Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ολα Πανε Ρολοι!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ολα Πανε Ρολοι!!!

Tα Λογια ειναι περιτα απο εδω και περα,βλεποντας οτι τα πραματα εξελισονται ολο και καλητερα,οσον αφορα τη διαταξη των συστηματων στον βορα.
    Η Καλοκαιρια συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα τα οποια δυσκολα θα αλαξουν θα παραμεινει μεχρι και την Τριτη 21/11 οπως και εχει αναφερθει πολλες φορες μεσα στο φορουμ. Απο εκει και περα ο καιρος θα αρχισει να καθυσταται αστατος στη χωρα μας,με μια πτωση θερμοκρασιας,οχι βεβαια σε μεγαλα επιπεδα.Ταυτοχρονα η οργανωση του Σκανδιναβικου θα εξελιχθει σχεδον οπως τη θελουμε,και σε συνδιασμο με τις εξασθενημενες ανατολικες-βοριοανατολικες πιεσης,θα στειλη στη χωρα μας πολυ ψυχρες αεριες μαζες πολικου τυπου" ,παγονοντας δε το μεγαλητερο μερος της ευρωπης,και τη χωρα μας.Αν μας βοηθηση και ο υετος,ο οποιος φαινετε πλουσιος προς στιγμη,το αποτελεσμα θα ειναι αρκετα χιονοφορο,ακομα και στα πεδινα.Αυτη η εξελιξη μεχρι στιγμης εχει ενα 65% να επαληθευτη,ποσοστο αρκετα αξιολογο για την ωρα.Υπομονη μεχρι τοτε.....(απο 23-26/11,ισος και λιγο παραπανω)....

"
    Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...

αντε να δουμε..... μακαρι γιατι αυτη η παγωνια το πρωι και ο σκασμος το μεσσημερι μας εχει ξεσκισει.......

μακαρι φανη μου.....

Comment

Μακάρι Φάνη μου... μακάρι!!!

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!

[i] "

Comment

’ντε να δούμε!!! [i]"

Comment

αν και ήμουνα σχετικά επιφυλακτικός εως και απαισιόδοξος για την πορεία του χειμώνα έχουν αντιστραφεί πλήρως οι απόψεις μου και τούτο για έναν για μένα σοβαρό λόγο! Το κρύο ήρθε πολύ νωρίς, πρώτο 5ήμερο Νοεμβρίου και έτσι αποφύγαμε να το φάμε στα μέσα και τέλη του μήνα που για μένα θα ήταν καταστροφικό!Είμαι στατιστικοκλημένος, τί να κάνουμε; Τώρα μια χαρά σχεδόν όλο το β μέρος του μήνα φεύγει με αντικυκλώνες, ε, πόσο θα κρατήσει; 20, 25 μέρες;;;Με το που θα πέσει όμως εμείς θα βρισκομαστε στην κατάλληλη χρονική περίοδο, αρχές Δεκέμβρη, έτοιμοι για να ασπρίσουμε!!!!

Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι αυτό που πολλές φορές έχουν πει αρκετά παιδιά εδώ μέσα. Έχει πάρει ο καιρός ένα σερί λίγο πολύ ενοχλητικό με το να χωρίζει τον μήνα στα 2! Πρώτο 15ημερο κρύα και δεύτερο καλοκαίρι...δεν με πολυσυγκινεί αυτό να πω την αλήθεια.

Comment

Eδώ στο τελευταίο δεν έχεις δίκιο Bill γιατί μόνο τώρα φαίνεται αυτό. Πριν είχαμε τελείως διαφορετικές κινήσεις με διπλές ψυχρές εισβολές σε απόσταση 3 ημερών και ακόμη τελευταία μια τριπλή κρυοκατάσταση με ανάλογη ψύχρα και στις 3. Αρα, θέλω να πω ότι τα συστήματα αναμένεται να κινηθούν τελείως διαφορετικά απότι πέρυσι (και είναι ευνόητο αυτό) και γι αυτό είμαι ακόμη πιο αισιοδοξος, αφόύ σε περίπτωση καλού χιονιά είναι πιθανό να έρχεται κι άλλος στο καπάκι. Ας περιμένουμε λίγο να το διαπιστώσουμε. Φέτος ίσως να έχουμε αλλαγές κάθε 7 και όχι κάθε 15 μέρες και όχι απαραίτητα με τον αντιστρόφως ανάλογο καιρό.

http://weatherparty.blogspot.gr/
            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

μακάρι...θα θυμίζει πολύ χειμώνα ΄91 - ΄92 αν γίνει όπως τα λες. Πάντως αν δεν κάνω λάθος και ο Οκτώβρης φέτος είχε ένα γερό και υετοφόρο πρώτο 15ήμερο και ένα σχετικά αδιάφορο δεύτερο

Comment

Εγω μονο ρολοι δεν τα βλεπω τα πραγματα...
                Διανυουμε εναν ακρως ξηρο Νοεμβριο, με ελαχιστες βροχες μεχρι τωρα και με ελαχιστα χιονια στα περισσοτερα βουνα ακομα και πανω απο την αλπικη ζωνη. Η κατασταση κρινεται δραματικη σε συναρτηση με το επομενο 7-ημερο και εναποθετουμε τις ελπιδες μας σε καποια αλλαγη, στατιστικα πλεον γιατι δεν διαφαινεται κατι σοβαρο, προς τα τελη του μηνα. Εκτιμηση μου ειναι πως ο μηνας παει χαμενος, χωρις σοβαρα φαινομενα, ενα ρεκορ βεβαια στις αρχες του μηνα αλλα τιποτε αλλο.
                Δεν μπορω να μιλησω με βεβαιοτητα για την συνεχεια μιας και μονο στατιστικα προσεγγιζω τα πραγματα σε βαθος χρονου χωρις καμια σιγουρη απαντηση, εκτιμηση μου ειναι πως τουλαχιστον το 1ο δεκαημερο του Δεκεμβριου θα εχουμε αρκετα κρυα και χιονια οπως εχω δωσει και στην αρχικη μου εκτιμηση, κατι που ενισχυεται στατιστικα με την παρατεταμενη καλοκαιρια που εχουμε και θα εχουμε τις επομενες μερες. Για την συνεχεια η στατιστικη μου αναλυση ηταν δυσοιωνη για τον Δεκεμβριο εκτος απο τα τελη του που στατιστικα κατι περιμενω. Μακαρι να πεσω εξω γιατι αλλιως σκι θα κανουμε μετα τις 10 Ιανουαριου σε Παρνασσο και Καλαβρυτα...
                www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

φτου φαε τη γλωσσα σου παιδι μου....... ακους εκει 10/1...

ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΠΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΚΑΝΩ 700ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΡΑΜΑ......ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟ....

Comment

Δεν συμμερίζομαι την απαισιόδοξη...ασμή που βγάζουν τα λόγια του Δημήτρη (κατά βάση λέει πάντως τα ίδια), γιατί η ενέργεια που συσσωρεύεται κατά κάποιον τρόπο από αυτή την ξηρή και ήπια κατάσταση γενικότερα στην Ευρώπη, θα δώσει κάποια στιγμή δυναμική απάντηση.
                    Ο χειμώνας είναι κοντά πλέον, για όλους.
                    Κι εσύ Κέελυ μου χαλάρωσε, όλα θα πάνε καλά και για σένα.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Αντε να δω ρε παιδια... πρωτη χρονια κανω διακοπες λιγες μερες τα χριστουγεννα......

Comment

Δεν αμφιβαλω οτι συσσωρευεται ενεργεια η οποια καπου θα εκλυθει, ομως μην ξεχνατε οτι τα τελευταια χρονια την μεριδα του λεοντος στις αρχες του χειμωνα την εχει η δυτικη και η κεντρικη Ευρωπη με ενα αυλωνα ο οποιος σαρωνει εδω και χρονια αρχικα την Γερμανια, Γαλλια, Κατω χωρες, Ισπανια, στην συνεχεια μετατοπιζεται στα τελη Δεκεμβριου προς Ιταλια για να καταληξει στον πραγματικο χειμωνα της Ελλαδας απο τον Ιανουαριο και μετα. Η κατασταση τινει να καθιερωθει πλεον. Ετοιμαστειτε λοιπον για γερη κακοκαιρια αρχες Δεκεμβριου και μετα εχει ο θεος.
                        www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

οταν λες αρχες μεχρι ποσες μερες μιλας δημήτρη?

Comment

Μιλαω για το 1ο δεκαημερο του Δεκεμβριου. Στατιστικα σαν πιθανη περιοδο κακοκαιριας θα εδινα την 1η εως 5η Δεκεμβριου.
                            www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Φάτε τη γλώσσα σας όσοι μιλάτε για επανάληψη του εφιάλτη 1991-1992. Κάθε άλλος χειμώνας είναι περισσότερο ευπρόσδεκτος από αυτόν. Κατά τα άλλα ένα φθινόπωρο όπου τα πρώτα χιόνια πέσαν τόσο νωρίς και σε επαναλήψεις που να καλύπτουν όλη σχεδόν την ορεινή χώρα και που χαρακτηρίζεται από τόσο χαμηλές θερμοκρασίες δεν μπορεί να ακολουθηθεί από έναν χειμώνα μούφα! Το 1987 ξανάρχεται,καταλάβετέ το! [i] Έτσι, για να ανάψουνε τα αίματα λιγάκι "
                              Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Working...
                              X