ante me th karekla!!!! dld ti perimenoune, na xionisei kai meta na th valoun arwn arwn gia na anoiksei to xk ? dld mia zwh th teleytaia sigmh prepei na ginontai ola??? kai as elpisoume fetos na patane kai thn anatolikh kai th periferiakh... as kanoume ena vhma mprosta xwris kopo..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
karekla gia pote??? pathma pistwn??
Collapse
X
-
Φίλε μου αν έχεις στοιχεία για προσλήψεις από το παράθυρο να πας να τα καταγγείλεις αλλιώς να υποθέτεις μόνο. Ο τρόπος με τον οποίο αφορίζεις πρόσωπα και πράγματα είναι πράγματι εντυπωσιακός. Δηλαδή τι ξέρεις εσύ παραπάνω από εμάς του ανίδεους και δεν το λες?
Και εν πάση περίπτωση από την στιγμή που και εσύ παίρνεις κάρτα ελευθέρας από το παράθυρο και δεν λες κουβέντα συμμετέχεις με το δικό σου μερίδιο ευθύνης σε όλη αυτή την διαδικασία του εκ του παραθύρου.ΧΙΟΝΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
Comment
-
Εσύ αυτό κατάλαβες από τα γραφόμενα μου? Ότι άμα είχα πάρει κάρτα ελευθέρας θα το είχα καταγγείλει? Λυπάμαι αλλά δεν κατάλαβες τίποτα.
Εγώ απλά λέω ότι με την συμπεριφορά μας και με τις πράξεις μας συμμετέχουμε όλοι σε αυτό το μπάχαλο. Αν για παράδειγμα είχα κάρτα ελευθέρας και γλύτωνα καμιά 200 και ευρώ το χρόνο και έκανα κούτρα σκί ούτε που θα με ένοιαζε αν ο δρόμος για το ξενοδοχείο δεν ήταν ας πούμε καθαρισμένος γιατί εγώ ήδη θα είχα αποκομίσει τα προσωπικά μου οφέλη, θα ήμουν όμως μέρος της παλιοκατάστασης που επικρατή.ΧΙΟΝΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
Comment
-
Σε ότι αφορά επίσης το τι κάνει κάποιος αν γνωρίζει διάφορα, αν πρέπει να τα καταγγείλει ή όχι, σε αυτό συμφωνώ ότι είναι δικαίωμα του. Όμως εδώ μέσα ο κάθε ένας σε στυλ κουτσομπολιού και μόνο εκτοξεύει με περίσσια ευκολία πράγματα που έχει ακούσει του έχουν πει ή υποπτεύεται ότι μπορεί να συμβαίνουν χωρίς να μιλά με αποδείξεις. Αν κάποιος από όλους έχει στοιχεία το καλύτερο είναι να τα καταγγείλει επίσημα εκεί που πρέπει. Εδώ ρε παιδιά μιλάτε με ονόματα για ανθρώπους που τα παίρνουν, που τα δίνουν, που μοιράζουν οικόπεδα, που βγάζουν μίζες, που προσλαμβάνουν δικά τους παιδιά, χωρίς να υπάρχει σεβασμός στο forum και τι νομικές συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό. Για να συμμαζευτούμε λίγο.
Και στο κάτω κάτω αναφέρεστε σε πράγματα που ενδεχομένως (είμαι σίγουρος ότι ναι) να είναι γνωστά και σε ανθρώπους που είναι πολύ πιο αρμόδιοι από εμάς και δεν κάνουν το παραμικρό, αυτό σημαίνει ότι κάποιους, πέρα από τον οποιοδήποτε πρόεδρο πιόνι, τους συμφέρει όλο αυτό που γίνετε.ΧΙΟΝΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
Comment
-
Παλαιοτερα ημουν και εγω της λογικης του Dimit... καταλαβα ομως πως ειναι πολυ μεγαλο λαθος να υποθαλπτεις
ανθρωπους (ειτε το αξιζουν ειτε οχι) χωρις να ειναι
παροντες... Συμφωνω λοιπον με τον Arabba ...
Δεν αμφισβητω ομως αυτα που λεει ο dimit απλα το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει θα ηταν να εξαπολυσει
βολες στον Προεδρο οταν μιλουσε για τα μπαζα στη
ταβερνα και μετα να καθισει να τα γραψει εδω.. και οχι
απλα να κρυφτει πισω απο την ανωνυμια του forum ..
Μην με παρεξηγησεις dimit .. αυτης της λογικης ημουν και εγω
παλαιοτερα αλλα το φιλοσοφισα λιγο διαφορετικα το θεμα..Edited by: zermatt
Comment
-
Το θέμα δεν είναι με ποιον συμφωνεί ο καθένας και με ποιον όχι. Αν ήταν, θα κάναμε γκάλοπ. Το θέμα είναι ότι όλοι συμφωνούμε για την κατάντια" του χ/κ. Όποιος διάβασε σημερινή τοπική εφημερίδα, θα κατάλαβε πως είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα. Και θα σοβαρέψουν πολύ περισσότερο τις επόμενες ημέρες. Πάντως, ορίστηκε επιτέλους επιτροπή για το χ/κ."Σέλι forever!
Comment
-
kai pou kanw koutra ski stamathsa na fwnazw to seli na ginei kalytero??Originally posted by ArabbaΕσύ αυτό κατάλαβες από τα γραφόμενα μου? Ότι άμα είχα πάρει κάρτα ελευθέρας θα το είχα καταγγείλει? Λυπάμαι αλλά δεν κατάλαβες τίποτα.
Εγώ απλά λέω ότι με την συμπεριφορά μας και με τις πράξεις μας συμμετέχουμε όλοι σε αυτό το μπάχαλο. Αν για παράδειγμα είχα κάρτα ελευθέρας και γλύτωνα καμιά 200 και ευρώ το χρόνο και έκανα κούτρα σκί ούτε που θα με ένοιαζε αν ο δρόμος για το ξενοδοχείο δεν ήταν ας πούμε καθαρισμένος γιατί εγώ ήδη θα είχα αποκομίσει τα προσωπικά μου οφέλη, θα ήμουν όμως μέρος της παλιοκατάστασης που επικρατή.
mallon den exeis diavasei posts mou. en pash periptwsh den nomizw pws den mporw na dikaioumai karta eley8eras egw apo th stigmh pou sto seli zw 90-100 apo tis 360 meres kai erxomai apo a8hna.poios apo veroia ka8etai toses meres seli? pou eiani 15 lepta diadromh??
Comment
-
zermatt me ton pitoulia exw malwsei hdh 2 fores kai to atomo den pairnei apo logia..epishs sth taverna ton ekrakse o mparmparoyshs kai egw den mplexthka afou tou ta exwne allos.Originally posted by zermattΠαλαιοτερα ημουν και εγω της λογικης του Dimit... καταλαβα ομως πως ειναι πολυ μεγαλο λαθος να υποθαλπτεις
ανθρωπους (ειτε το αξιζουν ειτε οχι) χωρις να ειναι
παροντες... Συμφωνω λοιπον με τον Arabba ...
Δεν αμφισβητω ομως αυτα που λεει ο dimit απλα το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει θα ηταν να εξαπολυσει
βολες στον Προεδρο οταν μιλουσε για τα μπαζα στη
ταβερνα και μετα να καθισει να τα γραψει εδω.. και οχι
απλα να κρυφτει πισω απο την ανωνυμια του forum ..
Μην με παρεξηγησεις dimit .. αυτης της λογικης ημουν και εγω
παλαιοτερα αλλα το φιλοσοφισα λιγο διαφορετικα το θεμα..
ayta den ta lew epeidh eimai pisw apo to forum anonymos.an 8elete lew k onoma. den exw provlhma. katagelies 8a kanw otan me pairnei oikonomika na kanw.twra foithths eimai.giayto epilegw ayton ton tropo pros to paron.
asxeto, eklogiko katalogo seliou 8a grafomoun alla htan arga gia tis dhmotikes..Edited by: dimit
Comment
-
Συγνώμη αλλά αυτό είναι κριτήριο για να πάρει κανείς κάρτα ελευθέρας?Originally posted by dimitkai pou kanw koutra ski stamathsa na fwnazw to seli na ginei kalytero??Originally posted by ArabbaΕσύ αυτό κατάλαβες από τα γραφόμενα μου? Ότι άμα είχα πάρει κάρτα ελευθέρας θα το είχα καταγγείλει? Λυπάμαι αλλά δεν κατάλαβες τίποτα.
Εγώ απλά λέω ότι με την συμπεριφορά μας και με τις πράξεις μας συμμετέχουμε όλοι σε αυτό το μπάχαλο. Αν για παράδειγμα είχα κάρτα ελευθέρας και γλύτωνα καμιά 200 και ευρώ το χρόνο και έκανα κούτρα σκί ούτε που θα με ένοιαζε αν ο δρόμος για το ξενοδοχείο δεν ήταν ας πούμε καθαρισμένος γιατί εγώ ήδη θα είχα αποκομίσει τα προσωπικά μου οφέλη, θα ήμουν όμως μέρος της παλιοκατάστασης που επικρατή.
mallon den exeis diavasei posts mou. en pash periptwsh den nomizw pws den mporw na dikaioumai karta eley8eras egw apo th stigmh pou sto seli zw 90-100 apo tis 360 meres kai erxomai apo a8hna.poios apo veroia ka8etai toses meres seli? pou eiani 15 lepta diadromh??ΧΙΟΝΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
Comment

Comment