Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ SR!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ SR!

Προτείνω τη διοργάνωση συνάντησης των φίλων του φόρουμ την ΚΥΡΙΑΚΗ 3/12 στις 12 το μεσημέρι στο περίπτερο του Snow-report στην μεγάλη τουριστική έκθεση ΙΤS στο χώρο του ΟΛΠ στον Πειραιά. Ευκαιρία να τα πούμε εκεί, να δούμε τους σταθμούς DAVIS σε λειτουργία και να καταλήξουμε σε κανά φαγάδικο για φαι και πιοτό!

Πληροφορίες για την έκθεση http://www.mactsa.net/its/gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Όσοι πιστοί προσέλθετεμ δηλώστε συμμετοχή εδώ σε αυτό το ποστ!
    Over and out.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ[i] ΘΑ ΠΑΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ....ΚΑΣΤΟΡΙΑ!!!! (ΝΙΚΑΡΑ)"
    Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
    Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
    www.meteo.gr
    www.meteovolos.gr

Comment

Εγω μαλον θα ειμαι αθηνα αρχες του μηνα....πιστευω να τα καταφερο.Οχι τιποτε αλλο απλα εχουμε και κατι λογαριασμους με τον zink...[i]"
      Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...

Comment

zink και εγώ πιστεύω ότι θα έρθω...τουλάχιστον τα κοψίδια μετά δύσκολα τα χάνω!

Comment

Από το SR θα είναι η Βάσω, Μίνα(Σάββατο), Ραλλού, Πάνος, Χρήστος και ΓιώργοςEdited by: snowreport
          30 χρόνια Snow Report

Comment

Καλά και εγώ μάλλον θα περάσω άλλα θεωρώ υπερβολή αφού υπάρχει θέμα στα σημαντικά θέματα να ανοίγουμε άλλο και κυρίως να το κάνουμε και μάλιστα στίκυ.Αυτό προς τον φίλο μου τον Μάκη κυρίως που αν και έχω πάρα πολύ διάστημα να γκρινιάξω θεωρώ ότι μερικές φορές κάνει αλόγιστη χρήση της δυνατότητας αυτής.

Comment

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ

Comment

Working...
              X