Announcement

Collapse
No announcement yet.

Whistler Blackcomb Canada

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Whistler Blackcomb Canada

Αν έχει πάει κάποιος ας δώσει ότι πληροφορία μπορεί να είναι χρήσιμη.
    Ευχαριστώ
    Μη το χτυπάς το σαλάμι

<a href=http://www.alluradirect.com/whistler" target="_blank">www.alluradirect.com/whistler</A> des ligo edo mipos se voitisei ."
    Kaimak inn

Comment

Δεν εχω παει, αλλά εχω ακουσει απο παααρα πολλους ευρωπαιους γνωστούς, οτι ειναι σαν ενα μεσο ευρωπαικο χ/κ, απλά με υπερμεγεθη (οπως αρμοζει σε οτιδηποτε βρισκεται στη β.Αμερικη [i] ) προβολη!!!

θινκ γκλόμπαλι, άκτ λόκαλι κάπταιν πάου "
      Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

http://www.whistlerblackcomb.com/index.htm

εδω παντως αξιολογο φαινεται

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Originally posted by makalu
          Δεν εχω παει, αλλά εχω ακουσει απο παααρα πολλους ευρωπαιους γνωστούς, οτι ειναι σαν ενα μεσο ευρωπαικο χ/κ, απλά με υπερμεγεθη (οπως αρμοζει σε οτιδηποτε βρισκεται στη β.Αμερικη [i] ) προβολη!!!

θινκ γκλόμπαλι, άκτ λόκαλι κάπταιν πάου
          Συμφωνώ απόλυτα,οι Αμερικάνοι είναι γνωστοί παπαρολόγοι , ε κολλήσανε και τους Καναδούς.
          Η εμπειρία μου από ένα δεκαπενθήμερο τούρ στα χιονοδρομικά της Γιούτα,γιά τα οποία μας τα έχουνε κάνει τσουρέκια οι Αμερικάνοι (The greatest snow on earth -my ass), ήταν απογοητευτική. Στην Ευρώπη θα ήταν άγνωστα.
          ΟΜΩΣ : Στο Whistler έχει ρίξει 4 μέτρα χιόνι , έχει βάση 1.65 και στις Αλπεις η κατάσταση είναι τραγική. Καί εγώ έχω άδεια τώρα ΟΠΟΤΕ:Whistler"
          Μη το χτυπάς το σαλάμι

Comment

Καημενο παιδι...σε λυπαμαι [i]

200 πιστες, 1500 υψομετρικη και τους εχουνε μεινει και 6 μετρα χιονοπτωση (κατα μεσο ορο) για καβαντζα... μπας και πιασουν οι ζεστες...

Χάλια, χάλια αλλα χαλάλι σου.

Η δυτικη ακτη της Βορειου Αμερικης τρωει πολυ χιονι (καθως τα καιρικα ερχονται απο Δυσμας). Αν θες να βας στεγνο κρυο (λεμε ομως κρυο) πηγαινε Lake Louise (ξερω Καναδοαμερικανια και κει, αλλα τι να κανουμε...πορευομαστε με ο,τι βρουμε... )

Φιλικα

ΜακηςΜ

ΥΓ: Καλα για εμπειρια στους ...Μορμονους πηγες; Χαθηκε κανα Κολοραντο; (και η Καλιφορνια καλουτσικη ειναι, εχει ενα Great Gorge με 300+ χιλιομετρα στρωμενο Cross Country και 3 μ βαση (συνηθως, δεν το κοιταξα φετος)...ετσι για να κουτσοπερναμε...).Edited by: MakisM "
            Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

ποσο θα σου βγει το πακετο για εκει;;;

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Το μεγαλυτερο χ/κ της Αμερικης, τοσο σε εκταση οσο και σε vert. Eχει αλπικο τερεν αφθονο (και παγετωνα εχει) αλλα και διαδρομες στα δεντρα. Παααααρα πολυς κοσμος σε περιοδο διακοπων, και πολλες φορες βρεχει στο χωριο που ειναι χαμηλα.
                Να πας οπωσδηποτε και απο Vancouver, πολυ ωραια και ζωντανη πολη.
                Επισης ψαξε για cat-skiing operations στα περιξ, εχει παρα πολλα και απαιχτα, μια δυο μερες αξιζει τον κοπο, ετσι για αλλαγη αν σε τρωει".

"
                ορθιοοοος ...

Comment

Περα απο τα δυο τεραστια βουνα (που δεν συνδεονται παρα μονο στη βαση, παρεπιπτοντως), στο WB θα δειτε επισης τα εξης...

glitch glamour - ειδικα απο ασια...
                  τιμες που αφηνουν το κολωνακι να τρωει σκονη - η πουδρα?
                  μαμαδες και παιδακια με τα τελευταια μοντελακια σταματημενα στη μεση της πιστας
                  συνοστισμος παντου - γιατι ολοι τρεχουν στο WB για να ειναι tres cool

μια φορα πηγα και αρκεστηκα...

προτιμω τα βουνα του Oregon/Washington (Bacherlor, Hood Meadows, Baker) οπου ο κοσμος ειναι οντως σχετικος και η εμπειρια παντα θετικη και low key.

το βουνο παμε για το σπορ και μονο...

Edited by: monki
                  rideON

Comment

@ Monki
                    Το κιτς και το γκλιτς δεν με ενδιαφέρουν αλλά ούτε με ψαρώνουν. Εδώ καταφέρνω και βρίσκω στον Παρνασσό το τρόπο να τα απόφύγω και να απολαύσω το βουνό, εκεί που έχει μεγαλύτερη άπλα δε νομίζω να έχω πρόβλημα.
                    Αυτό που ρωτάω εγώ είναι αν αξίζει το βουνό για σκι και κυρίως γιά σκι εκτός πίστας.
                    Δωσε μου λίγες πληροφορίες , αν μπορείς , γιατί απ΄ότι φαίνεται εσύ έχεις πάει.
                    Γενικές πληροφορίες σαν αυτές που μπορείς να βρείς στο Where to ski, τις έχω από βιβλία περιοδικά και ίντερνετ εδώ και χρόνια. Οι πληροφορίες από πρώτο χέρι με ενδιαφέρουν.
                    Μη το χτυπάς το σαλάμι

Comment

Φιλε Captain,

Η γνώμη μου είναι πως αδικοχαμένα λεφτά θα ξοδεψεις. Εκτός αν τη βρίσκεις να τα πετας (που μαλλον ναι για να σου αρεσει ο Παρνασσος! :P )

Το Blackcomb το βρήκα καλύτερο απο το Whistler (ως βουνο και ποιοτητα χιονιου). Ειδικά στα πάνω μέρη. Είναι πιο δύσκολο βουνό, αν και το W εχει την μακρύτερη διαδρομή Peak2Creek με το μεγαλύτερο Vertical στην Β. Αμερική (groomed εννοείται).

Το χιόνι ηταν λιγότερο απ'οτι περίμενα (Ιανουάριος).

Δύο παράμετροι με αφορούν... το χίονι και ο κόσμος - γιατί το ένα είναι βασικό και το άλλο αναπόφευκτο...

Σε κλίμακα 1-10 το  WB για μένα ήταν ενα χλιαρό 6.

Και αν δεν σε περιμένει ένα σωστό Pub με microbrews στο τέλος της μέρας... αστα να πανε τα Four Seasons Hotels.

Υπάρχουν πολύ καλυτερα βουνα.

Aυτά...

Good Luck!

Εγώ τη βρίσκω εδω...

[i]

Edited by: monki "
                      rideON

Comment

Originally posted by monki
                        προτιμω τα βουνα του Oregon/Washington (Bacherlor, Hood Meadows, Baker) οπου ο κοσμος ειναι οντως σχετικος και η εμπειρια παντα θετικη και low key.
                        ..και εγω αυτη ακριβως την αισθηση εχω!
                        Ηοοd και mt Baker. πολυ μικροτερο lift served, αλλα πανεμορφα βουνα με πολυ παααρα πολυ backcountry (πεδία που λατρευουν οι πραγματικοι -αμερικανοι- φιλοι των βουνων!). Για δες κ αυτο captainpow.

monki, οι φωτος ειναι απο mt. Hood εε..? [i]"
                        Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

εγω προτιμω το fuji lol
                          ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Καλα ρε σεις πού βρίσκετε τον χρόνο να πάτε εκεί; Θέλει 10-12 ώρες να πας ΝΥ ή Ατλάντα και μετά άλλες 2-3 ώρες για Denver ή κάπου αλλού τελοσπάντων και μετά βάλε καμιά ωρίτσα για τον τελικό προορισμό. Βέβαια εξαιτίας της αλλαγής ώρας είσαι ΗΠΑ την ίδια μέρα αλλά δεν είσαι λιώμα όταν φτάνεις;
                            Και τα κοστολόγια στα ναύλα είναι πολλά (αλήθεια, τον χειμώνα πόσο λιγότερα είναι; )
                            Εν τέλη προτιμάω ’λπεις

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Originally posted by makalu
                              ..και εγω αυτη ακριβως την αισθηση εχω!
                              Ηοοd και mt Baker. πολυ μικροτερο lift served, αλλα πανεμορφα βουνα με πολυ παααρα πολυ backcountry (πεδία που λατρευουν οι πραγματικοι -αμερικανοι- φιλοι των βουνων!). Για δες κ αυτο captainpow.

monki, οι φωτος ειναι απο mt. Hood εε..? [i]
                              you got it! photos απο το περασμενο Σαββατο!!!

timberline για την ακριβεια, επειδη το Meadows ειναι κλειστο λογω μικροεκρηξης του πεγετωνα πριν ενα μηνα που κατεστρεψε ολικα το δρομο σε δυο σημεια. λενε θα ανοιξει στις 15... και θα προλαβω τουλαχιστον μια μερα πριν την επιστροφη.

Mt Hood Meadows

Εγω μοιραζω το χρονο μου μεταξυ Θεσσαλονικης και Oregon - ειδαλλως....

Edited by: monki "
                              rideON

Comment

Working...
                              X