Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ιαπωνία

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ιαπωνία

καλα είδα στο ασχετο οτι η Ιαπωνια εχει παραααααααα πολλαααααααα ΧΚ...που χωρανε ολα αυτα;;;;

δε περιμενα οτι εχουν και απο αυτο..

μηπως αντι για Αυστρια να αρχισουμε να πηγαινουμε προς Ιαπωνια;;;;

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

ehei arketa ena einai kai to SAPORO ehoun geinei kai olimpiaki agones ekei ( i hronia mou ksefefgi tora[i])."
    Kaimak inn

Comment

Νομιζω Ναγκανο 2002

Comment

nai to Nagano itan prosfata to ksehasa telios, to Saporo itan poli pio palia (stin epohi mou ha ha ha [i])."
        Kaimak inn

Comment

Με το Fuji Yama και τις αλλες οροσειρες ειναι λογικο να εχουν Χ.Κ. Δεν ειναι χαμηλα τα βουνα τους. Βεβαια στην Ιαπωνια το τελευταιο πραγμα που θα κανεις ειναι σκι.

Comment

χαχα
            εγω φανταζομαι στο χιονοδρομικο ενα ρομποτακι να φτυαριζει το χιονι στο λιφτ...

χαχαχαχαχααχαχαχα

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

To Saporo είναι η πρωτεύουσα του βορείου νησιού, του Hokkaido. Οι ολυμπιακοί αγώνες έγιναν στο Nagano το 1998, όπου μάλιστα συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και το snowboard!
              Πάντως στην Ιαπωνία πρέπει να έχουν απίστευτη πούδρα, καθώς απ'οτι βλέπω στο world snb guide, σε κάποια ΧΚ έχει μέσο όρο χιονοπτώσεων 10 και 11 μέτρα!!!
              if 6 was 9...

Comment

winterolimpic-games in Sapporo-Japan 1972. einai i proti fora pou i Japan diorganose tin himerini olimpiada.
                Kaimak inn

Comment

Στην Ιαπωνια ειναι μανιακοι με τα σπορ αυτα, εχουν πολλα χ/κ, στο Χοκαιντο κυριως και στην ενδοχωρα, καμμια 200αρια χλμ απο το Τοκυο το Ναγκανο.
                  Το κακο ειναι πως ειναι μακρυα αρα οταν φτασεις εισαι τεζα για 2 μερες απο το ταξιδι, ειναι ψιλοακριβουτσικα σε σχεση με τις Αλπεις, αλλα απο την αλλη χιονιζει παλαβα εκει περα. Και ο λογος ειναι επειδη οι ψυχρες αεριες μαζες της Σηβιριας συναντουν τυν υγρασια του Ειρηνικου.
                  Εχω παει στο Ναγκανο για επαγγελματικο ταξιδι (αλλα βεβαβειως βεβαιως πηρα και καποιες μερες off) και εχει ενδιαφερον. Το 2000 μου φαινονταν πανακριβα, αλλα βεβαια ετσι οπως εχουμε ακριβινει εμεις, μαλλον νορμαλ θα μας φαινεται τωρα ! (ετσι μου ειπε φιλος που μολις ηρθε απο το Τοκυο).
                  Μεγαλο μειον, οι μεριδες του φαγητου που ενας Ελληναρας (και οχι μονο!) θελει 2-3 για να ερθει στα ισια του, αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα.
                  Πιστες κυριως στα δεντρα, οχι ιδιαιτερα αλπικα βουνα.
                  Οι γιαπωνεζοι ειναι το ακρον αωτον της ευγενειας.
                  A!, και εχουν καποια χ/κ που απαγορευεται το snb, αυτο τωρα ειναι θετικο η αρνητικο, εξαρταται πως το βλεπεις !
                  ορθιοοοος ...

Comment

Οι γιαπωνεζοι δεν νιωθουν!Οι μεριδες ειναι 1/8 μιας ελληνικης,ασε που οι ιδιοι οι γιαπωνεζοι σου φτανουν μεχρι το γιακα.Παντος οτι κανουν το κανουν καλα!
                    Μαρεσει που δεν μου κανει καθολου κοπο.

Comment

Working...
                    X