Announcement

Collapse
No announcement yet.

αναφορές βουνου.......

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• για τζιπ μονο αλυσιδες και μετα τα ακριβα της autoshock

ενα σετ λαστιχα φτηνα για να μην χαλαμε τα καλα μας

περιμενω παρεπιπτοντως και ενα σετ χειμερινα λαστιχα γιατι περυσι αποτι ειδα στο μαιναλο ανεβαινα κανονικα και με τα απλα λαστιχα χωρις αλυσιδες αλλα σε μαλακο χιονι
    ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

• καλημέρα... ρε πατρίδα τι μας νοιαζει το μαιναλο στο θεμα του φαλακρου??? οεο?????????? εσυ μανδραμ το ξερα ότι εισαι ανηψια του κωστακη του γκαντεμοσαυρου... ρε συ θα σε ματιάξω να μη σου κάτσει θεση στο σελι!!!!!!!!!χαχαδαχαχαχαχαχαχαχα αντε παιδες κανα νεο εχουμε???????????????? φιλλιπε γιάννη τι βλέπετε??????????????

Comment

• Καλημέρα παίδες χιονοδρόμοι....Παρακαλώ όσοι εχουν σχέση με εκρηκτικά μολότωφ, T.N.T. και πασης φύσεως μπόμπες, να επικοινωνήσουν μαζι μου να τους αναθέσω μια αποστολή εξόντωσης τροχόσπιτου στο Σέλι γιατι κάποιοι αναφέρονται σε ΦΕΛΙΖΟΛ!!!!![i](ΧΙ ΧΙ ΧΙ)Οποιος τα βαζει με το Φαλακρό τα βαζει ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!!!!!(χι χι)"

Comment

• Αναφορά ΦΑΛΑΚΡΟΥ

Ύψος χιονιού
          Βάση 5 χιλιοστά
          Κορυφή 8 χιλιοστά

Με άλλα λόγια ΠΑΠΑΛΑ

Κάποιες τούφες χιονιού μόνο ……..
          [i]
          Τα χιόνια που έριξε μέσα στην εβδομάδα τα έφαγε η μαρμάγκα
          "
          FALAKROLOVER

Comment

• επισης οσοι εχουν κανει στην 32 απριλη την χιονοτρομοκρατικη οργανωση καλουντε αμεσα να προσελθουν στο χκ σελιου να σκαψουν με τσαπες και τρυπανια συγκεκριμενη θεση σταθμευσης οχταμετρου τροχοσπιτου και την καταστροφη ειδικης τεντας στεγνωματος εξοπλισμου καθως και την ανατιναξη των φιαλων υγραεριου.

ευχαριστω.

υγ. γιαννη ευχαριστουμε για την ενημερωση μας υποχρεωσες μα δε μας ειπες ποσο μας χρεωσες.... κουμπαρε σφαξε τα αγριογουρουνα γιατι αντι για σκι μας βλεπω για φεστιβαλ χοληστερινης!!!!

Comment

• Δεν θέλω αγχος.... Δεν θέλω αγχος....Τα χιόνια έρχονται μεσοβδόμαδα...Το ζήτημα βέβαια είναι πόσο χρόνο θέλει το ΧΚ να ετοιμαστεί για να ανοίξει μέτα φυσικά από την επιθυμητή χιονόπτωση? Και ρωτώ μόνο για το Φαλακρό διότι δεν μας έχουν δώσει την εντύπωση του ετοιμοπόλεμου" χιονοδρομικού γενικότερα....(βλ. ενημέρωση)!!!Οσον αφορά τα αγριογούρουνα κομπάρα τα έχω κανονίσει όλα!!!!!Οτι θα φάμε...θα φάμε....ΝΑ ΤΣΟΥΛΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ...ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΛΙΣΟΥΜΕ..... "

Comment

• αχ αχ αχ... δεν αρκουν τα αγριογουρουνα κουμπαρε για να φέρ ουν το χιόνι και ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.... [i] αλήθεια που ειναι η ακατανόμαστη με το οχτάμετρο να ριξει κανα βουντου να ερθει το αστροπελεκι του χιονιου μπας και σωθουμε????????????????? (αγαπητη μου ειναι να μη σου βγει το ονομα!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα)

το λεω γω τσαμπα μας βλεπω να πηγαίνουμε τσαμπα και η άδεια που θα πάρουμε..... σνιφ σνιφ σνιφ"

Comment

• Ελα μου ντε!!! Που είσαι ρε Αννούλα του χιονιά...(χι χι)Αντε κάνε κάτι ...[i]Θα φάμε τα λυσσακά μας εδώ πέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην τρελένεσαι ρε Κέλλυ θα πάμε στο Βανσκο τι να κάνουμε...Θα οργανώσουμε καμιά ημερήσια (δυό-τρεις επαναλαμβανόμενες μάλλον) για να μην πλήρώσετε και εκεί για ξενοδοχείο.....Σωστός......Μποοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!"

Comment

• πλεον αρχιζω και σκεφτομαι το γεγονος της ακυρωσης που ειναι ορατο. ψαχνω ισως κατι για εδεσσα μπας και μεινουμε εκει και παμε Καιμακ.

το να παω ετσι και να μην εχει χιονι δε παιζει. δε παω καθολου. ουτε θα μπω στο τρενο και οτι κατσει. δυστιχως ειμαι της οργανωσης.

Comment

• ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΝΕΙ ΧΙΟΝΙΑ!!! ΑΠΟ 1 ΠΟΝΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ [i]"
                      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ!!!

Comment

• Χαλαρά ρε παιδιά ειναι καλά τα νέα .....Νατα!!!!!

Comment

• τεο σοβαρεψου... ενα ποντος την μερα στο οριζοντιο... ισουται με 4 ποντους χιονι... σιγα μη βαλεις και αλυσιδες...... γρκκκκκκκκκκκκκκκκ τα νευρα μου

Comment

• Συμφωνώ αλλά αφού θα ανέβεις 26 απ'ότι θυμάμαι έχεις πιο πολλές μέρες τουλάχιστον από μένα που θα ανέβω 23....Μας έχει βάλει το σκηνικό του καιρού που είναι ασταθές ακόμα και σε προβλέψεις 2-3 ημερών,σε ένα τριπ αγχους-αγωνίας και νομίζω οτι τσάμπα τρωγωμαστε....Νομίζω οτι αφού λένε για χιόνια και σε ορισμένα πεδινά καθώς και για αρνητικές θερμ. στην βόρεια Ελλάδα οτι θα έχει χιονάκι...Που είσαι ρε Κώστα να μας διαφωτίσεις εμάς τους αδαής........

Το ζήτημα είναι κατ'εμέ αν θα προλάβει να ετοιμαστεί το ΧΚ.....Δεν γνωρίζω..........??????Ποιος θα με διαφωτήσει.....

Comment

• Μπα μπα μπα σαν τα χιόνια......

Comment

• Originally posted by TeoAthens

Το ζήτημα είναι κατ'εμέ αν θα προλάβει να ετοιμαστεί το ΧΚ.....Δεν γνωρίζω..........??????Ποιος θα με διαφωτήσει.....
                                Τι εννοείς αν θα προλάβει να ετοιμαστεί το χιονοδρομικό ?

Το χιονοδρομικό είναι έτοιμο όσον αφορά την συντήρηση του και όλα τα σχετικά
                                Το μόνο που λείπει είναι το χιόνι
                                Τώρα αν χιονίσει σε βαθμό ώστε να μπορούν να πατηθούν η πιστές
                                τα ρατρακ είναι έτοιμα να οργώσουν όλο το βουνό (αν εννοείς αυτό)
                                το μόνο που λείπει είναι το χιόνιEdited by: GIANNISDRAMA "
                                FALAKROLOVER

Comment

Working...
                                X