Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΚ ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΧΚ ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ

Πρόσφατα έμαθα ότι θα γίνει χκ στα Βαρδούσια.
    Μάλιστα μου είπανε ότι έχει δοθεί και η έγκριση του ΕΟΤ. Ξέρει κανείς κάτι σχετικό ?
    Κωστής..

Μα βεβαια,εχουμε τοσα χιονοδρομικα που ολα τους λειτουργουν αψογα κ λεμε δε φτιαχνουμε κ ενα ακομη στα Βαρδουσια?" και ενα στη Γκιωνα κοκ...

παρολα'αυτα,οχι δεν γνωριζω κατι και να σου πω την αληθεια δεν θα ηθελα.Ας δωθει βαση στα ηδη υπαρχοντα"

Comment

sxetika me to 8ema pou 8hgeis,prosfata eblepa mia ekpomph gia thn perioxh ths sperxiadas sthn et3 ekei loipon enas topikos paragontas ( an den kanw la8os antidhmarxos) ekane logo gia auto to x.k. kai malista eipe oti einai sxedon etoimo..den3erw akrivws ti symbainei..pantws to sigouro einia...epeidh eimai apo thn perioxh,pws ta bardousia kratane xioni toulaxiston 1mhna perissotero apo ta alla gyrw bouna...kai otan lew gyrw bouna ennow parnasso kai bebaia karpenhsi...parola auta an eixe ginei kti tetoio den 8a eixe akoustei apo kapou...?den 3erw ti na pw [i] an kapoios gnwrizei kati....as mas dwsei kai emas ta fwta tou!!!"
      ~life wont wait~

Comment

τώρα το πως γίνεται καινούριο ΧΚ ενώ έχει ήδη εκδοθεί νομοσχέδιο για την ΜΗ δημιουργία καινούριων ΧΚ.......είναι άλλο θέμα.
        Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
        Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
        WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

γιατί απλά δεν θα γίνει κανένα χιονοδρομικό
          το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

Πάντως 1...ισως 2 χιονοδρομικα στη Κρήτη τα σηκώνει!
            Kifissara mia zwh k an 8a pas delta e8nikh o kosmos sou 8akolou8ei me xionia kai vroxh!Katw Tithorea Parnassos!

Comment

Τα Βαρδούσια δεν είναι στην Κρήτη.

Comment

Το ξέρω¨)χεχε!Απλά αναφέρομαι στο νομοσχέδιο.
                Kifissara mia zwh k an 8a pas delta e8nikh o kosmos sou 8akolou8ei me xionia kai vroxh!Katw Tithorea Parnassos!

Comment

σε ποια περιοχη του βουνου συζητιεται?Edited by: Θοδωρήςςς

Comment

γενικά,η περιοχή της μουσουνίτσας/αθανάσιου διάκου(κατω απο τις κορυφες,περισσοτερο με β/βα προσανατολισμο νομιζω),τι λεέι θερμοκρασιακά,υετικά? Edited by: Θοδωρήςςς

Comment

εμενα παντως επειδη το χωριο μου ειναι πολυ κοντα στην περιοχη δεν θα με χαλαγε να γινοταν...Πιστευω θα ηταν καλο και για λογους ανταγωνισμου με τον Παρνασσο που κατα τη γνωμη μου το εχει παρακανει με τις τιμες...
                      Απότι ξερω εχει εγκριθει το εργο αλλα δεν εχει γινει τιποτα ακομα

Comment

Originally posted by Spyros87
                        εμενα παντως επειδη το χωριο μου ειναι  πολυ κοντα στην περιοχη δεν θα με χαλαγε να γινοταν...Πιστευω θα ηταν καλο και για λογους ανταγωνισμου με τον Παρνασσο που κατα τη γνωμη μου το εχει παρακανει με τις τιμες...Απότι ξερω εχει εγκριθει το εργο αλλα δεν εχει γινει τιποτα ακομα
                        φίλε Σπύρο κι εγώ από Φωκίδα είμαι, Συκιά λέγεται το χωριό. Παρ' όλο που είμαι δίπλα στα Βαρδούσια και στην τοποθεσία όπου λέγεται οτι θα γίνει χιονοδρομικό, προτιμώ τα πράγματα να μείνουν ως έχουν!

Comment

Φιλε tirol Εγω ειμαι απο βραιλα.Αν δεν εχεις ερθει ακομα το καλοκαιρι στο πανηγυρι μας σε προσκαλω σαν μελος του συλλογου βραιλιωτων! Οσον αφορα το χιονοδρομικο ειναι λογικο να εχετε αντιρρησεις οσοι βρισκεστε πολυ κοντα στο χιονοδρομικο γιατι ο κοσμος που θα φερει θα αλλαξει τελειως τα παραδοσιακα χωριουδακια... Παντως ειναι μια ευκαιρια για αναπτυξη των πολυ υποβαθμισμενων περιοχων μας σε αυτα τα μερη καθοτι αγονα και με πολυ λιγο πληθυσμο δεν μας δινονται πολλες τετοιες ευκαιριες

Comment

στη γκιωνα δεν ειναι η συκια?βρε παιδια,κλιματικα πειτε κατι για την περιοχη!

Comment

Εγω δεν ειμαι τουλαχιστον ειδικος στα κλιματικα...το βουνο που το βλεπω απο μακρυα πιανει πολυ χιονι το χειμωνα τωρα εξειδικευμενα ας μας πει καποιος που ξερει απο αυτα!!!

Comment

Working...
                              X