Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΑΜΕ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΩΡΑ .....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΑΜΕ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΩΡΑ .....

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=3 width=95%"> <T> <TR> <TD align=middle></TD></TR> <TR> <TD>Το φετεινό φθινόπωρο ήταν το θερμότερο που έχει καταγραφεί στις Αλπεις από τότε που άρχισαν να τηρούνται αρχεία, τον 18ο αιώνα, και οι περισσότερες πίστες του σκι παραμένουν κλειστές στις αρχές Δεκεμβρίου.

Οι ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες στο βόρειο ημισφαίριο, πιθανώς αποτέλεσμα της παγκόσμιας θέρμανσης, κάνουν τα λουλούδια να ανθίζουν στη Σκανδιναβία και κρατούν ξύπνιες της αρκούδες στη Ρωσία.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Σκι, γράφουν Τα Νέα τη Δευτέρα, αναφέρει πως ματαιώθηκαν χιονοδρομικοί αγώνες στη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Νορβηγία και την Ιταλία λόγω έλλειψης χιονιού.

Ακόμα και στη Μόσχα, η θερμοκρασία την 1η Νοεμβρίου δεν έπεσε κάτω από τους 4,5 βαθμούς Κελσίου, τιμή ρεκόρ από τότε που άρχισαν να καταγράφονται μετρήσεις το 1879, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Από τη Σιβηρία μέχρι την Εσθονία, τα ζώα που κανονικά θα έπρεπε να έχουν πέσει σε χειμέρια νάρκη αντιμετωπίζουν πρόβλημα αϋπνίας.

«Εντός των επόμενων 15 ετών, θα είναι αδύνατο να υπάρξει ένα σταθερό επίπεδο χιονιού σε υψόμετρο κάτω των 1.500 μέτρων» εκτιμά για την περιοχή των Αλπεων η Χέλγκα Κρομπ-Κολμπ του Πανεπιστημίου Φυσικών Πόρων στη Βιέννη.

«Σε 30-40 χρόνια οι πίστες για σκι σε υψόμετρο κάτω των 2.000 μέτρων δεν θα υπάρχουν πλέον» προειδοποιεί. CLOPYWRITE @ BY TSOMP</TD></TR></T></TABLE>"

τριχες...ολα αυτα επιδει αργησε λιγο ο χειμωνας. Και αν βαρεσει κανα -40 τωρα τι θα λενε μετα??
    Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...

Comment

Και μένα υπερβολικοι μου ακούγονται.
      Καταστροφολογίες
      Θα συνέβαινε κάποια χρονιά και αυτό, το πράγμα μάλλον θα αλλάξει αν το φαινόμενο γίνει επαναλαμβανόμενο, δεν ξέρω μπορεί να έχω και λάθος.

Comment

Τα συνηθη φαινομενα ,οπως το ειπες φιλε μου καταστροφολογιας".

Δεν ξερω τι θα γινει σε μερικους αιωνες ,αλλα η κακια συνηθεια να τα πετανε ολα αυτα με το παραμικρο,ειναι σπαστικο.

Εγω ενα ξερω παντος.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ...

"
        Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...

Comment

[i] nice point"

Comment

Κι'άμα αργήσει η άνοιξη τι θα πούνε;
            Κλειστόν

Comment

[i] ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ"
              ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Αν αργήσει η άνοιξη θα λένε ότι έρχεται η εποχή τον παγετώνων και θα λένε ότι θα μικρύνει η ανοιξη και το καλοκαίρι και θα μεγαλώσει ο χειμώνας "
                Βέροια 160μ
                Σέλι 1458μ
                Θωμάς

Comment

αν αργησει η ανοιξει θα λενε οτι μετα απο χρονια θα κανουμε σκι τον Αυγουστο κ μπανια τον Γεναρη..
                  θα δειτε...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

[i] "
                    ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

[i]
                      "

Comment

[i]"

Comment

Working...
                        X