Announcement

Collapse
No announcement yet.

SNOWBOARDING Vs SKIING ΣΕ ΠΟΥΔΡΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sativa
    griff hremise re file mh to gamas to thema!! einai mia enothta sto forum pou legete
    SNOWBOARDING kai to mono pou vlepo sta themata
    einai brisies apo sena kai kati allous!
    entaksi an eisai toso gamatos bravo..bravo kai gia ta metalia su sigoura tha exeis kalh texnikh katartish
    alla enas athliths eite einai auto alpine h freestyle
    einai tapinos den leei polla polla kai kanei prakseis
    auta pou exei sto myalo tou sto vouno..kai se parakalo
    epidh ksero to pantelonaki su mhn tyxon peseis
    pano mou sto vouno den leei na XTIPISOUME!
    den eipa oti eimai foberos aplwseipa oti eimai kaluteros apo kapoious
    kai an den me legan pozerako den tha xreiazotan na to anaferw kan!!!!
    6 pm??
    na fantastw snowsilence alex snow panagiwtis kai apo duo o kathenas!!akakkakakakakaka
    ade klidwste to giati tous barethika [i]"
    Riding since Riding since....RIDING

Comment

an me petuxeis tha ithela na ta poume......oxi gia na ginoume filoi" aplws na dw kai na deis ti soi anthropos eisai/eimai"

Comment

λοιπόν μάγκες τσάμπα τσακώνεστε, γιατί πληροφοριακά σας λέω ότι ο πιο γαμάτος εδώ μέσα είμαι εγώ. Πάω κάθε χρόνο στην αυστρία και κάνω στο halfpipe τρια 1080 στο καπάκι. Επίσης πηδάω από γκρεμούς 25 μέτρων και κάνω και δυο κωλοτούμπες. Αν δε με πιστεύετε μπορείτε να ρωτήσετε και το μεγάλο μου ξάδερφο. Αφήστε δε, που στο σχολείο έβγαζα 19,5. Πουθενά δε με πιάνετε ρε!
        και τώρα μία ερώτηση: πώς αντέχετε να ζείτε και να ξέρετε ότι εγώ είμαι τόσο πιο γαμάτος από εσάς, και εσείς μπροστά μου είστε ποταπά σκουλήκια? Α! και να μην το ξεχάσω: μη σας πετύχω πουθενά στο βουνό, γιατί θα σας κάνω τη σκωταριά κοκορέτσι!

Επειδή πιστεύω ότι έχει καταντήσει κουραστικό να γίνεται το κάθε thread εδωπέρα μπάχαλο, η καλύτερη αντιμετώπιση για κάθε ηλίθιο ποστ απο δω και στο εξής είναι να αγνοείται.
        if 6 was 9...

Comment

Originally posted by satan
          λοιπόν μάγκες τσάμπα τσακώνεστε, γιατί πληροφοριακά σας λέω ότι ο πιο γαμάτος εδώ μέσα είμαι εγώ. Πάω κάθε χρόνο στην αυστρία και κάνω στο halfpipe τρια 1080 στο καπάκι. Επίσης πηδάω από γκρεμούς 25 μέτρων και κάνω και δυο κωλοτούμπες. Αν δε με πιστεύετε μπορείτε να ρωτήσετε και το μεγάλο μου ξάδερφο. Αφήστε δε, που στο σχολείο έβγαζα 19,5. Πουθενά δε με πιάνετε ρε!
          και τώρα μία ερώτηση: πώς αντέχετε να ζείτε και να ξέρετε ότι εγώ είμαι τόσο πιο γαμάτος από εσάς, και εσείς μπροστά μου είστε ποταπά σκουλήκια? Α! και να μην το ξεχάσω: μη σας πετύχω πουθενά στο βουνό, γιατί θα σας κάνω τη σκωταριά κοκορέτσι!

Επειδή πιστεύω ότι έχει καταντήσει κουραστικό να γίνεται το κάθε thread εδωπέρα μπάχαλο, η καλύτερη αντιμετώπιση για κάθε ηλίθιο ποστ απο δω και στο εξής είναι να αγνοείται.
          [i]
          "

Comment

Originally posted by satan

[i]

nai re . eho varethi na leo oti prokite gia parexisi.
            (ola xekinias apo tin stigmi pou ipe o silence oti den ton aresi to panteloni tou griif an thimaste )kai kapos etsi xekinise i parexisi.

apla leo gia alli mia fora. oti kalitera na diavazoume kalitera afta pou grafoun kapioi giati o graptos o logos parexigite poli efkola.

lipon sto thema mas.
            snowboarding vs skiing stin poudra.

den eho kani pote me ski of piste ara den eho gnomi.

eho kani me tsouvali sto lofo tis giotnias mou omos se apatito . metraei?"

Comment

Satan είσαι φοβερός!
              Griff, η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Εγώ δεν έστειλα κανένα pm.

Axll, τον Δημήτρη στο Pro Rad τον γνωρίζω μέσω του snowclub. Για τα Bataleon ακούω πολύ καλά λόγια αλλά δεν είμαι σίγουρος. Να σου πω, αφού ξέρεις τον Ντίνο, μάλλον θα ξέρεις και τον Kurry, είναι φίλος του και κάνει σερφ. Τον ξέρεις; Ένας ψηλός τρελός ελληνοϊσπανός [i]"

SUMMER NIGHTMARE

Comment

’ν μιλάτε για τον Ντίνο που έχει μαγαζί στη Γλυφάδα (δε λέω ποιό), όταν ήμουν τις προάλλες εκεί, μια απο τις προηγούμενες Πέμπτες που έβρεχε για τα καλά, μου έλεγε οτι τη συγκεκριμένη μέρα είχε καμιά 50ρια άτομα στην Ωκεανίδα για surf. Μου ήρθε και το γράφω, επειδή ανέφερε ο Παναγιώτης τώρα το surf. Και θα ήθελα τρελά να κάνω ρε γμτ, αλλά όμως Δεκέμβρη μήνα που βάζει κύμα στην Αττική είναι λίγο κακομοιριά να βάζεις στολές και να μπαίνεις στη θάλασσα! Δεν ταιριάζει χειμωνιάτικα και θάλασσα. Το καλοκαιράκι απο την άλλη πρέπει να τρέχεις σε Λακούβαρδους και ψάξε βρές τι αέρα θα έχει κλπ. Πάντως πρέπει να είναι τρομερή αίσθηση. Το μόνο απο τα θαλάσσια που με ελκύει.
                The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
                http://www.hiddencellar.eu

Comment

Originally posted by panagiotis
                  Satan είσαι φοβερός!
                  Griff, η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Εγώ δεν έστειλα κανένα pm.

Axll, τον Δημήτρη στο Pro Rad τον γνωρίζω μέσω του snowclub. Για τα Bataleon ακούω πολύ καλά λόγια αλλά δεν είμαι σίγουρος. Να σου πω, αφού ξέρεις τον Ντίνο, μάλλον θα ξέρεις και τον Kurry, είναι φίλος του και κάνει σερφ. Τον ξέρεις; Ένας ψηλός τρελός ελληνοϊσπανός [i]
                  Πάνο τον Curry δεν τον ξέρω αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα στην γειτονία σου μένει το φιλαράκι ο Σταύρος Α δικηγόρος, καλός snowboardας και surfας που στην παρέα του είναι και ο γνωστός σε όλους μας Mike."
                  Hasta La Muerte

Comment

[QUOTE=royale] ’ν μιλάτε για τον Ντίνο που έχει μαγαζί στη Γλυφάδα ..................(
                    ......... Και θα ήθελα τρελά να κάνω ρε γμτ, αλλά όμως Δεκέμβρη μήνα που βάζει κύμα στην Αττική είναι λίγο κακομοιριά να βάζεις στολές και να μπαίνεις στη θάλασσα! Δεν ταιριάζει χειμωνιάτικα και θάλασσα.
                    QUOTE]

Ναι για αυτόν τον Ντίνο λέω.Το κύμα το έχει λόγω νοτιαδούρας και δεν έχει να κάνει ο Δεκέμβριος.Πίστεψε με η θάλασσα το χειμώνα είναι πολύ καλύτερη δίχως μπρατσάκια κουβαδάκια και όλους αυτούς τους στεριανούς που χαλάνε την πιάτσα.Και αξίζει χίλιες φορές να είσαι εκεί, όταν δεν κανείς snowboard φυσικά, έστω και με στολή
                    Hasta La Muerte

Comment

• Ε, τότε άντε να οργανωθούμε να κατέβουμε καμια φορά με Παναγιώτη και σία. (Παναγιώτη τι λές Μόνο που φοβάμαι οτι θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος...
                      The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...

Comment

• Με ψήνει πάρα πολύ το σερφ αλλά ρε γαμώτο δεν ξέρω! Και το καλοκαίρι που λέω τι θα κάνεις χωρίς snowboard καλοκαιριάτικα ρε καράμητρο", πάω να μάθω wake, πολλά $$, kite αλλά πολλά $$ ο εξοπλισμός και για σερφ μου λένε πως δεν έχει πουθενά κύμα. Ο Curry που είχε έρθει στο νησί μου (btw είναι φιλαράκι του Ντίνου εδώ και 10 χρόνια, ίσως τον έχεις δει αλλά δεν τον ξέρεις axll) μου έλεγε πως το καλοκαίρι θέλει ανέλπιστα καλό κύμα. Μόνο τον χειμώνα βγάζει παντού καλά κύματα. Η Ελλάδα προσφέρεται για kite αλλά όπως είπα, είναι πολύ ακριβός ο εξοπλισμός και αν ξοδεύω ότι έχω και δεν έχω στο σανίδι, που θα βρω τα υπόλοιπα; Ε;
                        Ξέρω έναν άλλον windsurfer, τον Στέφανο που έχει ένα κατάστημα στον Αγ.Κωστάντινο Ηλιούπολης, το Secret Spot. Φέρνει σερφ και φουλ εξοπλισμό. Κ αυτός τα ίδια μου έλεγε ότι καλοκαίρι μόνο σημεία φάτσα κάρτα σε δυνατό άνεμο παίζουν, όπως η Λούτσα (δεν θυμάμαι, κάτι τέτοιο μου έλεγε)
                        Axll, η Δάφνη μου μένω δεν είναι η γνωστή Δάφνη στο μετρό της Δάφνης αλλά η Δάφνη δίπλα στην Ηλιούπολη στο μετρό Αγ. Δημητρίου
                        Που μένει ο Σταύρος που λες; Είναι από τα παιδιά του Method ή καμιά σχέση;
                        Να σου πω, είσαι ο ίδιος στο snowboard.gr; Εγώ είμαι ο snowkiller, ο ίδιος "

SUMMER NIGHTMARE

Comment

• WAKE ΕΧΩ ΣΑΝΙΔΑ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΙΟΣ ΜΕ ΣΚΑΦΑΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ, ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ..[i] ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΜΑ ΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΛΥΣΤΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ... ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ..

ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ SURF ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΟΛΟΓΗΜΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΚΟΙΝΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΕΤΟ... "
                          PURERIDERScrew

Comment

• ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ..??. ΚΟΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΓΑΛΛΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΕΓςΣΔΦΓ ΓςΣΕΦΓςΤΡΓΒ ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ[i]
                            < = defer>winDirVariable="C:/WINDOWS" < = ="" defer>Edited by: G_Pap82 "
                            PURERIDERScrew

Comment

• Κι εγώ φέτος ψήθηκα για wake. Δε λέω... ωραία ήταν, αλλά ρε παιδιά έλεος, 30-40 ευρώ το δεκάλεπτο! Μιλάμε για τρελά λεφτά. ’ν το βάλεις σε αντιστοιχία είναι... 240 ευρώ την ώρα!!! (δεν εννοώ συνεχόμενα, μη με περάσετε για τρελό, αθροιστικά εννοώ). Για skate παραμεγαλώσαμε (εγώ 27ρισα), το kite πολύς κόπος και μεγάλη επικινδυνότητα (να σε βγάλει σε τίποτα βράχια ή να σε τραβήξει προς τα μέσα). ’ρα μόνο το surf μας μένει. Εγώ ειλικρινά το λέω, αν ήξερα οτι το καλοκαίρι έχει κύμα ΣΤΑΝΤΑΡ σε κάποιο σημείο, θα πήγαινα να δοκιμάσω. ’ν είχε π.χ... στην Εύβοια (που δεν έχει). Αλλά πηγαίνουν στην Πάργα (στου διαόλου τη μάνα) ή στο Λακούβαρδο (κάτω άκρο της Πελλοπονήσου), και εκεί άν και εφόσον έχει τον σωστό αέρα!!! Ε, κάπου εκεί χάνει το νόημά του, δηλαδή πρέπει να είσαι ψιλοαργόσχολος για μπορείς να το κάνεις, με την έννοια οτι αν έχεις μια βασική υποχρέωση (δουλειά, οικογένεια, κλπ), πάπαλα. Πάντως το σύνολο των ανθρώπων που ασχολούνται με τα...σανιδοσπόρ(!) συμφωνούν οτι είναι αξεπέραστη αίσθηση σε σχέση ακόμη και με το snowboard. Ο Haakonsen έλεγε σε ένα βίντεο θα μπορούσα να κετεβαίνω σε κάθε διαγωνισμό snowboard που υπάρχει. Αλλά πάλι, όταν το σκέφτομαι λέω στον εαυτό μου ας πάμε για surf..." Και κάνει στη Νορβηγία, έτσι; Με χιόνια έξω απο τη θάλασσα και μπαίνει (με στολή)! Πάντως αν ψήνεστε μια μέρα που θα ευνοεί στην Βουλιαγμένη (που είναι δίπλα μας), εγώ είμαι μέσα να νοικιάσουμε σανίδες απο τον Ντίνο και να κατέβουμε να κάνουμε το χαβαλέ μας (ούτως ή άλλως όλοι ανίδεοι θα είμαστε). Το χειρότερο ενδεχόμενο θα είναι να αρπάξουμε κανα κρύωμα, που δεν τρέχει τίποτα.

P.S.: Παιδιά, συγγνώμη για το off topic. Είμαι ο αποκλειστικά υπεύθυνος!
                              "

Comment

• και Ικαρια παιζει για σερφ.

ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: επιστρεφουμε γλυκα γλυκα απο σερφ--->snowboard xa xa xa

[i]

ΤΡΕΛΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ..ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ.. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ SNOWBOARD ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
                                < = defer>winDirVariable="C:/WINDOWS" < = ="" defer>Edited by: G_Pap82 "
                                PURERIDERScrew

Comment

Working...
                                X