Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΤΩ ΠΙΑΤΟ???????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μεχρι και χθες το απογευμα δεν υπηρχε η νεα επιτροπη.
    Οσοι θελουν να εργαστουν εκει πανω φετος το χειμωνα
    εχουν ηδη κανει τις αιτησεις τους και περιμενουν...

Τωρα που κολλαει το θεμα και δεν ανακοινωνουν τη νεα
    επιτροπη ... αγνωστο... τι να πω? Αυτα τα πραγματα
    πρεπει να γινονται το καλοκαιρι για να μην πω τον
    Απριλιο με το που κλεινει το ΧΚ..

Ειναι κριμα παντως γιατι χανονται πολλες μερες με
    καλοκαιρια οι οποιες προσφερονται για τη συντηρηση και
    την προετοιμασια...

Η λεξη ακυβερνητο" του Skier_2006 εκφραζει ακριβως
    το ΧΚ Σελιου...

Το μονο πραγμα που λειτουργει ειναι η snowcam!!! Αυτη
    ποιος την εβαλε σε λειτουργια ???"

Comment

Mάλλον με τον ήλιο θα δουλεύει[i]
      Πάντως τα λεφτά για τα τροχόσπιτα ξέρουν πως να τα μαζεψουν...
      "
      HYUNDAI COUPE CLUB
      www.hyundaicoupe.gr

Comment

ενα απεραντο τρελοκομιο ειμαστε(για να μην πω οικος με ιεροδουλες)

ξυπναται (αρμοδιοι) τα γυρο χ.κ τριβουν τα χερια τους

εγω παντος ντρεπομαι για το προτο χ.κ της ελλαδας που προσπαθει με καθε τροπο να αυτοκαταστραφει

και αν με το καλο ανοιξει το χκ σελιου θα πρεπει να δινουμε 15 ε ισως και παραπανω για να περιμενω με τις ωρες να ερθει η σειρα μου στην καρεκλα

ΤΕΛΕΙΑ

Comment

ετήσια καρτα δεν συμφέρει???
          HYUNDAI COUPE CLUB
          www.hyundaicoupe.gr

Comment

Ο μήνας έχει πάει 21 και ακόμα επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί η επιτροπή του Χ.Κ αν και για τους παροικούντες της πόλης είναι γνωστά τα ονόματα των εμπλεκομένων.
            Αυτό συνεπάγετε ότι ακόμη δεν έχουν γίνει προσλήψεις προσωπικού, ενστάσεις, απορρίψεις ενστάσεων κτλ.
            Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν το τι φιάσκο συνεπάγετε αυτή η ενέργεια τους.
            Τώρα να ξεκινήσουν μόνο με υπεράνθρωπες προσπάθειες και πολύ φιλότιμο των εργαζομένων, όποιοι και είναι αυτοί, θα είναι έτοιμοι για την νέα περίοδο και αυτό με επιφύλαξη.
            Για να δούμε λοιπόν που αποσκοπούν όλα αυτά? Γιατί μέχρι τώρα οι παρωπίδες μας δεν μας άφηναν να δούμε τα μικροκομματικά-πολιτικά συμφέροντα και πιστεύαμε ότι για την κατάντια του όλου θέματος (Σέλι) έφταιγε ο «πρόεδρος». Για να δούμε λοιπόν φέτος ποιόν θα κατηγορήσουμε ?
            Για να δούμε φέτος που λυτρώθηκε το Σέλι τι θα γίνει επιτέλους. Εγώ προσωπικά είμαι απαισιόδοξος περισσότερο από κάθε άλλη φορά και οφείλο να επισημάνω ότι το Σέλι δεν το σώνουν ούτε οι τεχνοκράτες ούτε τίποτα, ούτε οι πρώην διοικήσεις ούτε οι νύν, δυστυχώς. Το σώνουν μόνο αγάπη και δουλειά και ας κάνουμε επιτέλους όλοι την αυτοκριτική μας.
            ΧΙΟΝΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

Comment

πραγματικα δεν μπορω να υποπτευθω που κολαει το ολο
              θεμα και δεν ανακοινωνουν την επιτροπη... περναει ο
              καιρος αδικα ... θα πιασει κανενα χιονι καλο και μετα
              θα τρεχουν ... Ελπιζω να γλυτωσουν το φιασκο...

Comment

Το θέμα είναι ότι κάποιοι μεγαλόσχημοι βουλευτάδες θα τοποθετήσουν μια επιτροπή διοίκησης να αναλάβει την λειτουργία του Χ.Κ τόσο μα τόσο καθυστερημένα με τόσα πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουν που σίγουρα θα χάσουν την μπάλα. Μάλιστα κάποιοι από τα μέλη της επιτροπής έχουν τέτοια επαφή με το θέμα που γνωρίζουν μόνο ότι το χιόνι είναι άσπρο και πέφτει τα Χριστούγεννα.
                Λυπάμαι γιατί είμαστε τόσο κοντόφθαλμοι που πάλι θα βγούμε και θα κράζουμε την επιτροπή και τους εργαζομένους, κάτι που το κάνουμε με πολύ μεγάλη ευκολία, αντί να πάρουμε με τις πέτρες τους υψηλά ιστάμενους που παίζουν με τον τόπο μας και τον καταδικάζουν σε οικονομικό μαρασμό την στιγμή που το Σέλι μπορεί να είναι σοβαρός πόλος έλξης τουρισμού.

Comment

Μα αφού αυτοί θα τους διορίσουν.
                  Οπότε?
                  Πάλι δεν βλέπουμε πέρα από τις μύτες των παπουτσιών μας.

Comment

Εγώ ρε φίλε βλέπω ότι το ψάρι βρωμά από το κεφάλι, ενώ μερικοί ασχολούνται με το γιατί δεν έριξε η επιτροπή άσφαλτο στα πάρκινγκ, γιατί δεν έφεραν νερό και τουαλέτες στα τροχόσπιτα.

Comment

Και αυτό σου δίνει παραπάνω δικαιώματα από τον χιονοτουρίστα που ξοδεύει τουλάχιστο 100 ευρώ κάθε κυριακή με όλα τα έξοδα μέσα (βενζίνες-κάρτες-φαγητά) για να επισκευθεί το βουνό?

Και στο κάτω κάτω φίλε μου δίνεις και 5 ευρώ την μέρα για 3 μήνες, αυτό σύγουρα δεν σε δίνει το δικαίωμα να λες πράγματα για κανέναν και μάλιστα ανώνυμαEdited by: Arabba

Comment

Συγνώμη ρε φίλε αλλά εγώ που είμαι χιονοτουρίστας και ανεβένω στο Σέλι από το ΄80 και πληρώνω την κάρτα μου έχω λιγότερα δικαιώματα από εσένα που τα σπάς στο Διογένη και πίνεις τσίπουρα?
                        Ωραία λογική. Μήπως πρέπει να σας δίνω και διόδια?

Comment

Εγώ λέω αντί να τρώγεστε μεταξύ σας και να μου λέτε για το ποιός έχει περισσότερα δικαιώματα, να ενωθούμε, ως μια ομάδα - την οποία αντιπροσωπεύει το forum - και να πάμε εκεί πάνω να χαρούμε τα 10 (λέμε τώρα) Σ/Κ ή καθημερινές που θα ανεβούμε για σκι ή snowboard.

Δεν καταδικάζω την κριτική, πόοσο μάλλον την σκληρή, γιατί είναι το μόνο πράγμα που έχει μείνει για να βάλουν μυαλό οι οποιοιδήποτε διευθυντάδες και πρόεδροι. Απλώς λέω να κινείται σε λογικά πλαίσια (η κριτική) και να μην ψάχνουμε να βρούμε την αιτία όλων αυτών των συμφορών γιατί θα καταλήξουμε να βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο...

Το τι παίζεται με κόμματα, λαδώματα, παράθυρα κ.λ.π. τα ξέρουμε όλοι και επειδή αυτό το σύστημα εδώ στο Greece είναι κουκουλωμένο και καμουφλαρισμένο μια χαρά δεν πρόκειται να βρεθεί άκρη, εκτός και αν υπάρξει λίγο φιλότιμο και πραγματική αγάπη από τα άτομα που θα ανέβουν για να δουλέψουν πάνω στο χ.κ. και δεν νοιάζονται για το ποιος και πώς θα οικονομήσει τα €...

Σορρύ αν κούρασα με το μήκος... Το παραπάνω πρόκειται για προσωπική άποψη και για όποιον θέλει να κριτικάρει θα είμαι πάντα στη διάθεσή του...
                          Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

συμφωνα με πληροφοριες η επιτροπη συσταθηκε και
                            συνεδριασε σημερα το πρωι... αντε να δουμε..

Σκιερ2006 οσο για τη φαγωμαρα ... ειναι φαινομενα που
                            δημιουργει η ελλειψη χιονιου... [i] "

Comment

Θα συμφωνησω και γω με τον Zermatt...ας ειχε ξεκινησει η σεζον εδω και κανα 10μερο η κανα 2βδομαδες, και δεν πιστεθω οτι θα πολυ μιλουσε ο κοσμος για αυτα.
                              Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                              Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                              WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Working...
                              X