akrivos opos ta les gianni.Den pirazi omos gia tin sigekrimeni epoxi imaste ikanopiimeni kai elpizoume se analogi sinexia gia to epomeno xroniko diastima afou o ximonas den exi kala kala arxisi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΣΠΡΟ ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ
Collapse
X
-
Πάντως το τονίζω ότι γενική χιονόστρωση πάνω από τα 800 μέτρα δεν θυμάμαι να έχει συμβεί πριν το 2ο μισό του μήνα Νοέμβρη τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια! Αν και θεωρητικά θα μπορούσε να μην σημαίνει τίποτε για το φετεινό χειμώνα εγώ το εκλαμβάνω ως πολύ θετικό σημάδι για τη συνέχεια. Θέλω ακόμα να συγχαρώ τον Kabman και τον erythreabeach που είχan προβλέψει τι ακριβώς θα συμβεί και μέχρι τι υψόμετρο ακριβώς θα χιονίσει εδώ!Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
Το Μιτσικέλι(1810μ) χθες το πρωί γυρω στις 9...
[i]
Το χωριο Λγκιάδες(900μ και κατι)
Στο υψόμετρο που βρίσκονται οι κεραίες(από εκαι κ πάνω ήθελε αλυσίδες)
Το Μιτσικέλι σημερα στις 11:00
...Και καποιεες φωτογραφίες απο την Ολύτσικα(ή Τόμαρος,1947μ)
"*-*Push Your Self To The Limit*-*
Comment
-
Εμένα ρε Κίτσο που σου είπα πως τη νύχτα θα χιονίσει και στην πόλη????Originally posted by αστραπόχιονοΠάντως το τονίζω ότι γενική χιονόστρωση πάνω από τα 800 μέτρα δεν θυμάμαι να έχει συμβεί πριν το 2ο μισό του μήνα Νοέμβρη τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια! Αν και θεωρητικά θα μπορούσε να μην σημαίνει τίποτε για το φετεινό χειμώνα εγώ το εκλαμβάνω ως πολύ θετικό σημάδι για τη συνέχεια. Θέλω ακόμα να συγχαρώ τον Kabman και τον erythreabeach που είχan προβλέψει τι ακριβώς θα συμβεί και μέχρι τι υψόμετρο ακριβώς θα χιονίσει εδώ!
Αντε Χρήστο κοιμόσουν και έχασες το χιόνιιιιιιιιιιι!!!!! [i]
Τεσπα, καλορίζικο!!!"Over and out.
Comment

Comment