Αν. Προσήνεμα είναι μια περιοχή μήκους εκατοντάδων χιλιομέτρων από τον Όλυμπο ως τη Ν. Πελοπόνησο... Για ποιες μοίρες μιλάς φίλε? Για να σοβαρευτούμε λίγο...Edited by: zink_titanum "
Μα για την περιοχη μου Μακη για ποια αλλη? Ευβοια. Αν και αν δεις τις μοιρες ειναι ιδιες με της Αθηνας. Δεν ξερω γιατι τις βγαζει ετσι ο Τζιφος. Αν και τα ενσεμπλ διαφερουν λιγο. Μια χαρα σοβαροι ειμαστε νομιζω. Δεν νομιζω να ειμαι απο την Ευβοια και να σου ελεγα για τον Ολυμπο η την Νοτια πελοπονησσο. Τα αυτονοητα..........
Και όμως οι συντεταγμένες για Εύβοια είναι σωστές. Ούτε μίση μοίρα βορεία ουτέ μιση μοιρά ανατολικά δεν είναι η διαφορά.... Κυρίως η ορογραφία κάνει την διαφορά στην Εύβοια.
Ενοητε ερμη αυτο χαζος ειμαι ? Απλα στο Τζιφος στον νεο χαρτη που εχει πατησα την Ευβοια και μου εβγαλε τις συντεταγμενες των Αθηνων το λεω και ποιο πανω αλλα το ενσεμπλ εχει καποιες διαφορες
Λοιπον εστειλα μειλ στο Τζιφο και μου ειπαν οτι ειναι χοντρικα της Αθηνας . Και Ευβοια να πατησεις η και λιγο πιο Δυτικα της Αθηνας το ιδιο ενσεμπλ θα βγει γιατι δεν εχουν τοσο μεγαλη αναλυση για ξεχωριστα κομματια της Ελλαδας. Οποτε ακαιρη η συζητηση
Για το gfs έχουν τις ίδιες συντεταγμένες. Στην πράξη σίγουρα διαφέρουν ανάλογα το μέρος της Εύβοιας. Για την Χαλκίδα η διαφοροποίηση δεν θα ξεπερναει με τίποτα την μισή μοίρα.
Οκ αλλη φορα δεν θα υποπεσω στο ιδιο λαθος [i]. Και παρακαλω ας σβηστει το ποστ ειναι ανουσιο. Εβαλα στο χαρτη μηση μοιρα διαφορα και βγαινει το ιδιο ενσεμπλ"
Comment