Announcement

Collapse
No announcement yet.

SAN KOYRAMPIES H DIRFY

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Παιδια ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση απογοητευση...
    Ειχαμε στο παρελθον χιονοπτωσεις με πολυ χειροτερα δεδομενα. Τωρα που τα πραγματα ειναι σχετικα καλα, εχουμε κολλησει και δινουμε απαισιοδοξες εκτιμησεις. Οκ, εγω ειμαι αρκετα πιο αισιοδοξος παντα, αλλα αυτην την στιγμη βλεπω χιονοπτωσεις ακομα και σε χαμηλοτερα Β.Π, στην Ευβοια απο τα 250μ και πανω και υετο ο οποιος Σαββατο ξημερωματα μπορει ξυπνωντας να μην πιστευουμε στα ματια μας οτι υπαρχει σε τετοια ποσοτητα (υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο να εχουμε ψιλοπραγματα).
    Δεν ξερω τι ακομα πρεπει να περιμενουμε. Καταγραφουμε αυτην την στιγμη ensemble μεχρι -10 με -12 βαθμους πανω απο την χωρα μας 2 με 3 Νοεμβριου πραγμα πρωτοφανες και μιλαμε λες και εχουμε καποια εισβολη χιονοπτωσης στα πολυ ορεινα. Εγω εξακολουθω να πιστευω πως ο υετος δεν θα μας αφησει παραπονεμενους τουλαχιστον εμας εδω στην Αττικη...
    www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Καποιος παραπονιετε. Τι να κανουμε? αφου τα τελευταια χρονια αυτη ειναι η ευνοημενη και τωρα το το μονο βουνο με τοσο χιονι προς το παρον. Ενα μειλ θελω απο κανενα φιλο να ανεβασει φοτο τις διρφυς τωρινες. Κατεβηκα παραλια και τραβηξα 3 αυτη την στιγμη

Comment

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

"

Comment

to thema dirfy den einai oti ebales to bouno me ta kyalia....einai oti fetos opws kai perysi anoigeis post kai post me to idio pragma?!!to apenanti bouno sthn eyboia!!thimase perisi pou antedrasan polla paidia???e dikio eixan!!anoixes xtes post thema dirfy,,,me keimenooso xioni exei h dirfi oeeeoo??
          einai dynaton??an kathe paidi anoixei thema me poso xioni exei kathe bouno apenanti tou paei to systhma!!!
          bale ena metro.den einai kako.den lev na min anoigeis post,lew na anoixeis epitelous ena me thema thn dirfy oxi 10! na pw oti meneis ekei h toylaxiston piges kai entypwsiastikes!!egw kathe pemth pav araxwba kai sto kyriaki,e na anoixw ena post gia kathe mia apo tis 30 perioxes poy pernaw me anafores..kai alla 10 gia ta bouna pou eida!!ayta de ginontai.
          oti h dirfi exei xioni ayth thn periodo einai to pio gnvsto sthn ellada pleon!!diko sou einai to bouno kai thes na anebei h axia toy??????????????to idio ekanan kai alloi me 5 post me parnitha tis proales.den exw tipota mazi sou alla lypisou mas kai fetos anoixe ena me thema anafores apo thn eyboia thn dirfi kai apo opou alloy thes alla 1!!!oxi ena gia kathe perioxi ths eyboias kai 10 gia thn dirfi!!
          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

katarxas to post to anoixa egw!!!!!!deyteron persi den egrafa sto forum!!!!!kai triton den exw anoixei allo post me thema eyboia!!!etsi pisteyw oti exoyn pragmata!!kai ektos aytoy apo ta prosinema mono pilio kai dirfi mazepsan xtes xioni arketo kai kalws kai anaferthike!!!!!!!

Comment

πρωτον περσυ δεν εγραφα εδω ειχα σταματησει. Εγραφε ο Αγγελος. Δευτερον δεν μιλαμε για τα μερη που παμε καθε εβδομαδα γιατι αλλιως καηκαμε. Μιλαω καθαρα για το μερος που εχω το εξοχικο μου ασχετα αν φετος θα παω πολυ λιγες φορες λογω μπεμπη. Και δεν μιλαω για το ποσο χιονι εχει το βουνο. Δεν λεω οτι κατι εχεις μαζι μου αλλα διακρινω μια εμπαθεια δεν ξερω γιατι γιατι και αλλα μελη εχοιυν κανει μεγα θεμα το Πηλιο αλλα κανενας ουτε και συ αντεδρασε. Δεν εχω σκοπο να αντιδικησω με κανεναν φετος γιαυτο και ξαναγραφω. Εγω οπως ολοι εδω μεσα γραφουν το μακρυ τους και το κοντο τους και οποιανου του αρεσει το διαβαζει

Comment

kai σε πειραζει να ανοιγεις μονο ενα??????
                πολλα θεματα εφτασαν στην 3 σελιδα,οχι μονο απο το δικο σου βεβαια,,,,
                καμμια εμπαθεια δεν εχω μαζι σου!απο που και ως που????
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

re paidia to post egw to anoixa leme!!!!!!!!anaferete kaneis se mena;;;;;

Comment

Βρε Γιαννη, τι επαθες παλι;
                    Πρωτον το θεμα το ανοιξε ο sibirikos 13.
                    Και δευτερον ο Dirfi ειναι ο Γιαννης και οχι ο Αγγελος! Το ειχε ξανα γραψει...
                    Dirfis ειναι ο Αγγελος.
                    Ενταξει μπορει να εχεις δικιο οτι ανοιγονται πολλα τοπικ. Αλλα ο τροπος σου ειναι λιγο αποτομος.... [i]"
                    καιρομανια!!!!!

Comment

1. και γω απλα για να επιβεβαιωσω κατεβηκα στην παραλια της Χαλκιδας και εβγαλα 3 φοτο με το κινητο
                      2. χερομαι που ξεκαθαρισε το θεμα Γιαννη . Στο κατω κατω δεν εχουμε τπτ να χωρισουμε με κανεναν απο εδω
                      Edited by: dirfi

Comment

εδω μεσα....2-3 εχοθν διαφορα προσωπα!κατερινα??αποτομος ε?απο την οθονη το καταλαβες?????

Comment

Στην προκειμενη περιπτωση δεν υπαρχουν διπρωσωπιες. Αλλος ο Αγγελος και αλλος εγω. Εχω πιει και καφε με τον Αγγελο. Εξαλλου εχουμε και μεγαλη διαφορα ηλικιας/ Αγγελος24 Γιαννης35

Comment

Απο το γραψιμο σου το καταλαβα.... Οχι απο την οθονη.
                            καιρομανια!!!!!

Comment

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ
                              ΑΑΑΧ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
                              waiting for snow

Comment

[i]
                                Και εχεις προβλημα και με το chat!!!!"
                                καιρομανια!!!!!

Comment

Working...
                                X