Announcement

Collapse
No announcement yet.

NA XIONISEI STA BOUNA MAS NA...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NA XIONISEI STA BOUNA MAS NA...

KONOMISOUNE!!
    ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ Χ.Κ.ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Ακριβότερος ακόμα και από χιονοδρομικά κέντρα των ’λπεων !!!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
    Οι παρακάτω τιμές διαμορφώθηκαν σύμφωνα με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης.
    1. Ημερήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών -ΚΕΛΛΑΡΙΑ (αργίες - Σαββατοκύριακα) 27 euro
    2. Ημερήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών - ΦΤΕΡΟΛΑΚΑ (αργίες - Σαββατοκύριακα) 17 euro
    3. Ημερήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών - (Καθημερινές) 12 euro
    4. Ημερήσια εκπτωτική κάρτα απεριορίστων διαδρομών - (Καθημερινές) 8 euro
    5. Ημερήσια κάρτα παιδικό (έως 10 ετών) (ισχύει για όλες τις ημέρες) 2,5 euro
    6. Ετήσια κάρτα ονομαστική & οικογενειακή 450 euro. Για επιπλέον μέλος (παιδιά έως 18 ετών) 150 euro
    7. Ετήσια κάρτα V.I.P. 1000 euro Για επιπλέον μέλος (παιδιά έως 18 ετών) 150 euro
    8. Ετήσια κάρτα παιδική (έως 10 ετών) 40 euro
    9. Εβδομαδιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών 80 euro
    10. Ετήσια κάρτα κατοίκων όμορων νομών 225 euro
    11. Ετήσια Αθλητική κάρτα 100 euro
    12. Ετήσια κάρτα δασκάλων προπονητών αθλητικών συλλόγων χιονοδρομίας 250 euro
    13. Ετήσια κάρτα Εθνικής Ομάδας Χιονοδρομίας (Ε.Ο.Χ.) - Πρωταθλητές (άνδρες - γυναίκες) 40euro
    14. Εισιτήριο τηλεκαμπίνας - lift No. 7(αργίες - Σαββατοκύριακα) 6 euro
    15. Eισιτήριο τηλεκαμπίνας - lift No. 7(Καθημερινές) 3 euro
    16. Επισκέπτες μαθητές σχολείων σε οργανωμένες εκδρομές, εισιτήριο τηλεκαμπίνας - lift No. 7 2,5 euro
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Αυστρία
    Κόστος ετήσιας κάρτας για να κάνει κανείς σκι όχι σε 1 αλλά 22 χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής του Salzburg 450 euro !!! (όσα και ο γειτονικός μας Παρνασσός)
    Κόστος ετήσιας κάρτας στο Zell am See-Kaprun με 122 λιφτ και 345 χλμ πίστες 390 euro.

Γαλλία
    1) Χ/Κ Chatel (83χλμ πίστες+ 47χλμ σε γύρω χ/κ) ημερήσια κάρτα :29 euro και Ετήσια:411euro
    2) Χ/Κ Morzine-Les Gets (107χλμ) Ημερήσια :26.8 euro Ετήσια: 373euro
    3) Valloire (150km),ημερήσια 27euro,7 ημέρες 145 euro,ετήσια 420euro
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Τι είχες ΓΙάννη, τι είχα πάντα, η κονόμα στην Ελλάδα είναι η πιο κερδοφόρα επιχείρηση, αφού υπάρχουν κορόιδα γιατί όχι;;;
      <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
      Pilio

Comment

t xoun parakanei........edw k xronia!!!kathe xrono exei auxisei 2-3 eurw.....:s an thimamai kala persi stis argies itan 25!!!!!
        ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
        Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
        https://www.facebook.com/AddictionToSnow
        http://www.thinkinghumanity.com
        https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

Αν δεν θέλεις μην πηγαίνεις φίλε μου.Το πες κ μονος σου,απ τη μια ειναι ο Παρνασσος και από την άλλη οι άλπεις.’λλη έκταση απο δω άλλη εκταση απο κει και λλες υποδομές και αλλα οικονομικα μεγέθη.(το ίδιο κόστος λειτουργίας εχουν νομίζεις κ τα 2?ή το ίδιο μεγεθος προσέλευσης κόσμου?)Ας μην συγκρίνυομε ανόμοια πράγματα.

Εσυ πόσο θες να πληρώνεις στον Παρνασσό?Εναλλακτικα,μπορεις να μην πηγαινεις Παρνασσο,αλλα στο Τσελ αμ Ζεε(που εχει κ 22 περιοχες σκι)!Δεν σ αναγκάζει κανεις να πας Κελάρια!
          Πέραν αυτού,προσωπική μου άποψη πως αν το χιονοδρομικό λειτουργήσει πλήρως και σωστά όπως φαίνεται πως θα λειτουργήσει φέτος,αξίζει τα λεφτά του!

12 ευρώ τις καθημερινες είναι!και 8 το φοιτητικο!
          Πόσο να ηταν πια?

Comment

φιλε groyvale....
            εισαι εκτος τοπου και χρονου λυπαμαι.
            και σε ερωτω¨¨¨
            1)ειναι ιδιωτικο βουνο?
            2)ποιος πληρωσε για να γινει το χιονοδρομικο?
            3)εχει δικαιωμα να πηγαινει ο καθενας?
            4)ειναι μονο για λιγους εκλεκτους?
            5)τοσα χρονια που πληρωνε ο ελληνας φορολογουμενος γιατι δεν ηταν δωρεαν?
            6)μηπως πιστευεις οτι ειχε και τοτε τα μεγαλα λειτουργικα εξοδα?
            7)ποιες καταπληκτικες παροχες εχει?
            8)πιστευεις οτι οι αυξησεις γινονται με γνωμονα την συντηρηση των εγκαταστασεων? [i]
            9)ποσες φορες την εβδομαδα υπαρχει ο στοιχειωδης καθαρισμος των χωρων?
            10)ξερεις οτι στις γυρω περιοχες που αναγκαστικα θα σταματησεις να φας και να πιεις κατι αλλα πληρωνει το κοροιδο ο επισκεπτης και αλλα οι κατοικοι των γυρω περιοχων αρκει να μιλησουν>>>??
            ρωτας ποσο θελω εγω να πληρωνω στον μαγευτικο παρνασσο και θες απαντηση?αυτο ειναι το θεμα?εγω?εσυ?καμμια 500αρια αλλοι??????
            οχι αγαπητε!ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ 1/2 ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ Σ/Κ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ???
            ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΨΩΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΚΙ ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ¨{ΧΑΛΑΣΑ 1000 ΕΥΡΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟ Σ/Κ} ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!!
            ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΗ ΛΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΡΩΘΕΙΣ.
            Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΝΑΚΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ""""ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ?? ΑΑΑ!!ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!!!
            ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
            ΔΕ ΘΕΛΩ
            ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΤΟΥ ΓΑΒΑΛΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ
            ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΤΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ."

Comment

Συγνωμη που επεμβαινω σε ενα θεμα μιας περιοχης που δεν εχω επισκεφτει ποτε, αλλα αν κανω λαθος διορθωστε με παρακαλω. Η συγκριση με τα ΧΚ των Αλπεων δεν ειναι ουσιαστικη, αλλα στον τελευταιο φιλο (grouvalos) θελω να τον ρωτησω αν πραγματικα πιστευει οτι ακομα και αν λειτουργησει φανταστικα ο Παρνασσος, αξιζουν τα 27Ευρω για αργια? κατσε ρε συ για να καταλαβω. Ας πουμε τα πηγαδια δε νομιζω να ειναι παραπανω απο 15 η 18. Τοσο πιο υποδεεστερο ειναι δηλαδη? Σημειωτεον οτι εχει την καλυτερη μαυρη στην Ελλαδα, και το εχω ακουσει απο πολλους αυτο. Επισης δινεις σαν παραδειγμα τις τιμες των καθημερινων, αλλα δεν ειναι καλο παραδειγμα, γιατι ολοι ξερουμε οτι δεν μας ειναι και τοσο ευκολο να φυγουμε καθημερινη για σκι,ετσι δεν ειναι?

Τωρα, απο εκει και περα το εχω ξανατονισει σε αυτο το φορουμ οτι επιλογες υπαρχουν. Να βγω και να διαμαρτυρηθω εγω που δεν θα παω σχεδον ποτε στον Παρνασσο, κυριως λογω αποστασης, δεν θα εχει καμια σημασια. Δεν ειμαι πελατης ουτως η αλλως....αλλα εσεις? Μπορειτε με τον δικο σας τροπο και ξερετε πολυ καλα ποιος ειναι αυτος.

Την εκφραση που λεει ...με τα λεφτα μου....γ...ω και την κυρα μου!" την εχετε ακουστα??? Ε, αυτο ακριβως λοιπον! Εγω με τα λεφτα μου μπορω να δειξω στους ταδε υπευθυνους οτι ....ΜΠΑ! Δε γινετε να χρειαζομαι τοσα πολλα χρηματα τη μερα σε συγκριση παντα και με τα υπολοιπα ΧΚ της χωρας αλλα και των γειτονικων χωρων.

Ο νωον νοειτο παιδια!"
              Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
              Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
              WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Πιο πολυ δεν μπορω να συμφωνησω με το Γιαννη...
                Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ 7 ΕΥΡΩ..ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ!!!!!
                  ΟΙ ΨΩΝΑΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ!ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ>>?ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑ 20 Ε?????????ΞΕΦΤΙΛΑ!

Comment

Δεν κατάλαβα την φράση ''αν δεν θέλεις μην πηγαίνεις φίλε μου''. Θέλω αλλά δεν μπορώ λόγω οικονομικών έτσι όπως τα κάνανε. Ξαφνικά ο παρνασσός έγινε προνόμιο των νεόπλουτων και όλων αυτών που απλά θέλουν να δείχνουν την οικονομική τους άνεση. Ένα στέκι πλουσίων πάνε να δημιουργήσουν και τίποτα παραπάνω. Ετσι για να πηγαίνει η κάθε κότα και η κάθε αδερφή και το κάθε κανάλι να τους κάνει ρεπορτάζ:ο τάδε και η τάδε περάσαν μια όμορφη κυριακή στον παρνασσό κάνοντας σκι. Γιατί εμένα τον απλό πολίτη με ρίχνουν στον τοίχο και με περιορίζουν να ασχολήθώ με το χόμπι μου. Μάλλον όλοι αυτοί οι τύποι έχουν μπερδέψει τα ευρώ με τα στραγάλια.
                    ...egoism dictates human relations...

Comment

Εκτός τόπου και χρόνου?Μάλιστα...
                      1)Οχι δεν είναι ιδιωτικό βουνό.Νομίζω πως το πάνω σαλέ ανήκει τον Παπαργυρόπουλο ομως.Δεν με απασχολεί.Δεν εχω μπει ποτέ μέσα.
                      2)Υποθέτω πως πλήρωσε ο Ελληνας φορολογούμενος
                      3)Σαφέστατα εχει ο καθένας κάθε δικαίωμα να πάει,εφ όσον το επιθυμεί.
                      4)Δεν είναι για λίγους κ εκλεκτούς
                      5)Δεν γίνεται να είναι δωρεαν.Στο κάτω-κάτω,τι είναι δωρεαν?Παντως,ναι θα μου άρεσε να ειναι δωρεαν
                      6)Ναι πιστεύω πως έχει λειτουργικά έξοδα,έχει υπαλλήλους,καταναλώνει ενέργεια κλπ κλπ κλπ
                      7)Δεν έχει καταπληκτικές παροχές.Εχει όσα χρειάζεται ένα βουνό για να κάνει σκι κάποιος
                      8)Αυξήσεις γίνονται σε κάθε προιον κ υπηρεσία και ναι,νομίζω πως η συντήρηση κ όλα αυτά χρεάζονται χρήμα που πρέπει κάπως να εξασφαλιστεί.
                      9)Δεν γνωρίζω
                      10)Δεν το γνωρίζω,παίρνω απ το σπίτι καθώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να σταματησω να φάω κάτι
                      Εγω δεν παίρνω κανένα μισθό,παρα μόνο περιστασιακό χαρτζιλίκι από περισαστιακες δουλειές.Με εδνιαφλερει να μπορέι ο καθένας να ανεβει στο βουνό.Προσωπικά ξοδεύω κάθε φορά περί τα 25ευρω συνολικά κ δεν πουλαω μούρη σε κανεναν για κανενα λογο.Τωρα,σχετικα με την μυκονο κ τα ψωνια κλπ ΣΥΜΦΩΝΩ μαζι σου!Αλλα οι ψωναρες παντα υπηρχαν κ θα υπαρχουν φιλε Γιάννη ανεξαρτήτως της οικονομικης πολιτικης τυου Παρνασσού.

Comment

Για μένα τα 27 ευρω,τα οποία δεν έχω πληρώσει ποτέ κ ούτε διατίθεμαι να το κάνω,είναι όντως πολλά.Δεν είπα ότι είναι λίγα.Απλά δεν πρόκειται να πάω αργία.Θα πάω σε ενα ρεπό,θα κανω μια κοπάνα κλπ

Απ την άλλη εφ όσον ζεις στην Αθήνα υπάρχουν κ αλλες λύσεις.Μαίναλο κ Καλάβρυτα ακόμη κ Καρπενήσι η Πηλιο (αν προκειται για ΣΚ).Μπορείς λοιπόν να μην πας στον Παρνασσό απο τη στιγμή που δε σε ικανοποιεί.Ειναι απλό.

Παρατήρησα μόλις τώρα ότι το θέμα αυτό είναι σε λάθος κατηγορία..τι σχέση εχει με τον καιρό?
                        Παντως νομίζω πως είναι μια καλή ιδέα να κάνουμε΄ένα συγκριτικό πίνακα κόστους ενος ΣΚ στα ΧΚ πλησίον της Αθήνας...θα το ψαξω σε λίγο κ θα επανέλθω!Edited by: grouvalos

Comment

e.o.t. ekei anhke mexri pou to xepoulisan

Comment

gia na kanw mia aplh souma. Exoume:
                            as paw kathimerinh = 12karta + 20 benzinh + 15 fagito + 5 kafes + 5 diodia + 5 mikroblakies peripterou , a nai kai den exw dika mou ski opote noikiazw - poso na einai auto 10? den exw idea alla twra pataw to koumpi pou tha mou pei to total , nai kai einai = ANTE 70 STOGGILA . mmmmm lew na PAW PASO. TA LEME PARNASSE STHN EPOMENH ZWH . KALA NA PERNAS. ANTE GEIA.
                            ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
                            445m.
                            ΛΟΦΟΣ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ

Comment

Εγω λεω να παμε να βαλουμε καμια βομβα να προκαλεσουμε AvalaNCe ΝΑ δεις για ποτε θα πεσουν οι τιμες Μαγκα μου!!
                              Μαρεσει που δεν μου κανει καθολου κοπο.

Comment

Working...
                              X