Announcement

Collapse
No announcement yet.

πως θα παει ο δεκεμβριος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eγω ξερω αλλα δεν λεω,κραταω μυστικουλια....[i]"
    Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...

Comment

Σταδιακή είσοδος στο χειμώνα.

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

καλησπερα αδελφια εγω πιστευω οτι μυριζει μπαρουτι για ολουσ αλλα γιγα σιγα

Comment

Και εγώ αυτό πιστευω. Νομίζω ότι τα Χριστούγεννα θα ευχαριστηθούμε όλοι χιονάκι, τουλάχιστον στα Χιονοδρομικά.... ’λλωστε εκεί το θέλουμε πρώτα απο όλα και μετα και μέσα στισ πόλεις αν μας κάτσει...
          "A journey of a thousand miles begins with a single step."(Chinese Proverb)

Comment

to thema einai stis poleis na alaxoume parastaseis..xionodromiko paw kai aprilio ama thelw
            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ
              ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Ναι, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες πόλεις έχουν εγκατασταθεί στα σημεία με το λιγότερο δυνατό χιόνι. Δεν είναι τυχαίο.

Ποιος όμως το αποφάσισε αυτό; Μας ρώτησε εμάς τους χιονο-fans; Νομίζει ότι θα κάνει αυτός ότι θέλει; [i]

Συμπέρασμα: να φτιάξουμε δικές μας πόλεις στα πιο ψηλά βουνά. Να μεταφερθεί η πρωτεύουσα της Ελλάδας στην κορυφή του Παρνασσού. Δώστε χιόνι στο λαό..."

Comment

Την ξερετε την παροιμια για το βουνο και τον Μωαμεθ ε?
                  Μην απαιτουμε πολλα λοιπον. Ποδια εχουμε, χερια εχουμε, αυτοκινητα εχουμε. Δεν μας κραταει κανεις δεμενους μεσα στο σπιτι και μπροστα στον υπολογιστη....

Comment

Working...
                  X