Announcement

Collapse
No announcement yet.

μηπως ηρθε ο χειμωνας?????????????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• μηπως ηρθε ο χειμωνας?????????????

.............και δεν το ξεραμε???
    βλεπω οτι ολοι εχουμε απαιτησεις φετος σουηδικης προελευσεως!!
    βρισκομαστε στις πρωτες 15 μερες του νοεμβριου!!!και εχουμε παρει πολλοι περισσοτερα απ οτι περιμεναν και οι πιο αισιοδοξοι!!!!
    και ομως υπαρχουν γκρινιες!!
    μαλλον θα επρεπε να νιωθουμε τυχεροι που ερχετε τωρα αυτο το 10ημερο τουλαχιστον υψηλων πιεσεων και ετσι οι ημερες που χανονται ειναι απλα νοεμβριος....
    ασ προσγειωθουμε καλυτερα και ας περιμενουμε να ερθει ο χειμωνας που οπως λεει και ο beachsnow συνηθως..ημερολογιακα αργει ακομη.
    μας δωθηκε η ευκαιρια φετος να ασχοληθουμε απο παρα πολυ νωρις και να δουμε χιονι να πεφτει που δεν το ειδε κανεις απο το 1897 στην αττικη π.χ.
    την εξελιξη του χειμωνα δεν μπορει κανεις να την προδικασει.
    ας ειμαστε απλα ευχαριστημενοι με τα ως τωρα και ας απολαυσουμε τις ωρεες λιακαδες με καταπληκτικη διαυγεια που ερχονται και που ελπιζουμε να ειναι οι τελευταιες!!!!!
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Exεις Δικιο.
    Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...

Comment

Καλά τρελάθηκαν στο Star ή εγώ έχω χάσει τη μπάλα.
      Έχει το Friends και από επάνω τρέχουν τίτλοι ειδήσεων που γράφουν το εκλπηκτικό : Μεγάλη πτώση θερμοκρασίας και χιόνια ακόμα και στην Αττική τις επόμενες ώρες!!!!!!!!!!!!!!!!
      το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

Τα ιδια ακουσα και εγω εχθες.... Τι να πω, δε ξερω.... Παντως απο Τριτη και μετα εχουμε παρα πολυ καλο καιρο. Και οπως γραφει και ο Γιαννης, ας απολαυσουμε αυτες τις λιακαδες που ερχονται [i]
        Ευχομαι ομως, να μη το παρακανει ο καιρος με τις λιακαδες!"
        καιρομανια!!!!!

Comment

Τι να πω. Μου το φώναξε η Κατερίνα που έβλεπε τηλεόραση. Το είδα και εγώ 2 φορές να περνάει. Είναι τρελλοί οι άνθρωποι ή εγώ έχω χάσει επεισόδια; (όχι του friends φυσικά χαχαχα)
          το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

Χθες ελαγαν για χιονια και σημερα κατι λεγανε αν δεν κανω λαθος για καταιγηδες

Comment

Ερμη μπηκες σε προγραμμα αποτοξινωσης? [i]Edited by: alex_mar "

Comment

Και εγω το ιδιο..αποτοξινωση μεχρι τις 20 του μηνα..μονο αν εοχυμε κατι ιδιαιτερο,πχ καμια πολυ πυκνη ομιχλη θα στειλω αναφορα..
                Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

Γιατι εται ρε παιδια ειπε ο γιατρος οτι κανει κακο στην υγεια?

Αν φυγουν μεχρι τις 20 του μηνα οι μισοι τρελοι οι αλλοι μισοι τι θα κανουν? [i]"

Comment

Ασε βρε Ερμη, εγω οταν το ακουσα εχθες τρελλαθηκα!!!! Αρχιζα να κοιταζω συστηματα και χαρτες για δω που τα βλεπουνε.... Τελικα δεν εβλεπα τιποτα σημαντικο. Μονο το skiron εδειχνε κατι λιγα για καποια στιγμη και μετα το πηρε παλι πισω. Τι να σου πω.... Τωρα δειχνει μονο για Φλωρινα, για αποψε το βραδυ...
                    καιρομανια!!!!!

Comment

ε θα τρελαθουμε τελειως...καλα το σταρ που τα ειδε???
                      ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

ξεχασα...
                        σωστο κι ο Γιαννης στο πρωτο ποστ [i]"
                        ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

Στο αλτερ μολις τωρα διαφημιζε το βραδυνο δελτιο κι ελεγε επιδεινωση του καιρου τις επομενες ωρες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [i]
                          τι γινετε ρε παιδια ????????? "

Comment

βλακειες των δημοσιογραφων

Comment

Κοτσανες.......οτι να ναι λενε.....

Comment

Working...
                              X