Announcement

Collapse
No announcement yet.

απαράδεκτο....!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• απαράδεκτο....!!!!!

μα καλά είναι δυνατόν;
    οι τύποι με τα μαγαζιά έχουν χάσει την αίσθηση του μέτρου.... [i]
    ήρθε το νέο εμπόρευμα και πάνε να ρεφάρουν για μια ολόκληρη χρονιά....
    φταίνε κοι οι ίδιοι που το ski στην Ελλάδα θεωρείται ελιτίστικο...
    μπαίνω στα sites του εξωτερικού και με πιάνει μελαγχολία με τις τιμές, όμως δεν παίρνω το ρίσκο να αγοράσω μπουφάν μέσω internet..
    θα μου πείς να κάνουμε τις αγορές μας off season τον Αύγουστο, ok λίγο δύσκολο!!!!(τότε κάνουμε τα μπανάκια μας)..
    πραγμαρτικά μερικά μαγαζιά είναι απλησίαστα..
    για να φτιάξεις σετάκια και να ξεκινήσεις θέλει πολλάαααα ευράκια!!!!!!!!!!!"
    thodoris...bzznnnnnnnn
    ΘΕΛΩ..χιόνι..

μην την ψαχνεις...
    εγω σκεφτομαι να παω Αυστρια τον μαρτιο και να ψωνισω τιποτα απο εκει...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

μια αλλη λυση, ειναι να πας να δοκιμασεις κατι εδω, κ να το παραγγειλεις μετα απο ιντερνετ...μειωνεται το ρισκο...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Εν μερει εχεις δικιο. Δηλαδη, στον ρουχισμο ειναι οντως πανακριβοι και δεν αξιζει να τους τα χωσεις. Στα πεδιλα ειναι πιστευω αρκετα φθηνοι ισως και ιδιες τιμες με εξωτερικο. Δεν μιλαω ομως για τις τιμες βιτρινας" αλλα με εκπτωση, οπου σεδον καθε μαγαζι στην κανει με λιγη "πιεση" ή αν σε ξερει λιγο.

Η λυση για τον ρουχισμο και μικρο-gudget του βουνου ειναι το ιντερνετ, αρκει να εισαι προσεκτικος. Εχω ψωνισει αρκετες φορες και ειμαι 100% ικαμοποιημενος. Απο e-bay.co.uk μεχρι και μαγαζια στο εξωτερικο οπως - http://www.telemark-pyrenees.com/shop/index.php?language=en
        http://www.sport-conrad.de/

Στο e-bay.co.uk πρεπει να κοιτας αυτον που το πουλαει αν ειναι reliable και τα σχολια που εχουν αφησει οι πελατες του καθως και το προιον να εχει πραγματικη φωτο που να καταλαωαινεις αν ειναι πραγματικο.

Τελος, οσον αφορα τα μεγεθη, πηγαινε σε ενα μαγαζι, δοκιμασε το και βρισκεις το καταλληλο μεγεθος. Ακομα μπορεις να μπεις στη σελιδα του εκαστοτε κατασκευαστη οπου πλεον εχουν τετοια λεπτομερεια στα μεγεθη που θα βρεις αμεσως το νουμερο σου.

Ελπιζω να βοηθησα....

"

Comment

καλησπέρα σε όλους,μην βάζετε όλα τα μαγαζιά στην ίδια μοίρα,βρείτε συγκεκριμένο πράγμα k κάντε την σύγκριση σας σε αυτό,επειδή πολύ αναφέρεται ότι κάποια site είναι πολύ φτηνά ψάξτε πρώτα k εδώ σε κάποια καταστήματα k θα διαπιστώσετε ότι η τιμές δεν είναι διαφορετικές σε όλα τα πράγματα.Tο μονο που μπορώ να αναφέρω είναι όσο αφορά το δικό μου κατάστημα ότι εμείς στέλνουμε στο εξωτερικό k σε αρκετά πράγματα βγαίνουμε πιο φτηνή με πολύ ακριβότερα μεταφορικά κιόλας

Aν λοιπόν σας φάνηκα τρελός k δεν θέλετε να κοιτάξετε σε ελληνικά site να βρείτε το ίδιο πράγμα k να το συγκρίνετε στην τιμή

Σας ενημερώνω ότι επειδή μου έχει τύχη αρκετές φορες με άτομα που έρχονται k δοκιμάζουνε για να το φέρουνε απ το εξωτερικό τα size δεν είναι ίδια πάντα,αλλα τα europe size k αλλα τα usa k όχι μονο,μακάρι να σας βοήθησα k να μην σας φάνηκα αντιπαθητικός ξερόλας καλές αγορές

<a href=http://www.strano.gr" target="_blank">www.strano.gr</A>"

Comment

εγω οταν ειχα παρει ρουχα παντως απο γνωστο μαγαζι στη σαλονικα, το ιδιο σετακι (μπουφαν-παντελονι) ο γερμανος τα ειχε ακριβοτερα....ψαξτε τη λιγο...
            τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Aυτη η κουβεντα κραταει χρονια, εγχωρια μαγαζια vs δικτυο vs ξενα μαγαζια. To προβλημα το εχουν τα εγχωρια καταστηματα μια και οι πιο "καταναλωτικοι" απο εμας παντα κανουμε την ερευνα αγορα μας και συνηθως αγοραζουμε απο "οξω". Μεγαλη συζητηση και εν πασει περιπτωσει, ας το λυσουν οι εμποροι το προβλημα, αν ειναι για αυτους προβλημα βεβαια (γιατι παντα υπαρχουν και οι ξεμπαρκοι-ασχετοι πελατες).
              Αυτο που ενοχλει εμενα ειναι η περιορισμεη γκαμα. Δεν ξερω κανενα καταστημα που να εχει 5+ μαρκες μποτες για παραδειγμα. Μια, αντε δυο. Τα ιδια και για σκι και για σανιδια και για ... σωβρακα. Οπως και τα high end μοντελα. δεν ερχονται εδω (ψαξτε να βρειτε Lange RS 130 πχ και θα σας κοιτανε σαν να ζητατε μια ροζ Bentley ετοιμοπαραδοτη). H φωτοχρωμικες μασκες (φωτο τι ?) ... Φυσικα και υπαρχει ο αντιλογος, αλλα εμενα σαν πελατη δεν με νοιαζει (οπως δεν νοιαζει και εσας τι προβληματα εχω στη δουλεια μου).
              Προσφατα, στην πραξη ανακαλυψα πως ενα ταξιδι στο Μοναχο με ενα σκασμο ψωνια, μου ηρθε πολυ φτηνοτερα (μεσα τα αεροπορικα, μεσα οι μπυρες, μεσα τα λουκανικα) αν αγοραζα τα περισσοτερα πραγματα απο εδω (εκτος απο τις Lange και τη Bentley).
              ορθιοοοος ...

Comment

spy, σε 4 χρώματα φίλε kai lange WC 150 θές? χεχεχεχεχεεχεχεχεχεχ
                αλλά πέρα από την πλάκα το 130 της lange είναι για πολύ κλάμα (έχουμε όμως και το WC 150)
                http://www.xsports.gr/component/page...mart/Itemid,1/

χαχαχαχαχααχ

υ.γ. σε πάω στοίχημα ότι θα σου δώσω καλύτερες τιμές από Γερμανία! και ας έχουν τέτοια εποχή angebote.... παίζει;
                λουκάνικα... τι να σ πώ....
                να σου βάλω και σώς να γλιστράει????????????
                χχχεχεχεχεχ

υ.γ. 2 to site δεν είναι ενημερωμένο φέτος... κρίση, μόνο πέδιλα νέα.
                Last edited by airboarder; 30/12/2011, 05:52 PM.
                www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

Δεν ξερω αν εισαι καταστημα η τι εισαι τελος παντων αλλα με τον τροπο που μου γραφεις μην περιμενεις να γινω και πελατης σου. Αν γλυσταρει η οχι με σως, εσυ ξερεις καλυτερα.

ΥΓ1. Οι rs130, ΔΕΝ υπαρχουν. Οτι καλυτερο εχω δοκιμασει τα τελευταια 10 χρονια, και εχω δοκιμασει πολλες μποτες.

YΓ2. Τις RS130 ουτε και στο xports.gr τις βλεπω.
                  Last edited by spy!; 10/01/2012, 03:03 PM.
                  ορθιοοοος ...

Comment

spy...δεν νομιζω να γραψε κατι για να σε πειραξει..πλακιτσα κανει ο ανθρωπος..μη τσιτωνεις..δες το και σαν χαβαλε..

Comment

Ναι βρε, δεν τσιτωνομαι !! Ειμαι σιγουρος πως ο φιλος μας εχει καλη προθεση, στο κατω κατω δεν εχω προσωπικα
                      με κανεναν.
                      Και εγω στο ιδιο μηκος κυματος (για τη .. σως λεω) απανταω .. πλακα στην πλακα μπας και τη βγαλουμε καθαρη σε
                      αυτους τους βρωμικους καιρους. Ειρηνη !
                      ορθιοοοος ...

Comment

Originally posted by spy! View Post
                        Δεν ξερω αν εισαι καταστημα η τι εισαι τελος παντων αλλα με τον τροπο που μου γραφεις μην περιμενεις να γινω και πελατης σου. Αν γλυσταρει η οχι με σως, εσυ ξερεις καλυτερα.

ΥΓ1. Οι rs130, ΔΕΝ υπαρχουν. Οτι καλυτερο εχω δοκιμασει τα τελευταια 10 χρονια, και εχω δοκιμασει πολλες μποτες.

YΓ2. Τις RS130 ουτε και στο xports.gr τις βλεπω.
                        πλάκα κάνουμε, δεν ξέρω γιατί το πήρες στραβά. υ.γ. RX130?

τέλος πάντων
                        ναί δεν έχω προλάβει να ενημερώσω το site. (δεν παρεξηγούμαι, αλλά με τους πελάτες μου τα λέω χύμα, και για αυτό ξαναψωνίζουν, απλά έκανα μια παρέμβαση)
                        εγώ βλέπω πολλά ελληνικά μαγαζιά με πολύ καλές τιμές και ανταγωνιστικές εξωτερικού. - αρκεί να ψάξεις

Δεν ήθελα να σε θίξω, ειλικρινά, πήρα και κόλλησα τη γνωστή διαφήμιση, που κάνει σουξέ μιας και τύπος πλάκας είμαι.

rs 130 ναι δεν τις έχω, αλλά Lange world cup FIS 150flex μπορείς να βρείς, την παρακάτω lange super comp wc φλεχ 140 σε όλα τα νούμερα (εκτός site) - 280ευρώ (που δεν πιστεύω είναι άσχημα) ;-), και τη Lange RX 130.

btw, την blaster που βλέπω 279 στο γνωστότερο Αυστρογερμανικό site Που πολλοί ψωνίζουν..., την έχω 220! δεν είναι και μικρή διαφορά! ;-)
                        την lange rx 130 την έχουμε στην ίδια τιμή 389με Αυστρία, βγάλε τα μεταφορικά που θα κερδίσεις... ε, ας μην λέμε ότι αισχροκερδούμε τουλάχιστο.

τελειώνοντας συγγνώμη, αν σε έθιξε το σχόλιο μου, απλά το έκανα καλοπροαίρετα, και είμαι τύπος ίσως με διαφορετικό χιούμορ. Τέτοιες παρεξηγήσεις συχνά γίνονται στον γραπτό λόγο, αλλά να είσαι σίγουρος, δεν το έκανα για να θίξω... (αν παρακολουθήσεις τα πόστ μου στον καιρό και στο Πισοδέρι κλπ, μόνο με χαβαλέ // χιούμορ την παλεύω)

Φιλικά
                        Δημήτρης

υ.γ. ρε Spy πολύ σκληρές μπότες δεν σ' αρέσουν? speed junkie σε κόβω μεγάλε...
                        Last edited by airboarder; 21/01/2012, 12:42 PM.
                        www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

ο airboarder ειναι ετσι πλακατζης και οποιος τον παρεξηγησει θα χει να κανει μαζι μου....
                          για αλλο ομως μπηκα να γραψω...μωλις γυρισα απο εξω απο το ποιο yoyo μαγαζι της κοζανης που πανε ολα τ αλανια κ ετσι να ψωνισουν ρουχα yo...εχει καλες μαρκες βασικα γι αυτο πηγα....ειχα παρει ενα ζευγαρι γαντια πριν 2 εβδομαδες, και ζηλεψε η κοπελα μου και μιας και τα δικα της ειναι σκισμενα ειπα να της παρω δωρο ενα ζευγαρι καινουρια....λοιπον εγω τα γαντια τα ειχα παρει με 40 % εκπτωση πριν αρχισουν οι εκπτωσεις με αρχικη 90 ευρω...παω σημερα και τα ιδια γαντια τα ειχαν 20 ευρω ακριβοτερα και με 20% εκπτωση...μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι αλλα δεν της ειπα τιποτα γιατι ειχε και αλλους πελατες...αλλα το καταλαβε πιστευω....
                          Last edited by miscelano; 21/01/2012, 01:35 PM.
                          τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Ελα, φιλοι ειμαστε !!!!!
                            Ελα ντε, γιατι μου αρεσουν οι τοσο σκληρες μποτες ?? Για να ειμαι ακριβης, δεν ειναι τοσο θεμα σκληροτητας αλλα εφαρμογης. Βρηκα τις rx130 (η πιο ομορφη μποτα της αγορας) να ειναι παρα πολυ καλες για το ποδι μου, αλλα τις rx, τελειες. Και το ιδιο συναισθημα επιβεβαιωθηκε και στο χιονι.
                            Και απο οσο ξερω, δεν ειναι σαν τις παλαιοτερες 130αρες (που ηταν μονο για αγωνες), ειναι και ανετες, και με πιο ορθια θεση. Μονο μειονεκτημα το ποσο τραγικα πολυ γλυστρας οταν περπατας σε παγο η βρεγμενο (ειναι θεμα χρονου η χυμα)...
                            Οταν εκδραμω προς τα μερη σας θα τα πουμε και απο κοντα.
                            ορθιοοοος ...

Comment

Working...
                            X