shmera phga sto xwrio m mi avolta..alla dustuxws xehasa thn pshfiakhh mhxanh..pantws to kaimak panw apo t 2050-2100 einai kataspro xwris kan xeres!!m ekane polu entupwsh thn wra p kanena allo vouno triguro dn eixe ixnos xioniiou(vermio tzena etc)Edited by: kaimaktsalan
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KOURAMPIES!!!(kaimaktsalan..)
Collapse
X
-
Δε σε πιστευουμε καθολου!!! Πρεπει να ξαναπας τωρα αμεσως μαζι με την ψηφιακή σου για ντοκουμέντα, αλλιώς γιόκ!!!!! Να ετοιμαζεσαι σιγα σιγα. Μυριζει χιονιλλλλα"...χαχαχα!!!!"Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
-
μπραβο ρε καιμακτσαλαν!οταν σας ελεγα οτι το καιμακτσαλαν ειναι το πρωτο βουνο που βλεπει χιονι στην ελλαδα πριν και απο τον ολυμπο αλλα και το περισσοτερο μου λεγανε ιστοριες!πεστα τωρα και εσυ να δω τι θα πουν!Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Απο τα τελευταια που εχω ακουσει παντως Νοτη, δεν πρεπει να ειναι το Καιμακ που βλεπει πρωτο χιονι, αλλα μαλλον η Παρνηθα και η Πεντελη!!! χιχιχιχιχιχιχι!!!!Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Comment
-
Πλακα κανω, κατσε να διευκρινισω για να μην παρεξηγηθουμε κιολας!!! Να πειραξουμε και εμεις καμια φορα, ετσι δεν ειναι???Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Comment
-
αυτο λεω και εγω ice οι φωτο τα λενε ολα και οι αναφορες δεν ειδα εγω καμια αναφορα απο ολυμπο,μονο απο καιμακ.πιστεβω να το καταλαβες πια!Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment

Comment