Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μια απλη απορια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μια απλη απορια

Καλησπερα παιδια.

Για να ξεκολλησουμε λιγο, εσεις απο τη μελετη τω 1001 διαφορετικων runs την ημερα και εγω απο την αναγνωση των αποτελεσματων τους, εχω να κανω μια ερωτηση.

Την εχω την απορια αρκετο καιρο, μενω στο Ίλιον που αν δν γνωριζετε, βρισκεται στα δυτικα προαστια της Αθηνας. Εδω συμβαινει αρκετες φορες το παραδοξο οτι οταν ερχεται χιονιας, κατι τον αποκοπτει και εδω φτανει αποδυναμωμενος. Για παρδειγμα , περυσι στις ωραιες μερες του Γεναρη, εφυγα απο το σπιτι μου να παω στην δουλεια μου στο Μαρουσι.

Εδω ειχε μεν χιονι αρκετο αλλα κατευθυνομενος προς Μαρουσι απο Αττικη Οδο, απο την Ηρακλειου κει μετα , γινοταν χαμος. Και σ αλλες περιπτωσεις εχω παρατηρησει οτι απο ενω στο Θριασιο για παραδειγμα, και στο Μαρουσι , εχει πολυ χιονι, εδω στην μεση εχει αρκετα λιγοτερο.

Γιατι ?

Ευχαριστω για το ενδεχομενο ενδιαφερον σας[i]"
    Θεε, αν με ακους, ριξε μια τουφα χιονι να μας καλυψεις ολους !!!

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ?? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΣΥΜΠΤΩΣΗΣ Ή ΚΑΙ ΟΡΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ-ΜΗΠΩΣ ΟΡ. ΑΙΓΑΛΕΩ??).
    Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
    Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
    www.meteo.gr
    www.meteovolos.gr

Comment

Γιατί οι άνεμοι ξανοίγονται μόλις εισέρχονται μέσα στο Λεκανοπέδιο, και τα φαινόμενα εξασθενούν όσο οδεύουν προς νότια.
      Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
      Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Working...
      X