Τον τελευταιο καιρο ολο και συχνοτερα ακουμε και βλεπουμε για τον καιρο των ανατολικων προσηνεμων
.συνεχεια στα δελτια αναφερεται χιονια σε ανατολικη θεσσαλια,ανατολικη στερεα,αττικοβοιωτια,ευβοια
.φτανει πια!!!Βαρεθηκαμε πια!!!Δεν θα κανει καμια φορα καιρο όπως πρεπει να τον κανει!?!?Τι εχει αλλαξει τα τελυταια 2 χρονια κυριως?Τι γινεται?Που είναι οι φθινοπωρινες καταιγιδες στη δυτ μακ με +5 στις πολεις και τα εντονα χιονια στα ορεινα ανω των 1000 μετρων??Η θα εχουμε ζεστη με +15 και ψιχαλες η παγωνια με -10 και ηλιο και χιονια στα ανατολικα προσηνεμα!!!Που παει αυτή η κατασταση?Που είναι τα χιονια της δυτ μακ (τα κανονικα όχι τα 5εκ. που και που)..πλεον δεν μιλαμε τα Γρεβενα η η Κοζανη η η Φλωρινα εχει 30 εκ αλλα η στενη εχει 50 εκ
..ΠΟΛΥΕΛΕΟΣ!!!<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
ffice
ffice" /> Μπορει κανεις να μου πει 1<SUP>ον</SUP>)γιατι γινεται αυτό το πραγμα τελευταια τοσο συχνα? Και 2<SUP>ον</SUP>)αν υπαρχει κανενα δεδομενο ώστε να γινει ο καιρος κανονικος καιρος της προκοπης στην εξελιξη του χειμωνα που θα διανυσουμε? Και 3<SUP>ον</SUP>)αν η διαταξη των συστηματων θα αλλαξει στο μελλον? Πολλοι στο φορουμ παντως θα συμφωνησουν (οι βορειοελλαδιτες) και αλλοι θα διαφωνησουν (οι ανατολικοι προσηνεμοι)!!Και το ξερω αυτό
αλλα παρολαυτά ηθελα λιγο να ξεσπασω!!!Γιατι εχω βαρεθει πια με τον απαισιο αυτόν καιρο!!!Τελος παντων ας ελπισουμε να γινει φυσιολογικος ο καιρος τους επομενους 5 μηνες!!!Ωραια μαζευετε τον κοσμο στην Αθηνα και την κανετε τεραστια
μαζευετε και τα συννεφα πλεον
ε φτανει πια!!!Απο το ποστ μου και στο εξης ελπιζω να με ακουσει λιγο ο καιρος και να μας κανει και καμια κακοκαιρια «δυτικων προσηνεμων»!!!! Μιλαω εκ μερους ολων των απεγνωσμενων κατοικων της βορειας Ελλαδας
ρε σεις νοτιοι αφηστε εστω το 50% των κακοκαιριων να χτυπαει εμας!!!!!"
ffice
ffice" /> Μπορει κανεις να μου πει 1<SUP>ον</SUP>)γιατι γινεται αυτό το πραγμα τελευταια τοσο συχνα? Και 2<SUP>ον</SUP>)αν υπαρχει κανενα δεδομενο ώστε να γινει ο καιρος κανονικος καιρος της προκοπης στην εξελιξη του χειμωνα που θα διανυσουμε? Και 3<SUP>ον</SUP>)αν η διαταξη των συστηματων θα αλλαξει στο μελλον? Πολλοι στο φορουμ παντως θα συμφωνησουν (οι βορειοελλαδιτες) και αλλοι θα διαφωνησουν (οι ανατολικοι προσηνεμοι)!!Και το ξερω αυτό
αλλα παρολαυτά ηθελα λιγο να ξεσπασω!!!Γιατι εχω βαρεθει πια με τον απαισιο αυτόν καιρο!!!Τελος παντων ας ελπισουμε να γινει φυσιολογικος ο καιρος τους επομενους 5 μηνες!!!Ωραια μαζευετε τον κοσμο στην Αθηνα και την κανετε τεραστια
μαζευετε και τα συννεφα πλεον
ε φτανει πια!!!Απο το ποστ μου και στο εξης ελπιζω να με ακουσει λιγο ο καιρος και να μας κανει και καμια κακοκαιρια «δυτικων προσηνεμων»!!!! Μιλαω εκ μερους ολων των απεγνωσμενων κατοικων της βορειας Ελλαδας
ρε σεις νοτιοι αφηστε εστω το 50% των κακοκαιριων να χτυπαει εμας!!!!!"

Comment