Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kυριακάτικη βόλτα στο ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kυριακάτικη βόλτα στο ΧΚΚ

Μια υπέροχη ηλιόλουστη ημέρα σήμερα, με τις κορφές των βουνών της Στερεάς και της Πελοποννήσου να είναι κάτασπρες από το χίονι.
    Παναχαικό
    <a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>
    Κλωκός

Παρνασσός

Ότι πρέπει, λοιπόν για μια ημερήσια εκδρομή στο ΧΚΚ

Αααααχχχχχ…..και να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω….και να είχα την ηλικία της

Αυτά….άντε και καλή εργάσιμη εβδομάδα από αύριο.

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη (ski-bill) για την φιλοξενία σου και για το……τσιπουράκι σου.

"
    ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
    http://www.e-achaia.gr

Ωραιες φωτογραφίες Ακη!!!!

Είναι χαρά μου να με επισκεπτονται άνθρωποι σαν εσένα και την οικογένιά σου.(άντε και τον Φώτη...χεχεχε)
    Λέω να το σκληρίνουμε όμως λίγο το παιχνίδι...(παιδακολουκανικο...κτλ) Comming soon [i]"
    The general who became a slave. The slave who became a gladiator. The gladiator who defied an "emperor"...

Comment

Οντως το τ σίπουρο το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό.

Comment

Αν και λίγο καθυστερημένα λόγω έλλειψης internet , μερικές φωτο απο το Σάββατο 6 Ιαν στο Χελμό ...

[i]

φαίνεται να έχει αρκετό χιόνι εε:: .... τα φαινόμενα όμως απατούν ...

το τέλος του Αχιλλέα οπου φαίνεται καθαρά οτι μόνο το μισό κομμάτι της πίστας χρησιμοποιείται. Το υπόλοιπο είναι γεμάτο πέτρες αν και δεν φαίνεται καθαρά εδώ ...

... να και μια ακόμα ... το χιόνι λιγοστό

... και μια πιό κοντινή στον Αχιλλέα ... απο αυτή την απόσταση ακουγες πεντακάθαρα τα σκι/snb να γδέρνονται καθώς λίγοι τολμηροί επειχειρούσαν μια κατεβασιά ...

Χελμός χωρίς λόγια !!!! Στο βάθος το τέρμα της Στύγας .....

... Λαικό προσκύνημα (Σάββατο γαρ ...)

Αγνωστου ταυτότητος μικρό ζώο βγήκε και αυτό για βόλτα στα χιόνια ....

... και συνεχίζει προς την κορυφή του λιφτ της Δάφνης ....

.... αλλα τελικά μάλλον προτιμάει τις off-piste διαδρομές !!! (λες να είναι κανένα απο τα ζωακια του makalu :: Κωστή για ψάξε μπας και έχει κανένα χιόνια στα .... παπούτσια του )

... να και ένα ακόμη μεγάλο ... ζωακι !!! Ο γράφων κατάφερε για άλλη μια φορά να καταστρέψει την ομορφιά του τοπίου ...

Δυστυχώς σκι δεν έκανα (αχ αυτά τα atomic, ακόμα ... στα κουτιά τα έχω ...) απο βόλτα όμως χόρτασα !! Ελπίζω να είμαι πιο τυχερός την επόμενη φορά που θα αφήσω το νησί μου !!!! "

Comment

[i]

Πω πω...σκεψου να ειχε και πιστες ανοιχτες τι θα γινοταν!! Το ΣΚ που θα ανοιξει επισημα (οποιο ΣΚ ειναι αυτο, οπως μας παει ο καιρος) θα γινει το ελα να δεις!

Φιλικα

ΜακηςΜ"
          Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

An kai oi makroxronies probleceis einai abebaies, fainomena 8a exoume apo oti deixnoun kapoia montela pou empisteuomai apo to telos tou S/K 20,21/1. Deixnei oti 8a akolou8hsei toulaxiston ena 3-4hmero xionia me xamhles 8ermokrasies. Ara 8a elega oti to pio pi8ano S/K na anoi3ei to xionodromiko einai to teleutaio tou Gennarh.

8a ginei ths kakomoiras...
            http://www.myspace.com/polyenios

Comment

Ευχαριστούμε φίλε κερκ για τις όμορφες και κατατοπιστικές φωτογραφίες.

Την πρώτη εβδομάδα που θα ανοίξουν τα ΧΚ θα γίνει το έλα να δεις με τη δίψα που έχει πέσει φέτος ,ειδικά εδώ στα νότια που είναι και λίγα . Μήπως να βάλουν μονά - ζυγά σαν το δακτύλιο [i]"

Comment

Στην τέταρτη φωτο απο πάνω είμαι εγω με ενα φίλο μου που του έκανα μάθημα.τελικά επειδή φοβόταν τις πέτρες κατέβηκε με τον κ...λο!Και οι δύο ωραίες κυρίες που ανεβαίνουν με τα πόδια είναι καναδέζες που ήρθαν για σκι και ορειβασία στην Έλλάδα![i]

Επίσης καλό θα είναι (κάντε και καμία προσευχή) να ανοίξουν μαζί Χελμός και παρνασσός γιατί διαφορετικά.................ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ!Edited by: kostakiskal "

Comment

Originally posted by kostakiskal
                  ... Και  οι  δύο  ωραίες  κυρίες  που  ανεβαίνουν  με  τα  πόδια  είναι  καναδέζες  που  ήρθαν  για  σκι  και  ορειβασία  στην  Έλλάδα! ....

ΝΤΡΟΠΗ ρε σεις !!!! που τα αφήσατε μόνα τα καναδεζάκια ;;;; ... που είναι τα αντανακλαστικά της φυλής ;;; που είναι τα ελληνικά ιδεώδη ;;;; ... γαμώ την αγανάκτηση μου, έχουμε γίνει πολύ Ευρωπαίοι μου φαίνεται ...!!! [i]"

Comment

Ειχα παει με την παρεα Σ/Κ
                    Και εγω κατεβηκα τον Αχιλλεα και δεν εμεινε τιποτα απο το σανιδι....γμτ
                    Εμεις ανεβηκαμε με το λιφτ μεχρι τον Αχιλλεα και μετα με τα ποδια ανεβηκαμε προς Στυγα.Εκει ειχε γυρω στους 30~35 ποντους απατητο.Εκει γουσταραμε τρελα!!!!!

Comment

τώρα για να είναι απο τον καναδά, και να έχουν έρθει ε λλάδα για σκι και ορειβασία σκέψου μυαλό που κουβαλάγανε[i]!

Δυστυχώς όμως συνοδευόμαστε οπότε την άλλη φορά δεν πρόκειται να τις αφήσουμε μόνες τους."

Comment

Originally posted by kostakiskal
                        Στην τέταρτη φωτο απο πάνω είμαι εγω με ενα φίλο μου που του έκανα μάθημα.
                        Αααα ναι: Εγω είμαι ο τύπος που καθόταν στο βραχάκι και σας ρώτησε αν έχει πολλες καναδέζες ..... εεεεεε πέτρες το βουνό ! [i] "

Comment

Ομορφη ημέρα σήμερα στο ΧΚΚ.. όμορφο το χιόνι αν και μάλλον άρχισε να σουπιάζει μετά τις 12:30
                          <a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

"
                          ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
                          http://www.e-achaia.gr

Comment

[i]Ακη τι καιρο ειχε πανω σημερα;"
                            la grave....

Comment

Γενικά ήταν πολύ καλά το 3ήμερο (πλην την ομίχλη του σαββάτου).

Ελπίζω να μην ήταν και το μοναδικό.

[i]"

Comment

Working...
                              X