Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προς ολους τους Ποδοσφαιροφιλους

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προς ολους τους Ποδοσφαιροφιλους

Θα Γινω λιγο κακος.

Παρακαλω πολυ, σε θεματα καιρου,να μην ανοιγουμε συζητησεις με ποδοσφαιρο,ειναι κουραστικο να διαβαζουμε κατι Σοβαρο,και να καταληγουμε ποσα γκολ εφαγε ο ολυμπιακος η ο παοκ η ο παναθηναικος.Μια απλη συζητηση πανω στο θεμα δεν πειραζει,η ενα πειραγμα.Και επιδει υπαρχουν και γυναικες στο φορουμ,καταλαβετε ποσο ακομα χειροτεροι γινομαστε,και ποσο ανοστο γινετε το ποστ για πολους/ες.
    Αν μερικοι φιλοι,και τους καταλαβαινο,γιατι και εγω ειμαι οπαδος,θελουν να ανοιξουν καποιο θεμα ποδοσφαιρικο,καλα θα ηταν να πηγαιναν στην ενωτητα "ασχετα",και εκει να ελυναν τις ποδοσφαιρικες διαφορες τους.

ευχαριστω για την κατανοηση.

Φανης

"
    Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...

Pes ta!H ypografh mou omws 8a paramhnei:P
    Kifissara mia zwh k an 8a pas delta e8nikh o kosmos sou 8akolou8ei me xionia kai vroxh!Katw Tithorea Parnassos!

Comment

ΩΡΑΙΑ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΑΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ [i]"
      ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Μιμη, προφανως δεν ειναι παοκι ο Φανης!

Comment

Φάνη όταν μέσα σε ένα θέμα μια φορά στα τόσα γράφεται κάτι άσχετο με τον καιρό όπως για παράδειγμα ποδοσφαιρικό αυτό δεν είναι κατακριτέο άλλα κάτι αυθόρμητο μιας καλής παρέας.
          Δεν πέφτει έτσι το επίπεδο του φόρουμ με άλλα πράγματα πέφτει.
          Ας αφήσουμε λοιπόν πάλι τις τυπολατρίες και εμένα προσωπικά όσο και να με παρακαλέσεις δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που ποθείς να μπω δηλαδή στο καλούπι του δήθεν και του τυπικού. Αλλιώς κρατιέται και το επίπεδο και η σημαντικότητα του αντικειμένου για το οποίο γράφουμε εδώ.
          Αν αναφέρεσαι στο δικό σου θέμα με την αρκούδα και το καμπαναριό ότι έχασε την εγκυρότητά του εξαιτίας κάποιων ποδοσφαιρικού περιεχομένου ποστ που γράφτηκαν θα παρακαλούσα τον mod να τα σβήσει και πρώτα πρώτα τα δικά μου.
          Φιλικά Γιώργος!!!!

Comment

Working...
          X