Announcement

Collapse
No announcement yet.

LIDL...!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by blades
    Originally posted by kostas2004thes
    Παιδια θα αγορασω πεδιλα και μποτες φετος.Πεστε μου τι πρεπει να παρω.Ειμαι 183 υψος .Και μεσου επιπεδου σκιερ θα ελεγα.Βοηθεια.Καιγομαι πληροφοριες αμεσως Please!!![i]
    που σου αρεσει να πηγαινεις?σε πιστες ή σε απατητα?
    Σε πιστες ρε Blades.CooL
    "

Comment

Για πες.Τι να παρω?

Comment

Originally posted by szzs
        Spyros87: Σπύρος κι εγω..και έχουμε και ίδια ηλικία αν καταλαβαίνω σωστά απο το nickname σου! Βασικά χρειάζομαι και μπότες και μπατόν..πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο; Για τα μπατόν ισχύει υψος-55 για το μήκος τους; Επίσης πρέπει να πάω κάπου να ρυθμίσω την δέστρα στα πέδιλα που πήρα; Ευχαριστώ! [i]
        ...τη ρύθμιση μπορώ να την κάνω εγώ...ήδη έχουν έρθει άλλα 2 άτομα με τα συγκεκριμένα πέδιλα για ρύθμιση και συμπλήρωσαν και τα υπόλοιπα (μπατόν και μπότες, από κάποια κομμάτια που έχω σε προσφορά)...όποτε θες, μπορείς να περάσεις από το κατάστημά μου ("LOOP" - Κωνσταντινουπόλεως 48 & Σαρανταπόρου) να δεις τι υπάρχει διαθέσιμο... Edited by: loopman321 "
        It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

Working...
        X