Announcement

Collapse
No announcement yet.

NA XIONISEI STA BOUNA MAS NA...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τα πράγματα είναι απλά. Ένας μέσο και πολύ οικονόμος μισθωτός που θέλει να κάνει το σκί του ένα Σάββατο τη βδομάδα και θα αποφύγει τις σπατάλες, θα πρέπει να ξοδέψει τα εξής αν πάει 6 φορές το χρόνο για σκί στον Παρνασσό:

6Χ27€ για εισητήρια + 6Χ40€ για αυτοκίνητο + 6Χ15€ για ενοικίαση εξοπλισμού +6Χ10€ για λοιπά ημερήσια έξοδα = 552€. Αυτά χωρίς να λάβουμε υπ' όψιν στολές για σκί, γάντια, απρόοπτα, πήξε-ντήξε οπότε πάει περίπου 750€ κόστος ετήσιο κατ' ελάχιστον και με τύχη. Είναι φανερό λοιπόν ότι και 17€ να είναι το εισητήριο, το σκί πάλι ακριβό σπορ είναι για την Ελλάδα...

Όχι ότι είναι φθηνό το 27άρι του Παρνασσού βέβαια κάθε άλλο.
    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

6 φορες τον χρονο εννοεις 6 μερες εεε;;;
      κοιτα...δεν λεω απο ΑΘηνα αλλα απο θεσνικη
      6 μερες στην Αυστρια, μαζι με μεταφορικα (αν πας οδικως), διαμονη, καρτα λιφτ (με δικο σου ομως εξοπλισμο) και καποια λεφτα να φας εκει βγαινει ενα συνολο 750 ευρω περιπου....
      κ ο νοων νοειτω...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Έτσι, λοιπόν, εγώ που θα πάω 1 άντε με το ζόρι 2 φορές το χρόνο στον Παρνασσό για σκί δε θα σκάσω επειδή το εισητήριο πήγε 27€! Θα σκάσω όμως (που το παθαίνω πάντα) όταν περιμένω 15 και 20 λεπτά για να πάρω το τριπλό, άλλα 15 λεπτά να ανέβω στην κορυφή για 2 λεπτά κατέβασιά...

Αυτός είναι και ο λόγος που θα το σκεφτώ φέτος 2 φορές πρωτού ξεκινήσω για πάνω.

*** αν και, όπως έχει υποσχεθεί ο νυν Διευθυντής του ΧΚ, θα περιμένουμε λιγότερο φέτος στη ουρά!Edited by: LeoP
        Λεωσθένης

Comment

Αν ο ίδιος μέσος κ οικονόμος άνθρωπος πάει πχ στην Αυστρία τι θα πλη΄ρωσει?Εγω στην Αυστρία στο Hintertux πλήρωσα 16ευρω για να παω κ να ρθω απο το Mayerfofen,20ευρω τα σκι,32ευρω την καρτα και φαγητο ειχα παρει την προηγουμενη μερα απ το σουπερ μαρκετ!70ευρω το συνολο.Απλα υποτιθεται οτι στην Αυστρια εχω στη διαθεση μου περισσοτερες πιστες κ καποιος μπορει να πει οτι μου παρεχονται καλυτερες υπηρεσιες.Αλλα δεν μπορουμε να συγκρινουμε την εκταση ενος ΧΚ Αλπεων με ενα ελληνικο!

Επομενως,επειδη τα πραγματα ειναι μάλλον υποκειμενικά,καθενας τηρει τη σταση του κ αναλογα με τις ευκαιριες του πάει όπου μπορεί!Για μενα μια Παρασκευη πχ στον Παρνασσο (με 1-2 φιλους) θα κοστισει 8ευρω καρτα και 10ευρω το πολυ βενζινες κ φαγητο απ το σπιτι!18ευρω!

Comment

Πραγματικά υποκειμενικα είναι [i]. Εγώ για ένα καφέ να πάω στο Θησείο και 18€ μου έχουν φύγει για πλάκα!"
            Λεωσθένης

Comment

ma δεν καταλαβες!!δεν ειπα δεν αντιπροτεινα να παει καποιος στην αυστρια!!!
              βαλε κατω¨¨βασικος μισθος ελλαδα υπ.γραφειου 580 ευρω!!
              βασικος γερμανια 1500 ευρω!!!
              και μην πει κανεις οτι ειναι αλλου ακριβα στην γερμανια,,αυτα ηταν παλια!!μονο το νερο ειναι 3 φορεσ πανω στα αλλα...

με λιγα λογια ο γερμανος μπορει να παει για σκι με την οικογενεια του για σκι οχι περιστασιακα αλλα οποτε θελει
              ο ελληνας αμα κανει οικονομιες...1 φορα το διμηνο.αυτο ειπα απ την αρχηEdited by: ΓΙΑΝΝΗΣ
              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Μιλουσα με ενα Γερμανο χτες και του λεω η μπιρα σε ενα μπαρ στην Ελλαδα κοστιζει απο 3 ως 4,50 ευρω. Με κοιταξε
                γουρλωσε τα ματια και μου ειπε... ΠΟΣΟ???????????

Και μιλαμε οτι αυτοι παιρνουν τουλαχιστον διπλασιο βασικο μισθο!

Αν σκεφτειτε και τα δανεια, τις πιστωτικες κτλ. καποια στιγμη αυτη η ωρολογιακη βομβα θα τιναξει τα θεμελια της οικονομιας, και θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε....

Comment

Working...
                X