Η εκτιμηση του Σακη θελει ενα shift κατα 5 μερες μπροστα απο την αρχη μεχρι το τελος της...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ..
Collapse
X
-
SIGOYRA EINAI POLI PANW ALLA STO MESO ORO POU THA BGEI THA EXAFANISTOUN,ETSI GINETE PANTA.TO THEMA EINAI NA MIN KANEI 10 MERES NA XANABREXEI H NA MIN XANANEBEI H T PANW APO TOUS 24,,,,,,,καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
ενταξει καμπμαν εκει κολλας τωρα?
πιστευω οπως ειχα πει και για τον σεπτεμβριο στην εκτιμηση τασης αψογος ηταν.
τωρα εμενα 2-3 μερες διοαφορα (δεν ειναι 5) δεν μου λενε κατι οταν μεσα σεπτεμβριου προβλεπει το τελος οκτωβριου.
ξερω ο κολλητος ο διονυσος διαφωνει αλλα αν ολοι εδω μεσα πιστευαμε τα ιδια δεν θα καναμε φορουμ. ενας θα εγραφε και ολοι θα λεγαμε μπραβο....
Comment
-
πλακα πλακα φαινονται στο γφς σημετα κατι ζεστες κατι μονιμα νοτια ρευματα τελος μηνα... ετσι για να επαληθευτει και ο σακης για το κλεισιμο μηνα
και μου γαινεται και λογικο μετα τα νερα που επεσαν και τις λιγο κατω απο κανονικα θερμοκρασιες που ειχαμε μερικες μερες και που θα εχουμε πιο πολυ παο το σαβ/κο ως την πεμπτη
Comment
-
Γιαννη μια ασχετη και θερμη παρακληση φιλε, γραφε αν μπορεις με μικρα και Ελληνικα γιατι ειναι κριμα να γραφεις ενδιαφεροντα πραγματακια και να δυσκολευομαι εγω οσο κι αλλοι (θελω να πιστευω) συνφορουμιστες [i] κατα τ'αλλα και για τη καιρικη κουβεντα παντα απλα ---->
"
...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.
Comment
-
Γιάννη όντως μάς βγαίνουν τα μάτια να διαβάσουμε αυτά που γράφεις με τα Greeklish!Λυπήσου μας,κάποιοι από εμάς έχουμε και αρκετά ευαίσθητα μάτια λόγω μυωπίας. Anyway, εγώ εξετάζω τα πράγματα περισσότερο ανά τόπο και όχι συνολικά στην Ελλάδα. Τα στοχεία έχουν νόημα σύγκρισης όταν αναφέρονται σε μία περιοχή και όχι σε ολόκληρη χώρα πιστεύω. Αν θέλαμε να βγάζουμε μέσους όρους βροχής για ολόκληρη τη χώρα θα χάναμε το μπούσουλα ας πούμε,γιατί θα έπρεπε να λάβουμε υπ'οψη και ορεινές περιοχές ας πούμε και θα γινόταν μπάχαλο. Επι της ουσίας, ο μήνας είναι τελείως ανώμαλος για τις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές γιατί έχουν φάει πολλαπλάσια ποσά βροχής από το μέσο όρο τους. Για τα Δυτικά μέχρι στιγμής κυλάει αντιθέτως τελείως ξηρός. Για τα Γιάννενα γενικά κυλάει φυσιολογικά το έτος από θερμοκρασίες και λιγάκι πιο υδροφόρα από υετό,αλλά δεν μπορούμε να το πούμε φυσιολογικό για το Βόλο από υετό,γιατί πάει να τους σκίσει εκεί!Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
Εγώ πάντως συμφωνώ με το Γιάννη στα περισσότερα. Η μόνη πιστεύω ανωμαλία" των προηγούμενων μηνών ήταν το έντονο μελτέμι που υπήρξε τις 3 πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου. Συνήθως το μελτέμι επιμένει περισσότερο τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Φέτος ήρθαν νωρίς και ακολούθησε ένας μάλλον ζεστός Αύγουστος! Επίσης διακρίνω ότι διαμορφώνεται για όλη την εβδομάδα ένας τυπικός καιρός προσήνεμων περιοχών, με ΒΑ ανέμους και ασθενή φαινόμενα στα ανατολικά προσήνεμα! Δεν είναι κάπως νωρίς?
Γιάννη δεν σου κρύβω ότι και εμένα μ'ενοχλούν τα greeklish! Και συνήθως γράφεις τόσο ενδιαφέροντα πράγματα..."i love you all
Comment
-
το γφσ και παλι εντυπωσιαζει μετα τισ 8 μερες...τωρα μας ψηνει!!!τα ενσεμπλ να τρεχουν ακομα πιο πανω!! και κανα δυο..στο μηδεν!
η ερχομενη εβδομαδα ομως θα θυμιζει χειμωνακαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment

Comment