Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στην Κατάψυξη η Ευρώπη

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Να κανω και εγω μια παρατηρηση.εχω παρατηρησει οτι οταν μιλανε για χιονια στην παρνηθα η θερμοκρασια ειναι καταλληλη για χιονι και μεσα στην τριπολη.οποτε ειναι πολυ οι παραγοντες για να δουμε χιονι καπου.παρνηθα 1300 μετρα περιπου υψομετρο αλλα διπλα στην θαλασσα και τριπολη 660 σε οροπεδιο και γυρω γυρω βουνα!
    Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
    Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
    Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

min sigrineis anomia pragmata..exei symbei na xionizei tripoli kai na m,in xionizei parnitha alla polles fores kai to antitheto.
      shmera poy ginete p.x. sigrisi afou edw psiloebrexe..exw 16c enw h parnitha 8.3///
      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

φιλε γιαννη σε παρακαλω να διαβαζεις καλα αυτα που γραφω.εγω πρωτον δεν μπορω να καταλαβω που βλεπεις την ανομοιοτητα και δευτερον εγω μιλησα για θερμοκρσια οχι για φαινομενα.τι σχεση εχει τωρα αυτο που λες δεν καταλαβαινω!
        Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
        Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
        Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Working...
        X