Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποιο χιονοδρομικο νομιζεται οτι θ ξεκινησει πρωτο;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Το Μαίναλο με 50 cm αυτό το ΣΚ! (δαγκωτό και με κλειστά μάτια και αυτό)Edited by: LeoP
    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Πηλιο!!!!!!! Φυσικα χιονοδρομικο κεντρο Πηλιου!!!!!!!
      (Συγκεκριμενα Χανια)!Edited by: Κατερινα
      καιρομανια!!!!!

Comment

Κατερίνα, από την ώρα που βγάλατε αρχιεπίσκοπο από το Βόλο σάς κάθεται συνέχεια [i] ...αχ αχ αχ τα νεύρα μου"
        Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

mia parageleia se kaimaki ,pisoderi , kai 3-5 pigadia parakalw!!!

makari na ta doume aspra pantws apo to spiti mou blepw olumpo thn mish tou pleura asprh!!!!

Comment

Originally posted by αστραπόχιονο
            Κατερίνα, από την ώρα που βγάλατε αρχιεπίσκοπο από το Βόλο σάς κάθεται συνέχεια [i] ...αχ αχ αχ τα νεύρα μου
            Μα γιατι βρε Χρηστακο κανεις ετσι;;;;;
            Ελα, κατι θα γινει και στα Γιαννενα.... Φετος θα εχουμε πολυ βαρυ χειμωνα. Κανε λιγο υπομονη..... "
            καιρομανια!!!!!

Comment

ΑΧ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑς ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!
              ειμαι ευτυχισμενη ειναι χειμωνας!!!!!!!!

Comment

[i]"
                waiting for snow

Comment

Εγώ λέω δαγκωτό ΧΚΠ (ΧΚ Πεντέλης)!
                  Over and out.

Comment

ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΥΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΧΙΟΝΙ ΛΕΣ ΠΟΛΥ? ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ?
                    ειμαι ευτυχισμενη ειναι χειμωνας!!!!!!!!

Comment

Ποιό Χ.Κ. θα ανοίξει πρώτο δεν εξαρτάται μόνο από το ποιό θα έχει πιό πολύ χιόνι αλλά και πως λειτουργεί. Παράδειγμα το Ελατοχώρι και το Πισοδέρι (τα μεγάλα φαβορί να ανοίξουν πρώτα) ανοίγουν για πλάκα ενώ στη Βασιλίτσα περιμένουν να το στρώσει καλά και μετά.
                      Πάντως Αθηναίοι και Βορειοπροαστειώτες μην ποντάρετε Παρνασσό κ.λ.π. το πάρτυ όπως πάντα θα αρχίσει στα Βόρεια !!!!!

Comment

Εν πάσει περιπτώσει το σημαντικό για το μήνα Νοέμβριο είναι να κρυώσει η ατμόσφαιρα και να ετοιμαστεί το έδαφος για την καταιγίδα χαμηλών που θα έρθει από ένα σημείο και μετά
                        Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

το πρωτο Χ.Κ. που ανοιξε ηταν ο Ολυμπος τον Σεπτεμβρη για λιγες μονο μερες! Απλα δεν ειχε μαζι του τα πεδιλα ο τσομπανης για να τραβηξουμε φωτο και να σας αποδειξουμε οτι ειχε ανοιξει!!! [i] "

Comment

Γάτος ο Τσοπάνης, και πέρυσι στο Ελατοχώρι είχε πάει από την 1η μέρα, και εμείς μείναμε με το πληκτρολόγιο στα χέρια και τα πέδιλα στην ντουλάπα

Comment

ο πετραν ειναι παντου παιδια μου guest star εντελως....
                              αντε να δουμε τι θα γινει....

Comment

ΠΗΛΙΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ !!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΣΚ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ
                                canada dry

Comment

Working...
                                X