sxetika me to 8ema pou 8hgeis,prosfata eblepa mia ekpomph gia thn perioxh ths sperxiadas sthn et3 ekei loipon enas topikos paragontas ( an den kanw la8os antidhmarxos) ekane logo gia auto to x.k. kai malista eipe oti einai sxedon etoimo..den3erw akrivws ti symbainei..pantws to sigouro einia...epeidh eimai apo thn perioxh,pws ta bardousia kratane xioni toulaxiston 1mhna perissotero apo ta alla gyrw bouna...kai otan lew gyrw bouna ennow parnasso kai bebaia karpenhsi...parola auta an eixe ginei kti tetoio den 8a eixe akoustei apo kapou...?den 3erw ti na pw [i] an kapoios gnwrizei kati....as mas dwsei kai emas ta fwta tou!!!"
τώρα το πως γίνεται καινούριο ΧΚ ενώ έχει ήδη εκδοθεί νομοσχέδιο για την ΜΗ δημιουργία καινούριων ΧΚ.......είναι άλλο θέμα.
Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
γενικά,η περιοχή της μουσουνίτσας/αθανάσιου διάκου(κατω απο τις κορυφες,περισσοτερο με β/βα προσανατολισμο νομιζω),τι λεέι θερμοκρασιακά,υετικά? Edited by: Θοδωρήςςς
εμενα παντως επειδη το χωριο μου ειναι πολυ κοντα στην περιοχη δεν θα με χαλαγε να γινοταν...Πιστευω θα ηταν καλο και για λογους ανταγωνισμου με τον Παρνασσο που κατα τη γνωμη μου το εχει παρακανει με τις τιμες...
Απότι ξερω εχει εγκριθει το εργο αλλα δεν εχει γινει τιποτα ακομα
εμενα παντως επειδη το χωριο μου ειναι πολυ κοντα στην περιοχη δεν θα με χαλαγε να γινοταν...Πιστευω θα ηταν καλο και για λογους ανταγωνισμου με τον Παρνασσο που κατα τη γνωμη μου το εχει παρακανει με τις τιμες...Απότι ξερω εχει εγκριθει το εργο αλλα δεν εχει γινει τιποτα ακομα
φίλε Σπύρο κι εγώ από Φωκίδα είμαι, Συκιά λέγεται το χωριό. Παρ' όλο που είμαι δίπλα στα Βαρδούσια και στην τοποθεσία όπου λέγεται οτι θα γίνει χιονοδρομικό, προτιμώ τα πράγματα να μείνουν ως έχουν!
Φιλε tirol Εγω ειμαι απο βραιλα.Αν δεν εχεις ερθει ακομα το καλοκαιρι στο πανηγυρι μας σε προσκαλω σαν μελος του συλλογου βραιλιωτων! Οσον αφορα το χιονοδρομικο ειναι λογικο να εχετε αντιρρησεις οσοι βρισκεστε πολυ κοντα στο χιονοδρομικο γιατι ο κοσμος που θα φερει θα αλλαξει τελειως τα παραδοσιακα χωριουδακια... Παντως ειναι μια ευκαιρια για αναπτυξη των πολυ υποβαθμισμενων περιοχων μας σε αυτα τα μερη καθοτι αγονα και με πολυ λιγο πληθυσμο δεν μας δινονται πολλες τετοιες ευκαιριες
Εγω δεν ειμαι τουλαχιστον ειδικος στα κλιματικα...το βουνο που το βλεπω απο μακρυα πιανει πολυ χιονι το χειμωνα τωρα εξειδικευμενα ας μας πει καποιος που ξερει απο αυτα!!!
Comment