Φιλε απο Θεσ/νικη αν σου πω εγω τωρα για Θεσ/νικη
(που δεν ξέρω κ πολλά ) , δεν θα φανω ανίδεος..
Τι να πω στην περιοχη που δεν την ξέρω... αλλά που ζεις εσύ
εκει και τη ξέρεις καλύτερα..
Ετσι κ εδω.. Εγω μένω εδω κινούμαι εδω ζω εδώ
αναπνέω εδώ κ ξερω κάτι παραπάνω για την περιοχη μου οπως
και να το κάνουμε..
αστα.. καλά δεν ξαναμιλάω..
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
.. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ..[i] ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..
ετσι Γιάννη??
Αντε σας αφηνω ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
Για το πάκωμα το ξέρω οτι το λέτε για πλάκα .. οκ... Edited by: Siourds "
Προγνωση Καιρού Κοζάνης - 710μ.
Τί Λωζάνη, τί Κοζάνη.. Χιόνια η μιά και χιόνια η άλλη...
www.westmacedonia.gr
auto leo kai ego file siourds! eimoun fititis 4 xronia kozani kai an diabazes pio pano ti egrafa tha eblepes oti eipa ta idia peripou me sena gia tin perioxi! apla to na sigrinoume perioxes katantaei grafiko! oloi filarakia eimaste edo etsi kai allios giati exoume oloi ena koino metaxu mas (eite menoume athina, eite thessaloniki, eite kozani eite akoma kai sto Ulan Bator tis Moggolias) goustaroume na xionizei pantou! kai na xionizei pooo000lla metra!
(NSA)NeverSummerAgain Snowboard Crew - the Objectors rules...
καλημέρα σε όλους! απο ότι βλέπω σε σχέση με χθες το απόγευμα που άφησα το φόρουμ, καλά πάμε ακόμα!!!! Εχουμε αισίως σχεδόν 17 σελίδες στο θέμα αυτο...χαχαχα!!
Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Fusika den einai antikeimenika, afou den lamvanoun os mera xionoptosis oles, alla autes pou theorei i EMY os pliris me parametrous pou lamvanei ipopsi.
Fetos edo eixe pano apo 35 meres xionoptosi an thimame kala mporei kai 40 de thimame, i Florina nomizo 54 meres xionoptosi, kai 84 meres xionokalipsi, edo sti Ptolemaida i xionokalipsi prepei na itan 55 meres (sxedon 2 mines)
Αυτα εγραψε ο σερζιο απο Πτολεμαιδα αρα Γιάννη ειναι λάθος
οτι έγραψες νωριτερα οτι δηλαδή οι μερες χιονιου ειναι οταν εχει πλήρη
κάλυωη και οχι οταν πέφτουν 10 νυφάδες και οτι η Πτολεμαιδα περασε την Φλωρινα σε χιονι (λάθος το λεει και ο φιλος απο Πτολεμαιδα)
Ας το κλεισουμε το θεματακι οκ παιδια.. δεν χρειαζεται περισσοτερες
αποδείξεις ..
"
www.westmacedonia.gr
H φλώρινα δεν είχε 54 μέρες χιονόπτωση, το έχει γράψει ο alex από την Ηellas Weather, νομίζω καμία 35αριά ήταν. Το θεωρώ πολύ πιο αξιόπιστη πηγή από τα άσχετα που πετάν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ και των λοιπών καναλιών.
62 μέρες χιονοπτώσεων στη Φλώρινα δε γίνεται εκ των πραγμάτων, Μέρα παρά μέρα χιόνι δηλαδή; Δε στέκει αυτό, τόσες μέρες δεν ήταν όλες οι κακοκαιρίες της Ελλάδας
Και στα παραπάνω στοιχεία της ΕΜΥ υπάρχει κάποιο λάθος, δεν μπορεί η Κομοτηνή ή η Λήμνος να έχουν περισσότερες μέρες χιονόπτωσης από Γιάννενα!Διαμαρτύρομαι [i] !!!"
Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Leop το 62 αφορα το Νομό Φλωρινας.... (και τα ορεινα χωρια μέσα )
Ουφ.. Κουράστηκα να ξαναγράφω τα ίδια..[i]
Οσον αφορά τις μέρες χιονόπτωσης είναι και οι Νυφάδες μέσα
ενω οσον αφορά την χιονοκάλυψη ναι ηταν 84++ μερες το εγραψε κα o alexστο hellasweather ενω οι μερες 35 που αναφέρεις ειναι πλήρης χιονόπτωσης με χιονοστρωση και οχι νυφάδες και ειναι 31..
πρεπει να ξεκθαρίσουμε τι ενοούμε κ τι θέλουμε να αναφέρουμε απο τις 2
περιπτωσεις.. Αν εννοείς χιονοπτωση με χιονόστρωση ναι γύρω
στις 31 ηταν στην Φλώρινα οσες περιπου κ Πτολεμαιδα..
γωρω στις 25 ηταν σε εμας εδω..
Ειπα δεν θα ξαναγραψω αλλά πάλι έγραψα...!!
Το μηνημα του Alex Στην Hellas Weather να τελειώνουμε... ουφ..
κουραστηκα δεν γραφω κ πολύ τελευταία βρε παιδιά...
"Alex-Florina" Wed May 10, 2006 8:54 am
(*) Τελικός απολογισμός:
- 31 μέρες χιονόπτωσης (χωρίς να υπολογίζονται μέρες με σκόρπιες
νιφάδες, χιονόνερο ή χιονόλυτο)
- 92 μέρες χιονοκάλυψης εκ των οποίων 52 μέρες με ολική χιονοκάλυψη
- 1η μέρα χιονόπτωσης: 19-11-2005
- Τελευταία μέρα χιονόπτωσης: 15-03-2006
- Συνολικό ύψος χιονιού: ~220 εκ.
ντε, και του χρόνου!
Αλέξανδρος-Φλώρινα
ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΚΕΜΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΥΡΑ !!
φτου..φτου,, να μην ματιαξω τον καιρό για να παει καλά.
Edited by: Siourds "
www.westmacedonia.gr
1)To περισσότερο κρύο το έχει ο νομός Φλώρινας
2)Το περισσότερο χιόνι το δέχεται ο νομός Ιωαννίνων
3)Τις εντυπωσιακότερες χιονοπτώσεις τις δέχεται ο νομός Εύβοιας
Και το περισσότερο χιόνι το δέχεται ο νομός Ιωαννίνων γιατί:
α)Έχει τα μεγαλύτερα υψόμετρα
β)Έχει τις χαμηλότερες θερμοκρασίες μετά τη Δυτική Μακεδονία βέβαια
γ)Έχει τον περισσότερο υετό
δ)Έχει τη μεγαλύτερη έκταση από τους χιονονομούς
[i]"
Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Συγγνώμη, ποιος τις μέτρησε αυτές τις 62 μπορώ να μάθω; Που τις βρήκε και με ποιο τρόπο κατάφερνε να μαθαίνει αν κάπου, σε κάποιο χωριο της Φλώρινας ρίχνει νιφάδες ενώ σε άλλο δε ρίχνει, μην τρελλαθούμε, τόσο τρελλές διασυνδέσεις έχει ο τύπος;;;
Η χιονόπτωση μετράει σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή. Εγώ που να ξέρω στο Νομό Αττικής πόσες μέρες χιονόπτωσης είχαμε συνολικά;;;;;;;; Είναι δυνατόν αυτό;
xekinise i apsimaxia gia diafores athinas - thessalonikis (pou den mporei na iparxei sigrisi) opos einai kai to thema tou post kai katantisame na sigrinoume athina - florina! an einai dinaton... an einai dinaton...
ti tha legate gia sigrisi athinas - mosxas??? xexexe...
as xeperasoume ligo tous topikistikous fontametalismous kai as anagnorisoume se kathe perioxh tin fimi pou tis anoikei edo kai aiwnes... edo kai aiwnes...
(NSA)NeverSummerAgain Snowboard Crew - the Objectors rules...
Το περισσότερο χιόνι το τρώει ο νομός Ιωαννίνων;;;;;;
Χαχα, παραλίγο να με έπειθες. Εκεί μόνο τα 1000+ έχουν καλό χιόνι, ο νομός πλήτεται κυρίως από νοτιάδες ανέμους
δεν τρωγεται κανεις αλλα αυτο και αλλο να λεμε οτι 12 χρονια εζησε καποιος και νοσταλγησε,,,,και απο το 90 οταν μιλαμε ε,ασ λεμε την αληθεια
den eipa oti nostalgisa ... anti8etos de 8elo na 3anaguriso a8ina !!![i]
ekei geni8ika to 81 k mexri to 93-94 pou efiga mono to 87 k to 92 8umame me xionia ... apo tote pou ir8a salonica mono 2 xeimones 8umame moufa ... olous tous upolipous to stronei toulaxiston mia fora mesa sti poli !!!
Comment