Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προς Σερζιο(Γιωργο)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Γιατή η Καβαλα?Αν και ειμαστε ΒΑ δεν τρωμε και πολυ χιονι μην νομιζετε...
    Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

γιατι δεν σας πιανει το ΒΑ ρευμα αφου εχει περασει πανω απο το Αιγαιο. Το ΒΑ ρευμα περναει για Καβαλα πανω απο στερια

Comment

Καλα κοιταξτε τωρα....ξεμπουρταλεψαμε τελοιος μου φαινετε....υπο αλλες συνθηκας και καταστασεων δεν θα ασχολουμασταν καθολου με τα χιονια απο τωρα.....
        Και μια νυφαδα να πεσει τοσο νωρις ειναι καλο και ενθαρυντικο στοιχειο για τον υπολοιπο χειμωνα... ετσι δεν ειναι?

Αλοστε καπου κοντα μπορουμε να πεταχτουμε να κανουμε το κεφι μας,μιας και θα εχουμε χαμηλα χιονακια...
        Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...

Comment

Αν πέσει έστω και μια νιφάδα Γιάννενα τέτοια εποχή θα είναι επιτυχία,εγώ θα είμαι ικανοποιημένος!
          Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Ε ναι οι αεριες μαζες περνανε απο τα Βαλκανια και δεν τους μενει ιχνος υγρασιας,μονο με ενα χαμηλο στο Βορειο Ιονιο η το Βορειο Αιγαιο η ΒΒΑ Ελλαδα βλεπει πολυ καλο χιονι...
            Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

Τα βοριοδυτικα μετοπα ειναι λουκουμακι για την θεσσαλια,και την ηπειρο γενικος. Εμας ο Βοριοανατολικος μας κοβει λογω βουνων,και ΜΟΝΟ αν εχει μετοπικη δραστηριοτιτα μας τιμαει,και ειναι ιδιαιτερα ισχηρος.
              Τωρα τα Γιαννενα λογω πινδου ειναι απο τις δυσκολες περιπτωσεις,αλλα αν κατσει το καλο απο Ιταλια μερια,φορτωνει χιονι καθημερινος.
              Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...

Comment

Καλησπέρα και από μένα..

Εδώ στα δικά μου τα μέρη, και δεν μιλάω για πεδινή Κατερίνη, άλλα για ορεινά Πιέρια... βλέπετε τίποτα παλικάρια????

Σήμερα κατά τισ 10 - 10.30 έπιασε να χιονίζει στο σαλέ (1400) για καμιά ώρα και μετά σταμάτησε..

Τι λένε τα προγνωστικά σας???

Comment

Καλως την μανουλα! Τι να πω Λαρα μου...Ολα δειχνουν μια χαρα, εκτος απο τον υετο!!!! Μας τα χαλαει λιγο. Στα ορεινα της πιεριας θα ριξει, αυτο ειναι σιγουρο. Το ποσο θα ριξει.... Δε το γνωριζω γιατι ο υετος μας τα κανει χαλαστρα....
                  καιρομανια!!!!!

Comment

Working...
                  X