Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προς όλους τους Μπασκετόφιλους

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προς όλους τους Μπασκετόφιλους

επειδή αρεσκώμαστε πολλές φορές να βλέπουμε το δέντρο και να μην βλέπουμε το δάσος είπα και εγώ να ανοίξω ένα άσχετο θέμα μια και έχει μείνει ο μισός χώρος στην σελίδα η οποία μισή σελίδα περιέχει 2 και 3 διαφορετικά θέματα άλλα και ίδια ταυτόχρονα.
    Παρακαλώ να μεταφερθεί στα άσχετα όταν κριθεί απαραίτητο.Edited by: erythreabeach

ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ;

Comment

ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΕΙΤΩΝΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ!!! [i] Edited by: erythreabeach "

Comment

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ

Comment

Να ανοίξω κι εγώ ένα πόστ για το χάντμπωλλ και το βόλλευ; Ας τον αφήσουμε τον καιρό τι χρειάζεται;

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ BEACHSNOW.ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΙΞΗ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ RUN ΤΟΥ GFS ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

Comment

Εγώ τώρα μόλις την διάβασα και θεωρώ ότι είναι συγκρατημένα αισιόδωξη αν και για μετά τις 18 δίνει με επιφύλαξη και με την μορφή ενός μερικώς επικρατέστερου σεναρίου την εκτίμισή του η οποία με εκφράζει σε μεγάλο βαθμό.

Κώστα αυτό ακριβώς και εγώ σχολίασα!!!!

Comment

Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΣΤΑ +180 ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Τ ΣΤΑ 850!![i]"
                Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
                Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
                www.meteo.gr
                www.meteovolos.gr

Comment

ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Comment

Είναι μια όντως όπως την είπε και ο Γιώργος, συγκρατημένα αισιόδοξη, αλλά και χθες που μίλησα μαζί του έδειχνε αρκετά αισιόδοξος γενικά.

Comment

ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΒΑΣΙΚΑ ΑΦΟΥ Ο ΑΖΟΡΙΚΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..
                      www.meteo.gr
                      www.meteovolos.gr

Comment

Μήπως είναι καλύτερα να μιλήσουμε για καιρικά θέματα σε άλλο πόστ;

Comment

από την στιγμή που η κυκλοφορία αλλάζει και επιτρέπει ψυχρές εισβολές στην χώρα δεν μπορούμε από τώρα να πούμε με βεβαιότητα τίποτα,ο Γκίκας πιστεύει ότι η διάταξη των συστημάτων μετά τις 20 θα είναι τέτοια που θα προκαλέσει αποκοπή του συστήματος τεμαχισμός δηλαδή του αεροχειμάρου αποκόπτοντας απλά μια ψυχρή λίμνη πάνω από τα Βαλκάνια και την περιοχή μας χωρίς να υπάρχει ανατροφοδότηση για μια παράταση της άλλα και ενίσχυσης της ψυχρής εισβολής για το αμέσως επόμενο διάστημα.
                          Ίσως να είναι και το επικρατέστερο σενάριο άλλα μέχρι τότε μπορούν να αλλάξουν κάποιοι παράμετροι και η γραναζωτή μεταφορά ψύχους να συνεχιστεί και ματά,είναι λίγο νωρίς ακόμα.

Comment

Ή ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ??
                            www.meteo.gr
                            www.meteovolos.gr

Comment

Working...
                            X