Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω διάφορα και ανακρίβειες αναφέρω τα παρακάτω όσο αφορά την κακοκαιρία των περασμένων ημερών.Λοιπόν όσο αφορά την Αττική ότι έγινε ήταν απολύτως φυσιολογικό.Τα mm που έπεσαν ήταν πολλά και μια χαρά αλλά υπήρχε το φαινόμενο του Βόλου προηγουμένως που επισκείασε την εκδήλωση της κακοκαιρίας στην Αττική.Με τις συνθήκες που επικράτησαν στην ατμόσφαιρα ήταν απολύτως λογικό το μερίδιο του λέοντος στα mm να το πάρουν οι βορειανατολικότερες περιοχές του νομού λόγω προσανατολισμού και ορογραφίας.Ούτε τα τσιμέντα φταίξανε ούτε τίποτε.Ο Διόνυσος σε αυτές τις καταστάσεις όντως ευνοείται περισσότερο από άλλες περιοχές και γενικότερα όσο βορειανατολικότερα τόσο καλύτερα σε αυτές τις καταστάσεις όπως και όταν χιονίζει.Με το να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις στους άλλους ή κάτι χαζομαροκόντρες που κατά καιρούς διαβάζω μεταξύ βορείου και νοτίου Ελλάδος κάτι τρελλά για κοντρίτσες μεταξύ Πάρνηθας και Χορτιάτη και του κόσμου τις αμφισβητήσεις όλα αυτά δεν βγάζουν πουθενά.ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ????ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ???ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΗΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΗΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ???ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ????
Αυτό κύριοι και κυρίες μου έχει σημασία και όχι το να προσπαθούμε να πείσουμε με υπερβολλές και υπερεκτιμήσεις τους υπόλοιπους ότι η περιοχή που μένουμε βρίσκεται κάπου στην Σιβηρία ή στον Αμαζόνιο.
'Ασε που αυτοί που γνωρίζουν δεν πείθονται.........Στην Ελλάδα βρισκόμαστε ούτε στον βόρειο πόλο ούτε στους τροπικούς.Λογικό να κάνει περισσότερο κρύο στη βόρεια Ελλάδα,και δει στην δυτική Μακεδονία,λογικό να χιονίζει πρώτα πρώτα στον Όλυμπο,λογικό να βρέχει περισσότερο στα Γιάννενα και όχι στην Αθήνα,λογικό να χιονίζει συχνότερα στα Ανατολικά προσήνεμα λογικό να χιονίζει περισσότερο στον Διόνυσο από την Ερυθραία όλα λογικά και μέσα στο πρόγραμμα είναι αλλά παράλογο και αδιανόητο είναι να αμφισβητούμε τους άλλους και να αναιρούμε αυτά που λένε εξ αποστάσεως όπως είναι και γελίο να προσπαθούμε να παρουσιάσουμε την περιοχή μας σαν αυτή που βρέχει περισσότερο, που χιονίζει περισσότερο, που κάνει το περισσότερο κρύο, που ο ήλιος βγαίνει για μια ώρα μόνο που και γω δεν ξέρω τι άλλο λες και περιγράφουμε το κλίμα κάποιοας περιοχής στις Αλεούτιες νήσους στα ανοιχτά της Αλάσκας ή στο Βανκούβερ του Καναδά .......................ΕΛΕΟΣ
.
Φιλικά
Απόστολος-Νέα Ερυθραία
Αυτό κύριοι και κυρίες μου έχει σημασία και όχι το να προσπαθούμε να πείσουμε με υπερβολλές και υπερεκτιμήσεις τους υπόλοιπους ότι η περιοχή που μένουμε βρίσκεται κάπου στην Σιβηρία ή στον Αμαζόνιο.
'Ασε που αυτοί που γνωρίζουν δεν πείθονται.........Στην Ελλάδα βρισκόμαστε ούτε στον βόρειο πόλο ούτε στους τροπικούς.Λογικό να κάνει περισσότερο κρύο στη βόρεια Ελλάδα,και δει στην δυτική Μακεδονία,λογικό να χιονίζει πρώτα πρώτα στον Όλυμπο,λογικό να βρέχει περισσότερο στα Γιάννενα και όχι στην Αθήνα,λογικό να χιονίζει συχνότερα στα Ανατολικά προσήνεμα λογικό να χιονίζει περισσότερο στον Διόνυσο από την Ερυθραία όλα λογικά και μέσα στο πρόγραμμα είναι αλλά παράλογο και αδιανόητο είναι να αμφισβητούμε τους άλλους και να αναιρούμε αυτά που λένε εξ αποστάσεως όπως είναι και γελίο να προσπαθούμε να παρουσιάσουμε την περιοχή μας σαν αυτή που βρέχει περισσότερο, που χιονίζει περισσότερο, που κάνει το περισσότερο κρύο, που ο ήλιος βγαίνει για μια ώρα μόνο που και γω δεν ξέρω τι άλλο λες και περιγράφουμε το κλίμα κάποιοας περιοχής στις Αλεούτιες νήσους στα ανοιχτά της Αλάσκας ή στο Βανκούβερ του Καναδά .......................ΕΛΕΟΣ
.
Φιλικά
Απόστολος-Νέα Ερυθραία

Comment