Announcement

Collapse
No announcement yet.

αναφορές βουνου.......

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• αναφορές βουνου.......

ανοιγω θεματακι για να λεμε τα νεα του βουνου εν οψη εορτων και ολων εμας που θα ανεβουνε στο ομορφο βουνο.....
    νομιζω πως ειναι καλυτερα να ανταλασουμε νεα και πληροφοριες εδω παρα να κανουμε αλλα θεματα μπαχαλο....

λοιπον ακουω νεα για το βουνο? θα δουμε τιποτα ή μονο τα τσιπουρακια???????????????????????? [i] "

Δεν υπάρχουν νέα
    μια από τα ίδια
    Κρύο και ξεραΐλα [i]

Το μόνο αξιόλογο είναι ότι γέννησε η σκυλίτσα
    που είναι μόνιμος κάτοικος του βουνού

αυτά "
    FALAKROLOVER

Comment

να μας ζησουνε... ελπιζω τα μωρα μας να φερουνε κατι στο βουνο,,,,,,,

Comment

cute puppies..
        pios ti gkastrwse?

Comment

ενα αλήτης μωρε..... αλλα δε προλάβαμε να τον πιασουμε.... χαχαχαχαχαχα ποιος να την αφησε εγκυο βρε συ? ο σκύλος μου με τηλεπάθεια? ολο το καλοκαιρι εκει μοναχη της βαρέθηκε.... ελπιζω να τα φροντιζουνε τα μωρακια τωρα που κανει κρυο..... και μετα φυσικα.....

Comment

Τι γίνετε με τα βουντού και τις λειτανίες ρε παιδιά θα πιάσουνε τόπο η θα πάρουμε τους κούταβους στο Bansko?Γιατί αν δεν χιονίσει μας βλέπω για άλλες πολιτείες....[i]!!!!!Ας δώσουν οι υπέυθυνοι επιτέλους μια απάντηση(ξερουν ποιους εννοώ)χι χι....(για τις λειτανίες η απάντηση ε!!)"

Comment

αγαπητε εν χριστό αδερφε Τεο... υπομονή ηδη έχω κάνει και ευχελαιο 14 ξεματιάσματα με λάδι ή χωρις. αναμένουμε ο υψιστος θα ακουσει........ εχει και δουλειες δεν θα ασχολείτε μόνο μαζι μας........

Comment

Καλημέρα σας!!Εχθές ενημερώθηκα απο φίλο σε περίπτωση που δεν χιονίσει (φτου φτου μακριά απο μας) ότι έχει βγει το άθλημα σε play station της SONY.Κανονίστε λοιπόν εναλλάξ σπίτια να παίζουμε.Εσύ πάρτο καλού κακού στο Φαλακρό!!!!!!!!!!

Υ.γ :Εγώ Αθήνα............ [i]"
                WARNING!!!:EXCEED YOUR SPEED LIMIT MAY CAUSE FATAL INJURIES

Comment

ΩΔΗ ΣΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ:

Ο ΦΑΛΑΚΡΟ Ο ΦΑΛΑΚΡΟ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ....
                  ΡΙΞΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ Ο ΦΑΛΑΚΡΟ Ο ΦΑΛΑΚΡΟ...
                  ΣΑΝ ΘΑ ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΧΙΟΝΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΥΡΙΣΩ...
                  ΣΤΟΛΙΣΟΥ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΦΑΛΑΚΡΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΩ....

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΦΑΜΦΑΡΑΣ....

Comment

ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΠ

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

ΤΗ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΦΙΣΣΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΛΑΚΡΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗ ΖΗΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ....

ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
                    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ
                    ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΖ ΧΙΛΗΣ ΠΕΡΟΥ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΚΙΛΑ [i]
                    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟΥ SNOWCLUB KAI SNOWREPORT ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ"
                    ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

Καμια αναφορα γαι το βουνο κουμπαρε έχεις? και ασε το περου και την τεκίλα.......

αλλιως γραψε κανα ποιημα μπας και χιονισει...... [i]"

Comment

Μπορεί να φαντάζει άσχετο με το θέμα αλλά νωμίζω οτι ενδιαφέρει κάποιους που θα ανεβουν Χ.Κ.Φ. τα χριστούγεννα...Ο Ο.Σ.Ε. με τηλ επικοινωνία που είχα ανακοίνωσε τα κάτωθι (Κelly δώσε βάση αν δεν γνωρίζεις):Από 11/12 θα υπάρχουν δρομολόγια καθε βράδι 22:55 (γραμμή 504) και για φόρτωση αυτοκινήτου!Τιμές για τουτού μέχρι 3,80m 33.90 €και τρίκλινη κρεβατοκαμπίνα([i]) 32.40 €το άτομο.Αν βγάλεις και επιστροφή 20% έκπτωση.Κάντε ένα τηλ στο 1110 για άλλες πληρ....Και ένα ποίημα.Τι φοβεγό τι τγομεγό να μην μπογώ να πω το γο, γίξε χιόνι τώγα στο Φαλακγό....... Edited by: TeoAthens "

Comment

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΩΔΩΡΗ ΜΟΥ.... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.. ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ. Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ.... ΑΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.... ΟΥΦ..... ΚΑΝΤΕ ΒΟΥΝΤΟΥ ΓΑΜΩΤΙ ΜΟΥ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ.....ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Comment

καλημέρα...... τι νεα εχουμε? τουλάχιστον επεσε η θερμοκρασία ή θα βγάλουμε ξαπλωστρες στο Φαλακρό και θα μοιράζουμε ατνι για ζεστή σοκολάτα κανα piz buin???????????

Comment

eixe pesei gia ligo i thermokrasia alla th xanaanebei apo oti fenetai ligo as elpisoume apo 10 tou minos kai meta na exoume kati kalo
                              [i]"
                              \
                              (NSA)NeverSummerAgain Snowboard Crew - the Objectors rules...

Comment

Working...
                              X