Announcement

Collapse
No announcement yet.

sakhsss...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ 79% [i]

ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!!!"

Comment

Λοιπον εχουμε και λεμε....75% του Σακη και 25 % το δικο μας που το σπρωχνουμε και με γνωριμια εχουμε 100%!!!!!!

[i] "
      10 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:

Comment

διακριω μια ειρωνια συνεχεια προσ τον σαλονικιο ΣΑΚΗ επειδη μιλα ποιο πολυ για την βορεια ελλαδα συνεχεια οι δικοι σασ εκει κατω σε μεγκα αντεννα σταρ αλτερ οταν εχουμε κακοκαιρια εδω δεν λεν τπτ δεν βγαζουν μετεορολογο και την επομενη μερα που κατεβαινει κατω το κυμα βγαινουνε σαν τρελοι ολοι οι μετεορολογοι και λενε για θεσσαλια και νοτιοτερα λεω ψεματα ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
        ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Γκαρντασι εχεις απολυτο δικιο.Μην την ψαχνεις....Ασε ορισμενους να βλεπουν τα δελτια των μεγαλων καναλιων με την καθε γκομενιτσα κλπ κλπ...
          10 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:

Comment

υπαρχει ενας στον Α1 που τα λεει ολα κ χαιρετε στις ψυχρες εισβολες κ το δειχνει.
            sigpic

Comment

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΠΟΣΤ ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ICLIMBER???

Comment

ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ 75%POSOSTO FILARAKI

Comment

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ???
                  ΘΕΩΡΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

Comment

Ρε ***** μου ολο τις ομαδες και τους καφρους εχετε στο νου.

Comment

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΙΡΦΗ ΕΣΥ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑΑ

Comment

ΜΙΜΗ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ????

Comment

Ρε συ ειμαστε σοβαροι? Εχω μιλησει πολλες φορες με τον Σακη με μειλ και οποτε του το ζητησα μου εδωσε εκτιμηση για την περιοχη μου αναλυτικοτατη μαλιστα. ΕΙδικα εδω μεσα κατηγορηθηκα οτι ειμαι και υπερμαχος του κιολλας. Λες και ειμαι ξαδερφος του. Ξεκολλα και κοιτα παραπανω μπας και καταλαβεις τι παιζετε

Comment

Ναι έτσι είναι Μίμη ανακάλυψες την μεγάλη αλήθεια της ζωής. Οι νότιοι ζηλεύουν τον ΠΑΟΚ γιαυτό και με ραδιουργίες τον κάνουν μικρό. Οι κακοί νότιοι ζηλεύουν τον Σάκη σας και τον κατακρίνουν σε κάθε ευκαιρία. Ο καιρός είναι και αυτός κατά βάθος τσάτσος του Κόκαλη και φέρνει κακοκαιρίες προσηνέμων τα τελευταία χρόνια. [i] Edited by: george28 "
                            http://www.weatherlink.com/user/koem1977/

Comment

Μη μαλονετε!!!! Και εσυ ρε Γιωργο,ανθρωπος στην ηλικια σου,για συγκινησεις εισαι??? Μη μου τον Τσατιζετε ρε παιδια!! [i]"
                              Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...

Comment

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΕ ΤΣΑΝΤΙΖΑΝΕ [i]"

Comment

Working...
                                X