ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΓΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ .
ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΠΩ ΓΙΑ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ( ΠΑΡΝΑΣΣΟ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ).
ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ & ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ .
ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
Κοιτα αναλογως τι θα παρεις...
Εγω ειχα ψαξει περσι αρκετα για μαγνητικη σχαρα για snowboard. Εβρησκα καποιες με 50ευρω αλλα δεν τις εμπιστευόμουν.Τελικά βρήκα στην autoplus μια σχάρα γύρω στα 200 ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή) και είναι super...Ο κατασκευαστής δίνει μέχρι 120 km αλλα εγώ στάνταρ τα έχω ξεπεράσει και δεν έχουν πάθει τίποτα...
Οι μαγνητικές είναι ευκολία...
και εγω ρε παιδια σκεφτομουν για μαγνητικεσ. αλλα ας δωσω 275 για τις thyle, και να εχω το κεφαλι μου σιγουρο. εχω Α3 με 200 αλογακια. σιγουρα θα ξεφυγω σε χιλιομετρα. οποτε λεω τις thyle. απο τη trim.gr
εξαλλου πρακτικες ειναι κ αυτες. κουμποτες ειναι. τις βαζεις το χειμωνα κ τις βγαζεις με το κλεισιμο της σαιζον,
ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΣΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΟΚΙΝΗΤΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΧΑΡΕΣ ΜΕ ΘΗΚΕΣ ΣΙΑ ΣΚΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΗYLE ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΕΥΡΩ ΚΟΜΠΛΕ!
magnitikes OK mexri ta 120 ante 140 kapoia modela.. Oi thikes mou
exoun kai ena syrmatosxoino pou to kleinei h porta gia na mhn stis
voutixoun. Kalo katharisma tis epifaneias kai pote mhn thsi kollas metaxy
tous giati apomagnitizontai.
Comment