Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κάνει το δίπλωμα η όχι??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κάνει το δίπλωμα η όχι??

Προγραμματίζω να πάω Βουλγαρία αυτή την πρωτοχρονιά και μάλιστα οδηκώς από Αθήνα!! Γνώστο είναι πως για όσους κατέχουν το πορτοκαλί δίπλωμα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσο οδηγούν εντώς Ευρωπαϊκής ένωσης!! ΟΜΩΣ, εγώ που θα μπώ Βουλγαρία με αυτό το δίπλωμα τι ισχύει??
    Έιμαι σίγουρος πως όλο και κάποιος θα έχει μπεί Βουλγαρία με το αυτοκίνητο του! Τι πληροφορίες έχετε για το θέμα??

Ευχαριστώ [i]
    "

Aπο την δικια μου εμπειρια (ταξιδεψα το καλοκαιριμε αυτοκινητο Βουλγαρια-ρουμανια-ουκρανια ρωσια) το διπλωμα που εχουμε ειναι σε ισχυ.Εκεινο που πρεπει να κανεις ειναι μια προσθετη ασφαλιση του αυτοκ.για βουλγαρια.δεν κοστιζει τιποτα και βγαινει ευκολα απο την ασφαλιστικη σου.[i]"

Comment

kanei sigoura oute si alos apo tin 01.01.2007 i Bulgaria mpenei episima stin E.E.
      Kaimak inn

Comment

Originally posted by dinki
        kanei sigoura oute si alos apo tin 01.01.2007 i Bulgaria mpenei episima stin E.E.
        Να και κάτι που δεν ήξερα!! ΔΛΔ παίζει να μην χρειάζεται καν διαβατήριο για τα χριστούγεννα??

Ευχαριστώ για τις πλήροφορίες!! [i]
        "

Comment

σιγουροι ειστε για αυτο;;;;

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Originally posted by LordD
            Να και κάτι που δεν ήξερα!! ΔΛΔ παίζει να μην χρειάζεται καν διαβατήριο για τα χριστούγεννα??Ευχαριστώ για τις πλήροφορίες!! [i]
            Εδω ανεφερε 1/1/2007..Για 25/12/2006...χλωμο μου φαινεται. Θελεις να μεινεις στα συνορα;

Επι πλεον, νομιζω οτι διαβατηριο δεν χρειαζεσαι μονο για τις χωρες που εχουν υπογραψει τη συνθηκη του Σενγκεν (η Μ. Βρεττανια πχ δεν την εχει υπογραψει, εκει χρειαζεσαι διαβατηριο; Ξερει κανεις

Φιλικα

ΜακηςΜ"
            Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

gia tin Bulgaria sigoura einai apo 01.01,07, eho kati filous apo tin Fyrom pou pane Bansko kai apo tora frontizoun na vgaloun Bulgariki viza opia mehri tora den tin hreiazontan.
              Kaimak inn

Comment

Originally posted by MakisM
                Επι πλεον, νομιζω οτι διαβατηριο δεν χρειαζεσαι μονο για τις χωρες που εχουν υπογραψει τη συνθηκη του Σενγκεν (η Μ. Βρεττανια πχ δεν την εχει υπογραψει, εκει χρειαζεσαι διαβατηριο; Ξερει κανεις

ΜακηςΜ

Aπολύτος σωστός ο Μάκης. Διαβατήριο δεν χρειαζόμαστε (αλλά καλού κακού έχεταί το πάντα μαζί σας και να είναι σε ισχύει) μόνο στις χώρες που υπόκεινται στην συμφωνία του Σένγκεν. Επίσης θα πρέπει να είστε και κάτοχη των καινούριων ταυτοτήτων που τα γράφουνε και με λατινικούς χαρακτήρες.

Η Βουλγαρία δεν έχει υπογράψει την συνθήκη του Σένγκεν και αρχικά δεν θα μπορείται να ταξιδεύεται χωρίς διαβατήριο.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι αν μέχρι 31/12/06 χρειαζόμαστε και VISA για την είσοδό μας στην Βουλγαρία?

Comment

san Elines den hreiazomaste viza gia tin Bulgaria oute tora ,pernas kanonika mono me to diavatirio.
                  Kaimak inn

Comment

Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι αν μέχρι 31/12/06 χρειαζόμαστε και VISA για την είσοδό μας στην Βουλγαρία?
                    Γιατι, δεν τους φτανει η MASTERCARD??? [i]

Φιλικα

ΜακηςΜ"
                    Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

an ftanei lei[i]"
                      Kaimak inn

Comment

Originally posted by MakisM
                        Originally posted by LordD
                        Να και κάτι που δεν ήξερα!! ΔΛΔ παίζει να μην χρειάζεται καν διαβατήριο για τα χριστούγεννα??Ευχαριστώ για τις πλήροφορίες!! [i]
                        Εδω ανεφερε 1/1/2007..Για 25/12/2006...χλωμο μου φαινεται. Θελεις να μεινεις στα συνορα;

Φιλικα

ΜακηςΜ
                        Απο Βρετανια 4 χρονια ταξιδευω με ταυτοτητα (παλια και νεα) διχως προβληματα!"

Comment

ρε παιδια οταν πατε βουλγαρια δεν σας δινουν βιζα;;;
                          εκει επι τοπου στα συνοαρα την βγαζουν...μια βλακεια σφραγιδα στο διαβατηριο δεν ειναι;;;

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Απο Βρετανια 4 χρονια ταξιδευω με ταυτοτητα (παλια και νεα) διχως προβληματα![/QUOTE]

Ναι ταξιδευεις ομως σε χωρες εοκ με την ταυτοτητα σου.Για τραβα και στην Ελβετια χωρις διαβατηριο και αμα μπεις πες μου.Φαντασου στην Βουλγαρια[i]Edited by: gianis50 "

Comment

Παιδια απ'οσο ξερω η πληρης ενταξη θα γινει σε 2 χρονια, οποτε δεν ειναι και πολυ σιγουρο για την ταυτοτητα. Παντως τα παλια διαβατηρια απο 1/1/07 καταργουνται οποτε πρεπει να βγουν νεα.
                              Το διπλωμα ειναι μια χαρα και οντως χρειαζεται η green card απο την ασφαλιστικη.

Comment

Working...
                              X