα ο δημοσιογραφος ειχε ενα βιντεο με τιτλο Μοναχο σημερα" και ειχε κοσμο στην Κεντρικη πλατεια του Μοναχου με κοσμο να περπατα και να ψωνιζει σε λιακαδα και πολλοι απο αυτους φοραγαν κοντομανικο. Το παραδοξο???????? Το Σαββατο το Μοναχο ειχε -2 βαθμους και χιονιζε πυκνα ολη μερα . Εδω βλεπουμε και την μεγαλη διαφορα:Πεμπτη μεσημερι 22βαθμους και λιακαδα και Σαββατο μεσημερι -2βαθμους και χιονι. Ειπα να παρω και τηλεφωνο αλλα θα εβγαινε νοημα???? Μπα....... "

Από σήμερα και τις επόμενες μέρες θα σταματήσουν τις παπαριές με τις λιακάδες και τις ζέστες, γι αυτό σιγα σιγά βγαζουν μετεωρολόγους, που κι αυτοί θα μιλήσουν για την επιδείνωση του καιρόυ με χιόνια και βοριάδες για εκείνη την περίοδο.
    Αλλά για τα προηγούμενα σιωπή.
    Ετσι είναι τα κανάλια, ρίχνουν λάσπη και μετά ούτε καν μπαίνουν στην διαδικασία να πουν κι ένα συγνώμη.
    Μπορεί να σου πουν όταν προαναγγελθεί χιονιάς, τα λέγαμε εμείς!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Παιδια εχετα απολυτο δικιο και πρεπει σαφως να ειναι πιο προσεκτικοι ανθρωποι οι οποιοι απολαμβανουν της δημοσιοτητας. Ομως παρομοια φαινομενα παραπληροφορησης εχουμε συχνα πυκνα τωρα τελευταια και εδω μεσα. Επειδη ο εντυπωσιασμος πουλαει και επειδη πολλα παιδια που διαβαζουν το φορουμ περιμενουν νεα χρησιμα ή και κρισιμα για αυτους απο εμας, πολλες φορες παραθετονται στοιχεια τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Εχουν παρουσιαστει αναλυσεις εδω μεσα οι οποιες δεν εχουν ουτε την υπογραφη καποιου μοντελου, ουτε την υπογραφη μιας στατιστικης εκτιμησης, ουτε ακομα και την υπογραφη μιας αμφισβητουμενης πρακτικης προγνωσης. Απλα μια προγνωση του αερα, οτι πχ των Φωτων θα εχουμε χιονοπτωσεις στα πεδινα...Ριχνουμε αδεια να πιασουμε γεματα. Μην κατηγορουμε μονο αυτους.
      www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

[i] "
        <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
        Pilio

Comment

Να μην μιλησω για την υστερια που μας εχει πιασει φετος με τα Χριστουγεννα! Σαφως και θελω να χιονισει, οχι μονο γιατι γουσταρω το χιονι, αλλα και γιατι εχω δωσει μεσα στις στατιστικες μου εδω και μηνες τα Χριστουγεννα σαν μια πιθανη ημερομηνια ψυχρης εισβολης. Δεν θα καθομαι ομως να το υποστηριζω ακομα και με εντελως αντιθετες ενδειξεις επειδη το εχω γραψει εγω! Ειναι ενα θεμα που πραγματικα ο Σακης εδειξε πολιτισμο, μιας και εβγαλε και βγαζει μια μακροχρονια και δεν λεει επειδη ενα run δειχνει χιονι στις 17 Δεκεμβριου πχ οτι να τα, σας τα ελεγα εγω" και μετα να ειναι μουφα και να κρυβεται!
          Εδω εχει γινει κατα κορον αυτο φετος. Κανενας δεν εχει αναλαβει τις ευθυνες των γραφομενων του! Εγω παντως στα τελη του μηνα θα τις αναλαβω ειτε ειμαι σωστος ειτε ειμαι φαουλ. Περιμενω και απο ολους τους αλλους να το κανουν."
          www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Καλα Δημητρη η αναλυση" καθε ραν του τζιφου γινοταν ανεκαθεν καθε χειμωνα εδω. Με αποτελεσμα αφου μια το εδειχνε ετσι και μια αλλιως ολοι να επεφταν καποια στιγμη μεσα . Τελοσπαντων ευγε για την σταση σου. Ετσι πρεπει να κανουμε ολοι και να παραδεχομαστε τις μουφες μας "

Comment

[i] ΣΩΣΤΑ"
              ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΄΄ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ΄΄ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ
                ΑΕΛ

Comment

Σωστος ΚABMAN!!!
                  ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Comment

AEL πεστα,ολο προειδοποιησεις επειδη κατα κυριο λογο λεμε την αληθεια και οχι επειδη δν εκφραζομαστε σωστα.
                    ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Comment

σιγα μην δωσει και τηλεφωνα!!!
                      εδω κανουμε την πλακα..το χομπυ..το χαβαλε...δεν πληρωνεται κανεις για το χρονο που τρωει.οτι γραφονται πολλα που δεν..φαινονται ειναι αληθεια.αλλα δεν θα μπουμαι σε προσωπικες αντιπαραθεσεις δεν υπαρχει λογος.αλλωστε ξερουμε και κρινουμεEdited by: ΓΙΑΝΝΗΣ
                      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by panorama

AEL πεστα,ολο προειδοποιησεις επειδη κατα κυριο λογο λεμε την αληθεια και οχι επειδη δν εκφραζομαστε σωστα.
                        Φίλε πανόραμα δεν διαφωνούμε σε κάτι. Προειδοποιήσεις έφαγε" όποιος εφαγε, όχι για αυτό που είπε αλλά για τον τρόπο που το είπε."
                        Over and out.

Comment

ΕΛΑ ΡΕ ΖΙΝΚ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ
                          ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Επειδη κλειδωσε ενα θεμα στο οποιο ειχε εμπλακει το ονομα μου, να δηλωσω πως δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικα. Απλα μεσα απο την αγωνια καποιων παιδιων που θελουν απαντησεις και με αφορμη τον σχολιασμο των παρουσιαστων καποιων καναλιων, θυμηθηκα καποια ακυρα ποστ που εδιναν κακοκαιριες 1 μηνα πριν καν φανουν τα πρωτα στοιχεια.
                            Edited by: Kabman
                            www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
                              σιγα μην δωσει και τηλεφωνα!!!
                              εδω κανουμε την πλακα..το χομπυ..το χαβαλε...δεν πληρωνεται κανεις για το χρονο που τρωει.οτι γραφονται πολλα που δεν..φαινονται ειναι αληθεια.αλλα δεν θα μπουμαι σε προσωπικες αντιπαραθεσεις δεν υπαρχει λογος.αλλωστε ξερουμε και κρινουμε
                              α γεια σου,ετσι ειναι οπως τα λές [i] "
                              ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

Working...
                              X