Announcement

Collapse
No announcement yet.

lift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lift

να κάνω μια ερώτηση..
    ενταξει εγω στο λιφτ το σανιδι το παιρνω στο χερι...
    αλλα θεωρητικα δεν γινιετα να παρεις το λιφτ έχοντας και τα δυο ποδια στις δεστρες;;;;
    απλα θα κατσεις στραβα στην αρχη...

ειδα σε καποιες φωτο (στο εξωτερικο) καποιους που έχουν και τα δυο ποδια στις δεστρες...(στο λιφτ)

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Κανονικα σε ολα τα λιφτ πρεπει να εχεις το εμπρος ποδι δεμενο (πιο λασκα απο οταν τσουλας) και το πισω ποδι εκτος δεστρας. Στο καρεκλακι ειναι σχεδον αδυνατο να περιμενεις στην ουρα και με τα 2 ποδια δεμενα γιατι πως θα προχωρας για να ανεβεις? Επισης αν εχει κλιση το σημειο δεν θα μπορεις να φρεναρεις.
    Ακομη, στο ξεκαβαλημα απλως πατας το πισω ποδι στο stomp pad και τσουλας μακρυα απο την καρεκλα σαν να το ειχες δεμενο
    -ΠΡΟΣΟΧΗ- οταν τσουλας με το μπροστα ποδι μονο δεμενο, πρεπει να προσεχεις πολυ να μειωσεις αρκετα ταχυτητα πριν πατησεις το πισω ποδι στο χιονι, αλλιως κινδυνευεις με τραυματισμο γιατι το πισω ποδι κολλαει αποτομα στο χιονι και το μπροστα συνεχειζει με την ιδια ταχυτητα... [i]"
    Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος

Comment

εγω δεν θελω καθολου να το κανω ετσι με ενα ποδι...
      αλλα γενικα αν υποθεσουμε οτι δεν εχεις προβλημα στο πως να πας στο λιφτ, τοτε δεν μπορεις να εχεις και τα δυο δεμενα;;;

Comment

Αν δεν έχει κίνηση στο λιφτ πας κατευθείαν με τα δυο πόδια στις δέστρες και κάθεσαι στο καρεκλάκι . απλά στο κατέβασμα φέρνεις περισσότερο το σώμα σου στο πλαι ωστε να παρει την σωστή θεση το σανιδι . απλά θελει λίγη παραπάνω προσοχή.... Γλυτώνεις όμως τα δεσίματα

Comment

Ναι άστα και τα δύο δεμένα μόνο μην είναι γεμάτο το καρεκλάκι γιατί έτσι όπως θα καθεσαι με το σανιδι στο ποδι θα σε βρίζουν οι άλλοι στο καρεκλάκι

Comment

oyte ego forao th sanida sto lift de me boleyei na thn exo mono sto ena piodi.kalo einai omos an mporeis na deneis th mia destra sto asfalistiko mh feigei kamia sanida k th faei kanenas apo kato sto kefali
            Αλητες snowboardαδες μη χαλατε το βουνο!!!

Comment

otan leo asfalistiko enow th mpara poy katebazeis mprosta soy sto lift gia na mh peseis
              Αλητες snowboardαδες μη χαλατε το βουνο!!!

Comment

Γιατι να μην δεσεις μονο το ενα ποδι? Ειναι μακραν το πιο βολικο. Ακομα και οταν βγαζω τη σανιδα τελειως για να μη μου την πατανε οι σκιερ, οταν φτανει η σειρα μου για την καρεκλα δενω το μπροστα παντα, και εχω τα χερια ελευθερα για καμια φωτο, κινητο, η χειροκροτημα αμα δω κανα καλω τρικ πηγαινοντας με το λιφτ [i]"
                Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος

Comment

Originally posted by odyssey
                  Γιατι να μην δεσεις μονο το ενα ποδι? Ειναι μακραν το πιο βολικο. Ακομα και οταν βγαζω τη σανιδα τελειως για να μη μου την πατανε οι σκιερ, οταν φτανει η σειρα μου για την καρεκλα δενω το μπροστα παντα, και εχω τα χερια ελευθερα για καμια φωτο, κινητο, η χειροκροτημα αμα δω κανα καλω τρικ πηγαινοντας με το λιφτ [i]

etsii!!!
                  "
                  Hasta La Muerte

Comment

Αυτό το θέμα το συζητάγαμε και πέρισυ.
                    Δε βολεύει με τα δύο πόδια δεμένα. Μπορεί να γίνει εύκολα στραβή και να χτυπήσεις τα πόδια των διπλανών σου με το σανίδι,
                    να κολλήσεις πηγαίνοντας να πάρεις το λιφτ και να σε μαζέψει η καρέκλα και πολλά άλλα δεινά.
                    άσε που αν κατεβαίνεις σε σημείο που έχει λίγη ανηφορίτσα όπως συμβαίνει σε πολλές πίστες,
                    πρέπει να λύσεις το ένα πόδι για να σπρώξεις!
                    if 6 was 9...

Comment

opios kseri (kala) otan den exi kosmo , den kathete na vgazi piso destra , ke an exi aniforitsa kani to xoropidixto ke ton vgazi, pantos to olo thema den ine ke tipota tragiko , opos volevi to kathena.. ( Afti poy tin vgazoun entelos ( ke kanoun kalo board ) sinithos to kanoun gia na sou klepsoun ti sira otan exi kosmo...
                      UR 2 good to be 4gotten sucka!

Comment

Kalitera na eisai me to ena podi sti destra(one foot).Einai k pio ksekourasto gia ta podia k exeis k ta xeria eleu8era opws anafer8ike.K einai k to pio asfales gia tous gyrw sou...
                        Aplws 8elei ligi eksaskisi otan katevaineis apo to lift.
                        Waiting for the winter....

Comment

Είχε συζητηθεί αρκετά το θέμα πέρσι. Με το ένα πόδι για ασφάλεια, με κανένα πόδι όχι για πολλούς λόγους και με τα 2 μόνο αν έχει μικρή ουρά αλλά και πάλι θα ξεσφίξεις τη δέστρα γιατί κόβει το αίμα... μπορείς να κάτσεις στο πλάι του λίφτ με το ένα πόδι και να δέσεις το πίσω αν ξέρεις πως, δεν είναι δα τόσο δύσκολο...

Comment

kalo ine na mion ehis kanena demeno sta lift gia na kiloforisi to ema kalitera kai na min mirmigiasi to podi.
                            alla an varieste na vgalete destes. kratiste elafra demeni tin mprosta destra kai tin piso elefteri san na kanete sk8.
                            an ta ehte kai ta 2 demena iparhi kindinos na sas pari apo kato to lift. i na sas girisi kanena gonato (etsi nomizo)

Comment

εννοειται οτι μιλαω θεωρητικα...δηλαδη αν δεν εχει ουρα στα λιφτ κλπ κλπ
                              απλα εγω θεωρω οτι με το ενα ποδι δεμενο, επιβαρυνεις πιο πολυ το γονατο και εινια πιο πιθανο να σου γυρισει το γονατο (αυτο που ειναι δεμενο)
                              τελος παντων...εγω τον εαυτο μου τον τοποθετω στην κατηγορια αρχαριος..οποτε το παιρνω στο χερι...
                              απλα θυμαμαι περσι που ειχε γινει η κουβεντα, και ειδα χθες σε φωτο καποιους στην Γαλλια που ειχαν και τα δυο ποδια στις δεστρες στο λιφτ...
                              βεβαια..εκει αλλα λιφτ...δεν εχει ουρα ισως κλπ κλπ κλπ

Comment

Working...
                              X