Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νεα Διαβατήρια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Νεα Διαβατήρια

Από 01/01/07 Ισχύουν μόνο τα νέου τύπου διαβατήρια !
    Αν δεν τα έχετε ανανεώσει κρίμας !!!!(Δεν πάτε πουθενά εκτός κοινότητας )
    Αν κάνετε το λάθος και πάτε τώρα (όπως και εγώ )να πάτε στο Α.Τ στις 7 το πρωί πάρτε σειρά προτεραιότητας, κάντε τις δουλειές σας και κατά τις 6 το απόγευμα θα εξυπηρετηθείτε ! Κόστος είναι γύρω στα 10-12 ευρώ οι φωτογραφίες νέου τύπου και 76 ευρώ το παράβολο !
    Καλό σας ταξίδι !!!! Edited by: Melo
    Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!!

[b]

8 euro h foto...52 euro to paravolo

Comment

τι εγινε ρε παιδια? εκτος απο τα λαχανικα και το κατσικακι στην Αθηνα ειναι πιο ακριβα και τα διαβατηρια??Edited by: zermatt

Comment

molis to pira prin 2 imeres , gia megalous paravolo 50 +22 eyro kai gia paidia 50+8 eyro.
        Kaimak inn

Comment

Και οποιος δεν εχει και καινουρια ταυτοτητα, πρεπει να βγαλει πρωτα ταυτοτητα ή μπορει και ταυτοχρονα να τα κανει και τα δυο?

Comment

nea taftotita mono otan h yparxon einai ano ton 10 etwn

Comment

παιδια εγω εβγαλα καινουργιο το μαιο με ταυτοτητα 20ετιας.Δε λενε τιποτα οι μπατσοι αρκει να ειναι καλοδιατηρημενη για να βγαινει καθαρη η φωτοτυπια αν τα στοιχεια σας φαινονται καθαρα τοτε νο προμπλεμ εστω κι αν διαφερετε απο την φωτο .Παντως το καλυτερο ειναι οποιος θελει να παει μετα τις γιορτες τωρα μεγαλη ταλαιπωρια
              keep walking keep searching

Comment

Εγώ έβγαλα πριν ένα μηνα με παλιά ταυτότητα, 10 η φώτο και 82 παράβολα (δεν τα πήρα από την εφορία αλλά απο βιβλιοπωλείο) αλλά ευτυχώς μου ετοίμασε και τις αιτήσεις μου έβγαλε και ότι φωτοτυπία χρειαζόταν Χ2
                HYUNDAI COUPE CLUB
                www.hyundaicoupe.gr

Comment

Originally posted by snowgrooomer
                  nea taftotita mono otan h yparxon einai ano ton 10 etwn

Όχι, η μητέρα μου με ταυτότητα άνω των 10 ετών έβγαλε κανονικά νέο διαβατήριο.

72 ευρώ παράβολο και μαζί με τις φώτο κάνα 80άρι πήγε...
                  Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

Εξαρτάτε από το Αστυνομικό τμήμα προφανώς. Η σωστή διαδικασία με βάση τις οδηγίες είναι οπωσδήποτε νέα ταυτότητα
                    Έχουμε πει το χιόνι χιονάκι

Comment

Molis itha ta paravola pou plirosa ton Maio... Ena ton 2E ena ton 5E kai 2 ton 20E synolo 47euros to thiavatirio. H foto 8euro..

Comment

[QUOTE=snowgrooomer]Molis itha ta paravola pou plirosa ton Maio... Ena ton 2E ena ton 5E kai 2 ton 20E synolo 47euros to thiavatirio. H foto 8euro..[/

μήπως να ρωτήσεις αν τω διαβατήριο που έβγαλες τον μάιο είναι τω ίδιο με τα σημερινά και αν ισχύ μετά τις 30.12.(είχα ακούσει ότι τα κανονικά καινούριας σειράς διαβατήρια βγήκαν από τω σεπτέμβριο και μετά, μου τω είχε πει ένας αστυνομικός).QUOTE]
                        Kaimak inn

Comment

Τα διαβατήρια που εκδόθηκαν τον Μάιο δεν έχουν τσιπ και δεν είναι σαν αυτά που εκδίδονται τώρα.

Σωστά γνωρίζεις μετά το Σεπτέμβριο ξεκίνησε η έκδοση των νέων διαβατηρίων.

Τα διαβατήρια που δεν έχουν τσιπ κανονικά λήγουν 31/12/2006, οι Ελληνικές Αρχές έχουν ζητήσει από τα αεροδρόμια του εξωτερικού (δεν προλαβαίνουν την ζήτηση για νέα διαβατήρια) να δέχονται και τα παλαιότερα διαβατήρια στις αρχές του χρόνου χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό.

Όποιος ζητά σήμερα διαβατήριο λόγο υψηλού φόρτου τον παραπετούν για το 2007.

Μην ξεχνάτε ότι για τις Χώρες της ΕΕ μπορείτε να ταξιδέψετε και με τις νέες ταυτότητες που έχουν λατινικούς χαρακτήρες.

Σύμφωνα με οδηγία της ΕΕ μπορείς να ταξιδέψεις και με ταυτότητα δίχως λατινικούς χαρακτήρες έκδοσης μετά το 1991 όμως μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα κάποιοι που δεν το γνωρίζουν σε χώρες της ΕΕ.Edited by: nek70
                          Έχουμε πει το χιόνι χιονάκι

Comment

Working...
                          X